Şimdi Ara

Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
851
Cevap
14
Favori
16.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm alkışlar fia için tebrikler.

• O değil de Sainz ceza alırsa, ki yüksek bir ihtimal Hulk yıllar sonra podyuma çıkıyor.

• Benden başka sesle görüntü senkronizasyonu sorunu yaşayan var mı SSport Plus'ta?

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

İnat box ta sorunsuz izliyorum ses ve görüntü kalitesi net

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Ssportplusta sorun yok android tv.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Son 2 yarışa bakarsak Max de ceza almalı.

Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psyduck17 -- 2 Nisan 2023; 10:45:36 >
  • Teşekkürler.

Buraya yazdıktan sonra arkadaşım da sorun yaşadığını söyledi. Aynı yarış gibi ittire kaktıra bitirdim ben de Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix) 

• Fiabull bakalım max’s ceza verebilecek mi

• Şampiyonlar podyumda

• Max Hamiltondan önce kazanır 8. Şampiyonluğu

• Saçma sapan bir yarış olsa da şık bir podyum oldu sanki şampiyonlarla.

• Yarış 3. kez başlarken "ulan Alonso'nun ikinciliği kapması yok mu" diye iç geçirirken yaşlı kurdun sona düşmesi fena hayal kırıklığı yaratmıştı. Neyse saçma da olsa eğlenceliydi, sıralamada Alonso'ya üçüncülüğün verilmesi ve onun sağ salim üçüncü bitirmesine çok mutlu oldum.

Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix)Murat Araboğlu #karabogaf1twitter
    “Hatalı olması için ön tekerleklerin temas ettiği kısmın grid pozisyonunun önünde olması lazım diyor kural kitabı 48.1.C Yani lastikler tamamen geçmediği sürece sorun yok, sensörlerle takip ediliyor zaten.”
    https://twitter.com/karabogaf1/status/1642437314398781440

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 2 Nisan 2023; 11:6:6 >
  • fia LSDBull muptelası olmuş... şaibeli yarışlara devam...

• Hülkenberg ne yaptı etti rekoru 1 yarış daha geliştirdi Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix)  Bir an podyum mu geliyor diye korkmuş olmalı Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix) 

• İzlemediğim yarışta neler olmuş, ben baksam hiçbir şey olmuyor
    Başa sarıp izliyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 2 Nisan 2023; 11:37:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Skandaldır bu. O zaman sorarlar Alonso’nun pozisyonu niye bu kadar tartışıldı diye. Lastiklerinden biri çizgiye temas ediyor hem de, dışarıda da değil. Gerçi podyumunu korudu ama en azından bunu gündeme getirebildiler. Konu Verstappen olunca herkes üç maymunu oynuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 2 Nisan 2023; 12:5:26 >
  • Bu haftasonu en çok dikkatimi çeken perez’in çok sorun yaşaması oldu. Max’in arabası iyi çalışırken sergio zirvede sorun yaşadı.
    Aston martin bir kaç senedir çok iyi hazırlanıyordu, Alonso ile ritmi iyice buldular. Mercedes ile çekişmeleri güzel, Alonso ile olması daha da güzel.
    Max uzun zamandır bir startta formsuzdu. Arabalar biraz yakın olsa 21 sezonu gibi, güzel yarışlar izleyebiliriz ama Perez ile birlikte izlediğimiz gibi, red bull ayrı seviyede.
    Ferrari’nin hali ise içler acısı. Stroll ceza almıyor, Sainz ceza alıyor. Bugün McLaren’ın düştüğü duruma düşecek gibi 2026’ya kadar.

• Günün pilotu Perez olması lazım. Sonuncu başlayıp 15 sıra yükselerek 5. bitirdi yarışı sonuçta. Helal olsun.

Yarışı izleyemedim, özete baktım. Bitime 2 tur kala restart yapmışlar. Alonso, Sainz kasabı yüzünden kaza yapmış, ama yarışı 3. bitirdi yazıyor. Kurallar gereği mi? Tam anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Nisan 2023; 14:19:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

son starttan önceki sıralamayla tekrar başlattılar yarışı.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.