Şimdi Ara

Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
851
Cevap
14
Favori
16.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

En azindan birilerinin ülkelerinde ve şirketlerinde halen istifa edebilmek onurlu bir davraniş olarak goruluyor, bazi toplumlarin aksine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha ikinci yarışta nasıl 10 sıra ceza alabilir bu Leclerc. Abi siz nasıl yönetiyorsunuz bu takımı. Başına kim gelirse gelsin daha kötü yönetemez bu takımı o yüzden artık rahatım

• Leclerc grid cezası almış. Daha 2. yarışında neyin cezası bu? Ferrari yönetimine patladım Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix) Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix) 

• Süper Lig takımlarından hallice yönetildiğini demiştim.

@Ken Block43

Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix) 

• İlk çıktığı zaman şu ciddeden nefret ediyordum. Ama cidden harika bir pist ya. Hem oynarken hem de izlerken aşırı keyif alıyorum.

• 1. Antrenman 1.29.617 Max'la uçtuk yine önden kayma problemine rağmen
    Redbull lar 1/2
    Astonlar 3/4
    gerisini siz yazın varın beni ilgilendirmez 😆

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

Önden kayma problemini çözerlerse 1.5 saniye daha hızlanır. Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix) 

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt

Doğru tespit 👍

• Max'ı izlemek büyük zevk gerçekten. Adam 2 seferdir duvarı yalayıp yutuyor lastikler ile arasında santimler var resmen. Ya hep ya hiç modunda üstelik daha antrenmanda yapıyor bunu. Bu çocuk cidden bu spor için yaratılmış.

Edit: ekleme

Bu nasıl bir özgüvendir be arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 17 Mart 2023; 21:26:11 >
  • Yayını SSportplus üzerinden izleyen var mı? VPN falan çalışmıyor, bulunduğunuz bölgeden hizmet verilmemektedir uyarısı alıyorum Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix) Modemi açtım kapadım, diğer cihazlarda denedim, fark etmedi Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix) 

Telefon internetiyle bağlanılıyor ancak antrenmanlar için kotayı harcamak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 17 Mart 2023; 20:30:23 >
  • Ferrari anlaşilan bu haftasonu da bay geçiyor. Mucize olmazsa siralama malum

• Haydi Alonso alırsın pole'ü.

• RB patlarmiydi? Sasirdim.Yarista her ne kadar sonuç degismeyecek olup, Max altindaki mekik ile fark atarak 1. olacagi icin araçta problem olmasi cok da önemli değil.

En azindan eğlenceli bi Q3 oluyor

• krstarica kullanıcısına yanıt
    İzleyemedim hocam. Max'e ne oldu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Araçta aktarma sorunu oluşmus. Vites takili kalinca Q2 de elendi araci düzeltemediler o sırada. 15. siradan baslayacak.

Yarin da leclerc 10 sira grid cezasi var arkalarda heyecanli kapişmalar olacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 18 Mart 2023; 20:59:41 >
  • Max yoksa Checo var kanatlandık yine

• Leclercin şu leş arabayla yaptığı tur şaka mı

Bu çocuk kariyerini bitirdiğinde tarihin en iyi tek tur pilotu olarak anılacak %90

• LEC bu arabayla yine iyi yaptı kral.

Sainz'a yarım saniye atmış tek turda. Bu adama yol verip F2'den yeni lec bulmak lazım bulunmaz ama belki. Bu adamla her geçen saniye eziyet.

• Geçen seneden sonra bu senede F1 sıkıcı geçecek gibi görünüyor. Gittikçe yapaylaşıyor sanki.

• Suudi Arabistan'daki 1. antrenman seansı: 1- Max Verstappen 2- Sergio Perez 3- Fernando Alonso

2. antrenman seansı: 1- Max Verstappen 2- Fernando Alonso 3- Sergio Perez

3. antrenman seansı: 1- Max Verstappen 2- Sergio Perez 3- Fernando Alonso

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.