Şimdi Ara

Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
851
Cevap
14
Favori
16.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam sürekli rakibine doğru önden kayıyor. İlginç gerçekten. Rakibinin yarışını bitir, 5s ceza al.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu mercedes sürücülerinden sıkıldım ben ya. Özellikle hamilton ve russel aptalından. Bottas da kazmaydı ama bunlar kadar değildi. Arkadaş neden adam akıllı yarışamıyorlar neden milletin yarışını mahvediyorlar anlamak çok güç. Gerçekten adam sağ arka tekerlek hastası ya. Red bull aracını görünce sağ arka tekerleğe dokunmadan duramıyor. Bir de bu balona tarihin en iyisi diyorlar. Şaka gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 29 Temmuz 2023; 20:40:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugünkü Sprint yarışı startını anlayabilen var mı? Tekrarına baktım da. Formasyon turu bitmeden hemen herkes pite girmiş ve yarış oradan devam etmiş ekstra formasyon turu olmadan galiba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Yarış yağmur yüzünden sc arkasında hareketli başlayacak kararı alınınca mavi logolu lastikleri takmak mecburi oluyor. Pistin suyunu tahliye etmek için sc arkasında 5 tur atılınca haliyle mavi lastiklere gerek de kalmadı pist kurudu. Sc çıkacak uyarısı geldiğinde millet yeşil lastiklere geçmek için pit yaptı, bazıları da 1 tur sonra girdiler pite, onun kargaşasıydı.

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    İşin daha garip bir boyutu var.

https://tr.motorsport.com/f1/news/hamilton-kazayla-ilgili-goruslerini-acikladi-yarim-arac-boyu-ondeydim/10501961/

Hayal mi görüyor anlamadım. Türk olsa malum partiden millet vekili olurdu.

• CCaGDaSS kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam.

• Sağ arka tekerle kalsa iyi, benim gördüğüm kadarıyla Perez'in aracının direkt orta yan karoserine (sidepod) dokundu bu kasap. Gövdeden hasar vermeye teşebbüs yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Temmuz 2023; 13:22:24 >
  • Şuraya yarım araba boyu önde bir hamilton görseli bırakalım

Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix)

• mercedes 2 otomobilinde farkli on kanat acisi kullanacagina dair haber vardi.hamilton drag etkisine maruz kalmamak icin acisi dusurulmus on kanata sahip olabilir.zira orada onden kayma yasadi.

iyiki perezin yarisi sonlanmadi orada

ayrica umarim lastikler icin camurluk fikrinden vaz gecerler.zira o siprey etkisi lastikten cok aracin tabanindan kaynaklaniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 30 Temmuz 2023; 14:0:23 >
  • S Sport 2 yayın akışında bir saçmalık yok mu sizce? Dün olup biten Sprint etkinliğini bugün 12.30'ya CANLI diye yazmışlar.

Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix)

• Leclerc 1. turda Pereze geçildi

Ve daha tur bitmeden 1.5 saniyede fark yedi

Araba farkı cidden zaten takımlarda 4.ler büyük rezillik

Sainz'de milleti arkaya taktı gidiyor yavaş yavaş

• bu sainz tam bir eşek,hem piastri'nin hem de kendi yarışını mahvetti.

• Nor niye bu kadar pasif kaldı anlamadım Arabasında da hasar yok gibi

• 17. turda Kemmel düzlüğünde Max Checo yu avlayıp liderliği aldı

• MAX tam bir makine. Pereze 20 sn fark attı.

Edit: 22 sn oldu Lambielse 1 puanını yedi yalnız. Pit yapıp alabilirdi onu da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 30 Temmuz 2023; 17:31:49 >
  • Red Bull Honda dan bir duble daha

• O çılgınlığı önceki yarış yapmıştı liderken.

Bu arada haftasonunun yıldızı Piastri ve Gasly'e yazık oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Temmuz 2023; 18:17:37 >
  • Hamilton çok hızlı bir pilot altindaki arabada çok hizli olunca adam en öne bi oturuyor kimseyle yarismadan yarisi bitiriyordu, bu sayede 7 kez sampiyon oldu. Kurallar degisip alttaki araba cortlayinca hamiltonda cortladi tabi yarismak zorunda kaldi ama adamin boyle bir yetenegi yok. Kaybetmeyide bilmedigi icin kabullenemedigi icin oyuncagi alinmis cocuk gibi cildiriyor yarislarda. Bu sefer izleyeyicinin sayginligini kaybediyor. Max ise cok cok yetenekli birisi. Şumayeri nasil tarih yazdiysa bu adamida yazicak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koter. -- 30 Temmuz 2023; 18:23:34 >
  • .koter. kullanıcısına yanıt

Hamilton en önde hızlı araçla uzayıp gidiyordu. Adam ikili mücadele nedir apex nedir bunları bilmiyor. Alonso geçen sene bunu çok iyi anlatmıştı. İkili mücadelelerde verstappen’i geçtim perez gibi bir pilot olamayacak. Yarışmayı bilmiyor çünkü.

• Adrian Newey nasıl bir araç yaptın be adam , inanılmaz.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.