TOD uygulamasından, iPad üzerinde izledim. Çok sorun yaşamıyorum yayın açısından. |
Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar (17. sayfa)
-
-
-
Ben ücretsiz bi platformdan izliyorsunuz sandım.
tod üyelik istiyor.
-
Aha Ver gitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Max , Yarış şimdi başlıyor.
McLaren vs Ferrari çekişmesi zevkli olacak diye umuyorum.
Hamilton'da
Piastri'ye kendi evinde yer değiştirin denmesi hoş olmadı.
Son bir tur kala Mercedes'e tamamen . Umarım iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shogun -- 24 Mart 2024; 8:25:47 > -
Ham da motor arızasıyla gitti
Sıra Alonso"da
-
Böyle daha keyifli bir yarış oluyor.
İşin ilginci şampiyonlar her seferinde arıza ya da kaza yapanlardan ziyade son şampiyonlar yarış dışı kaldı bu sefer. İlginç bir yaris.
Russel'ıl eli sıkıştı sanki, kırık çıkık yoktur umarım.
Edit: Sorun yok, yanlış alarm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 24 Mart 2024; 8:25:49 >
Redbullun performansı iyi değilken maxin yarış dışı kalması kötü oldu. İşlere heyecan katabilecekken yine sıkıcı bir yarış oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Performansı araçta sorun olduğu için iyi değildi zaten. Bence Max'ın +15-20 saniye fark açıp bitirdiği yarışlardan eğlenceli geçti. Piastri'nin kendi evinde takım emriyle podyumdan olması üzdü ama.
-
Perez de hiç bir şey yapamadı. En azından bu sene ilk 2 yarışta 2. Sırayı almayı başarmıştı. Temposu ilk 4'ten yavaştı. Sadece başka birisi kazandığı için değişiklik oldu. Onun dışında ilk 4 sırada takım emri dışında hiç geçiş olmadı.
İşin garip yanı sainz sürekli leclerci yenmeye devam ediyor. Adam almeliyatlı çıktı yarış kazandı. Böyle devam ederse leclercin üstündeki baskı çok artmaya başlayacak.
Abooov Max yarış dışı kalmış, Sainz kazanmış, neler olmuş böyle?
Edit: Kalkamadım izlemek için de.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sainz abim aracı hızlandırmak için epilasyon yaptırdı yetmedi gidip apandisti aldırdı ne yaptı etti yarışı kazandı
-
Alonso, Russell'ın kazasında brake test yaptığı için suçlu bulunmuş.
tr.motorsport.comResmi: Alonso, Russell'ın kazasından dolayı 20 sn ceza aldı!https://tr.motorsport.com/f1/news/resmi-alonso-russellin-kazasindan-dolayi-20-sn-ceza-aldi/10591105/ -
Red bull'u yakalasa Ferrari, çok keyifli yarışlar geçecek ama araçları çok hızlı.
Mclaren de Ferrari den uzakta değildi.
Ben izlerken çok keyif aldım yarışı, max'in 20 sn farkla kazandığı yarışlardan daha keyifliydi. Max cidden çok üst düzey yarışıyor, kimseye açık kapı bırakmıyor, perez Red Bull ile bir şey yapamadı görüyoruz, max farkı da var. Fakat böyle sürprizler de eğlenceli geçmiyor değil
Araçları hızlı değil. Beceriksiz perez hiçbir şey yapamıyor. Max tamamen kendi yeteneği ile 15-20 saniye fark atıyor. Aynı araç perezde de var.
-
Hocam rb kendisi söylüyor en hızlı araca sahip olduklarını sen hızlı değil diyorsun. Tarihin en dominant aralarından biri fakat bazı pistlerde dezavantajlı. Max de elinden geleni yapıyor ve fark 20 saniyeye ulaşıyor. Yoksa eşit araçla 20 saniye açıyor gibi bir hikaye yok, abartmayın.
Alonsonun gaz pedalında sorun varmış. Öyle bilereks brake check yaprı gibi bir durum yokmuş ama yine de cezayı vermişler.
Bu videoda hem bir önceki turla karşılaştırma veriyor hem de gaz pedalındaki bozukluğun telemetriye yansımasını.
yelisteneryoutubeDid Alonso brake test Russell? Crash lap telemetry vs Previous laphttps://www.youtube.com/watch?si=4xO_JoeWMFw2cZ8e&v=4w1vHA-rRqY&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X