Şimdi Ara

Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
851
Cevap
14
Favori
16.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sainz ahrazina bak 2 virajda 3 sıra düştü

Hahahshs

Eşşek takım

Koç'un lan şu ahrazlari yenileyin şu takimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • McLaren'e helal olsun, iyi yarış çıkardılar. Sert lastik takmaları hataydı ama ona rağmen çok iyi dayandılar Mercedes'e.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Albon yine puan çıkardı. Helal olsun. 🇹🇭

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • leclerc kafasında yarışmayı bitirmiş, artık sadece acı çekiyor resmen.

aston en iyi 2'nci takımken 4-5'e gerilemiş.

rb perez'i overtake ödülü için kullanıyor.

alpine boşuna masraf yapıyor yarışlara gelerek, yıllardır dayanıklılık sorununu çözemiyorlar.cenabetlikleri de ayrı vuruyor onları.

hamido gene güvenlik aracı balıyla podyum yaptı.

günün sürücüsü bence piastri, hata yapmadı ve neredeyse podyum yapıyordu.

• daha hafta içi tartıştık bugün max kalkışta gene geçildi ve drs açılana kadar da lando yu geçemedi not olarak bırakıyorum..

• Silverstonede de winimizi aldığımıza göre benim için bu sezon misyonunu tamamladı heralde, son beklenti buydu başka bişi kalmadı :) maxın kafada vardır illa yok en çok puan toplayan yok en çok kazanan üstüste kazanan bilmem ne yakalamışken son yarışın hızlı tur puanına kadar asılacaktır zaten, bize de izlemek düşüyo.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • qaan77 Q kullanıcısına yanıt
    Olayın özü ne? Ben kaçırdım geçenki muhabbeti okuyamadım, drs kaldırısın mı diyoruz :) tabi kaldırılsın ama araçlar enden boydan 1er metre küçülsün de öyle. Ham da söyledi bunu alonso da a da b de, mevcut araçlarla drs olmadan yarışılmaz, fizik kurallarına aykırı(pistlerin ve araçların genişlikleri) İşte sc sonrası ya da yarışın ilk turlarında fln olan 3-5 geçişe aldanmamak lazım, komple drs diye bişi olmasa pilotlar o geçişlere de izin vermezler zaten. Grid oturunca yarış tempolarında şu anda bile pilotların ödü kopuyo geçişim uzarsa lastikleri yersem fln diye, herkes düşmüş lanet bi lastik koruma peşine. Bi de üstüne drs olmayacak?

• Krom renk mclarene fazladan hız katmış anlaşılan.  Keşke bu görüntüyü bozmasalar.

• CCaGDaSS kullanıcısına yanıt

Klasik f1 tartışmalarından yaptık yok max efsane mi gelmiş geçmiş en iyi mi yok drs ne millet birbirini avlıyo sürekli tarzında

Bir de söylenen herşey Max veya redbulla karşı söyleniyomuş gibi algılandı max her türlü yer rb 19 da drs siz de hepsini geçer hesabı, not düime onun için

Yine f1 bu ultrahiper enflasyon ve kötü ekonomi ortamında stresimizi alıyo meşgale oluyo.

• qaan77 Q kullanıcısına yanıt
    Haha eyv anladım şimdi tamam :) ben de max fanıyım, he yaşım 40 dün izlemeye başlamadık bu sporu, izlerken daha max karting yapıyodu muhtemelen. Max da bu sporun enlerinin arasına girer yani, he daha erken zaten ama ehliyet bile alamadığı yaşlarda yaptıkları da ortada. Başarı için araç da lazım ama insanlar bunu çözemiyo. Tamam pilot yetenekli olacak soğukkanlı olacak olabildiğince hata yapmayacak, bunlar zaten olmazsa şampiyon olamazsın altında +100hp araç bile olsa.

Bi pilotu yericem diye bi başkasını yüceltmeye ya da başkasını gömücem diye hamın yaptıklarına yeteneğine fln laf söylemek de misal saçmalık.

