< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix) (8. sayfa)
-
-
Yarış 20.00'da...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 19 Mart 2023; 16:52:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alonso sanırım 10sn ceza aldı. Bu durumda 1-per 2-ver 3-russell oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu sezon sıkıcı olacak belli oldu. Podyumda arada sadece 3. değişir gibi.
-
redbull resmen kollanıyor... redbull kaç para verdiyse artık... austin martin bile harcanıyor... Fernando Alanso düşmanı olmuşlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugah6aiw -- 19 Mart 2023; 22:2:6 > -
Max 13 sıra birden yükselmiş oldu. Bu adam bu sene de durdurulamaz halde. Vay be.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Guncelleme paketlerinden sonra her şey netleşir. Çok bir beklentim yok ancak Imola bu sezon izleyecegim son yariş olabilir. Orada az cok belli olur.
RB durdurulamaz konumda. Araç o kadar iyi ki, perez ve max lastik degistirmeden siralama turlarina giriyorlar. Adamlar her setten lastik arttirmislar. Herkesin yarista az cok kullanilmiş lastikleri varken.
Duzlukte Russell drs ile maxe yetişemedigi an, tum sezonun özeti olacak gibi. Adamlar drs siz bile duzlukte herkesten hizli.
Bravo gercekten muhendislik bunu gerektirir, en basarili pit duvari da rb de. Yaptiklari tek yanliş yok. Perez bile bu beceriksizligi ile, yariş kazandiysa Max gibi yetenekleri ust seviye biri her yarisa sonuncu da baslasa kopartir bu sezon.
-
Liste yanliş. Dogrulunu teyit etmeden paylasmayin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 19 Mart 2023; 23:39:9 >
Fark ettim ve düzelttim. Listenin altına bilgi notu yazdım.
-
bu sezonda şaibeli yarışlara devam maxergenus şampiyon yapılıyor...
-
Haydaaa...
Daha ikinci yarıştan olanlara bak. Umarım bu üçüncülüğü yine geri almazlar.
İyice sıvadılar önce adamdan podyumu al ondan sonra tekrar ver. Masi masi dediler ama bu oluşum komple çürük.
Bu sezon birden fazla düzlüğe sahip, hızlı pistlerde Red Bull hep domine edecektir. Adamlar herkesten 8-10 km daha hızlı. Suudi Arabistan arka düzlükte 330 civarını görüyorlardı. Monako gibi yerlerde belki diğerleri de şans bulabilir ama hızlı pistlerde hiçbirinin şansı yok. İkinci pilot Perez bile herkesten çok hızlı.
albertpark da olasi redbull dublesi gelirse hic avrupa donusunu felan beklemeyin derim.bu redbull yenilmez.
max zaten farkli bi dunyadan gelmis gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sezon çok sıkıcı geçecek belli oldu. Diğer araçların rb ye yetişme şansı çok zor. Rb bu saatten sonra heyecan olsun diye aracı bir tık kısabilir bile. O halde bile 1-2 bitirir bu adamlar. Bence verstappen in yanına leclerc ya da Russell alınabilseydi güzel olurdu. En azından rb nin icinde çekişme olurdu. Gene aynı takımın kendi içinde 1.lik mücadelesini izlerdik. Öyle bir ihtimalde olmayacağı için keyifli hiçbir unsur kalmadı.
Schumacher döneminde çaylak alonso ya gıcık olurdum. Mevcut düzende alonso nun altindaki araç ile yaptıklarını görünce adamı şu an takdir ediyorum.
Macaristan-Monaco yarışlarını AMR23-Alonso kazanabilir (güncelleme hamleleri doğru gelirse) onun dışında RB19/Max Verstappen ikilisinin yenilmesi çok zor .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 20 Mart 2023; 14:36:45 > -
Üyenin biri Red Bull un kollandığını yazmış bunu neye göre neye dayanarak yazmış hayretler içindeyim kabul edin bu araç (RB19) ve Max, Sir Lewis Hamilton un dediği gibi başka gezegenden gelmiş
Haa bu arada Fernando Alonso çok büyük bir karakter bu sezon hiç değilse bir yarış kazanabilir ta ki Red Bull lar sorun yaşayıp yarış dışı kalmazlarsa
O troll yıllardır hep aynı şeyi yapıyor. Görmezden gelmek en mantıklısı. Ortalığı karıştırmak için burada. Daha önce konudan uzaklaştırıldığı da oldu ama yılmadı devam ediyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben bir durumu anlamadım. Alonso 3. Oldu. 10sn ceza aldı 4.lüğe düştü. Sonra cezayı geri aldılar 3. Oldu. Sonra tekrar ceza mı verdiler?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X