Şimdi Ara

Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
851
Cevap
14
Favori
16.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ricciardo antrenman seansında elini kırdı. En az 1 ay yarışmayacak gibi.

Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix)Jon Sports Racingyoutube
    JON SPORTS RACING : CANAL DEDICADO AO MUNDO DOS ESPORTES ! Sejam bem vindos ao meu canal Jon Sports Racing. O principal objetivo do canal é apresentar os principais lances da Formula 1 e do jogos de F1, em especial F1 Race Stars. Aqui você encontra muitas informações sobre F1. Obrigado entrar nesse vídeo, não se esqueça de curtir o vídeo e se inscrever no canal Jon Sports Racing . Se Você tem alguma dúvida ou sugestão, mande uma mensagem para o canal. Alternatives Titles: 2023 Dutch Grand Prix Highlights, 2023 Holland Grand Prix Highlights, Riccardo broken Hand, 2023 Dutch GP Highlights, 2023 Holland GP Highlights, 2023 Dutch Grand Prix FP2 Highlights, 2023 Dutch Grand Prix Practice Highlights, 2023 Holland Grand Prix Practice, 2023 Dutch Grand Prix FP2, 2023 Holland Grand Prix FP2, Dutch Grand Prix, Netherlands Grand Prix, Holland Grand Prix, Netherlands, Norris P1, Norris Fastest, Piastri Accident, Riccardo Crash, Piastri riccardo Collide, Pódio de Nico Rosberg | F1 Race Stars Conteúdo desse vídeo: Corte do jogo de F1 RACE STARS (2012) com a Vitória do piloto Alemão Nico Rosberg
    https://www.youtube.com/watch?si=nrSeBRRKxbzIX08m&v=tahK0WrFPwE&feature=youtu.be
  • 3. Antrenmanda Max resmen kendisiyle yarışır halde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max kendi evinde 3. antrenman seansında ıslak zeminde şov yapıyor gerçekten sürüyor adam bize de takdir etmek düşer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red Bull 1 / 3

Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix)

• Bu leclerc bu kadar hata yaparak nasıl şampiyon olacak? Max 2021de hatasız yarıştı. Hatta yapması gerekenden fazlasını yaptı. Leclerc ise kişisel hataları çok yapıyor. Kafa kafaya giden bir şampiyonada bu hatalar baş ağrıtır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Q3 rezalet geçti iki kez kırmızı bayrak yüzünden ama adam yine farklı aldı polü.

• Yine kaos dolu bir start ve hava muhalefeti zamanlaması efsane.

• Koşun millet koşun Checo şov yapıyor erken pit stopla

• Ferrari yine şaşırtmıyor.

Checo yargı dağıtıyor (şimdilik).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Ağustos 2023; 16:13:19 >
  • RB19 lar gride ıslak zeminde nasıl sürülür ders veriyor Max Checo ile arayı kapatıyor 3 tura kalmaz alır liderliği

• Günün sürücüsü için oyumu Alonso'ya verdim.

Takımı pitte sıvadı. Ağlayıp sızlanmadı, tatava yapmadı pist üzerinde pozisyonunu geri aldı.

Yeni jenerasyon bebelerin ota boka trip atmaları yoruyor beni.

• Checo pitte resmen harcandı be.

Alayı çuvalladı direkt WET lastiğe geçmek yerine Intermediate geçiş yaparak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Ağustos 2023; 17:34:9 >
  • Neden direk yoğun yağmur lastiğine geçen olmadı ki Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix)  Özellikle arkada olanların alabileceği bir riskti bence.

• Ulan Perez pitte kaldı çıkamadı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Sadece OCON geçti başta benim gördüğüm hocam. Sonra diğerleri çuvallayınca olayı gecikmeli olarak anladılar. Rezalet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Ağustos 2023; 17:37:54 >
  • ya bırakın yarışsınlar,kimin ne olduğu ortaya çıksın biraz kaos görelim.güvenlik aracının arkasında 1 tur daha attırıp bitirirler.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Evet, ben de sonradan fark ettim.

Sadece Ocon geçmiş, yukarıda yazdığımı doğrularcasına bu muhteşem taktiğe çemkirip duruyordu salak Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix) 

Kırmızı bayrak çıkmasa takımı O'na belki de bir podyum hediye etmiş olacaktı.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Yalnız işin ilginç yanı Ocon da isyan edip bu verdiğiniz karar en berbat karar diyordu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Neco. kullanıcısına yanıt
    Aynen. Ben de bu isyanı duyunca "kafası iyi galiba" şeklinde söylendim kendi kendime Ocon için.

• Çin malı zhou olmasaydı çok heyecanlı şeyler olacaktı. Böyle bir yarışa sıkıcı bir final oldu. Üzücü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.