Geçen bi postta yazmıştım, araç %80se pilota da 20 yazarım ben, yağmurda 60-40 olur bu yüzdeler benim gözümde. Bütün pilotlar bi noktadan sonra araç pilotudur yani, işte 7 kez şampiyon olmuş hamın hali ortada misal, altındaki aracı zaten ileri taşıyor ama yüzdelik dilimlerde rekabetin içinde olamadıktan sonra kim olsa nafile anca podyum mücadelesi verirsin işte, bu max için de geçerli alonso için de.

Dominasyon da malesef neredeyse her dönem bu sporun içinde vardı ama az ama çok. Şimdi de rb max dominasyonumu izliyoruz ama max bottasla kapışırken ham 1dk önde yellenirken de ben keyif alıyodum maxın yaptıklarından, biraz da nereye bakmak gerektiğiyle alakalı. Herkes istiyo 2021 gibi sezon şampiyon mücadelesi kan vahşet eyv ama çok zor o işler, olandan keyif almak ya da hiç izlememek lazım.

• Silverstone'u anca izleyebildim. Mclaren'ın hızlı virajlarda temposu takdire şayan, iyi ilerleme göstermişler. Özellikle Piastri bir çaylağa göre olağanüstü gelişiyor. Lando ise soft lastik Hamilton'a, H lastik ile geçit vermedi. Lastiği ısıttıktan sonra ardına bakmadı. Fakat yavaş virajlarda Alphatauri'den bile yavaşlar.
    Perez bol bol overtake yapıp hızlı aracın keyfini sürüyor. Zaten şampiyonluk şansı yok, en azından seyir zevkini arttırıyor. Max bildiğimiz gibi hakedilmiş dominasyonu yaşıyor. Sezonun sonuna kadar en çok yarış kazanma, hızlı tur, üst üste kazanma gibi rekorların peşinde olduğunu düşünüyorum, en büyük şansı bu sezon. Msc'nin 5 sezon üst üste kazanma rekorunu ekarte etme şansı var mı göreceğiz, yeteneğe bakarsak yalnızca max yapabilir gibi görünüyor şu an.
    Ferrari'nin taban fotoğrafları üzerinde çalışmaları ne aşamada acaba, pek bir işe yaramış gibi görünmüyor 🙄
    Rb sonraki sezon aracına başladı. Yakında Mercedes de başlayacak. Aston ve ferrariyi bilmiyoruz.
    Sonraki seneler için williams'ın alpine ile mücadele ettiğini görebiliriz. Albon büyük ihtimalle gidecektir, yerine yine iyi bir pilot bulmaları şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi | OMG! | -- 12 Temmuz 2023; 13:15:16 >

• Ricciardo Alpha Tauri ile yarışacakmış De Vries'in yerine.

Sevindim habere. De Vries daha sezon başlamadan Tsunoda'yı falan beğenmiyordu. Tsunoda iyi demiyorum ancak önce kendini kanıtla derler adama.

• F1 Shortsyoutube
    Max left early to have a party tea with P 🥺😂 | #f1 #shorts #f1shorts #maxverstappen
    https://www.youtube.com/shorts/ZPuqP53n74A?feature=share

• Hamidom aldı pole pozisyonunu sene sanki 2021

• Hamilton'a bak hele..

• dewe34 kullanıcısına yanıt

Uzun aradan sonra ilk kez Q session izledim, onda da Ham kapti pole u ugurlu geldim bu sefer :))

Umarim yarin tempo yakalar bi moral olur Mercedese

• Hamilton ın pole almasına bir Red Bull cu olarak sevindim umarım yarın Max la 2021 deki gibi çetin bir mücadele verir yarışı dahi kazanmasını isterim Mercedes in biraz heyecan gelsin

• max dün gece uyuyamamıştır 

• Çok rahattır çıktı ve aldı 1.Liği startta

• Hamilton pole aldığına pişman oldu.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.