Şimdi Ara

Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.353
Cevap
19
Favori
23.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adrian Newey, dikkatli bir şekilde McLaren araçlarını inceliyor. Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar 

• The Shogun kullanıcısına yanıt

Şogın kaza yapan araçlardan kopan parçalara bakıyor nereden izliyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haastakiler bir boka yaramıyor. Kendileri yetmiyormuş gibi milletin yarışını da bok ediyorlar derhal takım kapatılmalı. Pereze yazık oldu

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

Dikkatli bakmamışsın sanırım. Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar 

Ekran görütünsü alamadım ama aşağıdaki tweetlerden görebileceğin gibi diğer izleyenlerde aynı şeyi söylüyor:

https://x.com/ab4norris/status/1794720593423782128

https://x.com/eddiediazfc/status/1794722014894362635

https://x.com/babitzcore/status/1794720670796087369

https://x.com/RingGeneral/status/1794720943291695127

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shogun -- 26 Mayıs 2024; 16:50:3 >

• Geçen hafta imola bu hafta monaco ne atak var ne geçiş böyle sıkıcı heyecansız düzlüğü az virajı çok olan pistleri takvimden çıkarıp yerine daha iyi pistleri takvime dahil etmeleri lazım neymiş monaco takvimdeki en ikonik pistmiş yemişim böyle ikonikliği pistin sözleşmesi bitince yenileme al Türkiye yi Almanya yı. Checo yu hayattan koparabilirdi bu haas kasapları

• monaco pisti yarışlardan iptal edilsin
    liderler 1.20 lerde dönerken
    pite giren bottas 1.15 lerde dönüyor ..
    bu pistte hiç kimse yarışmıyor ..
    ben bu pistteki yarışı seyretmeyip dişarı gidip geliyorum ..
    yarış bi bitsede tv yi kapatsam ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Russel diğerleri Verstappen ile farkı açsın diye yarışı saldı sigarayı yaktı radyoyu açtı verstappen’in önünde tempoyu düşürdü Monaco sokaklarında geziyor

• dewe34 kullanıcısına yanıt

Ver yarıştan önce gece iRacing oynarken Rus ETS 2'yle hazırlanıyormuş meğer Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar 

• Ne kadar sıkıcı bir hal aldı yarış. Tünel çıkışındaki virajı iptal edip drs noktası koysalar biraz daha heyecanlı geçiş veya atak izlerdik.

• dımmışali kullanıcısına yanıt

Ayni fikirdeyim. O şikan ne amaçla yapıldı ki?

• Spikerler ciddi ciddi pit stop zorunluğu var sanıyor

• Yarışı anlatan 2 spikerde yarış kurallarından Bi haber bunlardan biriside eski gp2 yarışçısı sözde inanılmaz ya gerçekten inanılmaz liyakatsizliğin adamcılığın geldiği canlı kanlı örneği gibi Serhan acar kurtar biziii

Birde kırmızı bayrağı unuttuk diyor daha en başta lastikleri neden değiştirdiler diyip anlam veremiyorlardı, F1 stratejilerinden bu denli Bi haberler gerçekten inanılmaz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kajmeran89 -- 26 Mayıs 2024; 18:25:44 >
  • Beyler +1 lap ile nasıl 8. konumda oluyor Yuki? Onun altındakilerde yazmıyor da.

Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 26 Mayıs 2024; 18:28:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Tsunoda dahil, arkasındakilerin hepsi 1 veya 2 tur yediler.

Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar
  • Spikerler yüzünden yarışın sonlarına kadar ne ara pit stop yapacaklar diye düşünüp durdum.

Hayy yapacakları işe Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar 

Leclerc krala tebrikler.

Monaco takvimden kaldırılsın. Yarıştan başka herşeye benziyor.

• Bu kadar gerizekalı olunmaz.... Yarışı nerenizle izliyorsunuz ey sunucular!!!!

Burada arkadaşla birbirimize girdik, ben diyorum yarışı bu lastikle bitirecekler, arkadaş pite girecekler diyor.

Sebebi ise bu iki geri zekalı sunucunun ilk turdaki kaza sonrası lastik değiştiklerini hatırlamıyor olması.

Yemin ederim ben sunsam bunlardan daha iyi sunarım.

Yarışın yarısı olmadan söyledim, bu lastikle bitirmeleri gerek diye. 

Hadi sonradan jeton düştü, farkettin ve "ilk turdaki lastik değişimini unutmuşum" dedin, yanındaki kazma niye 35 turdur seni uyarmıyor???

Bunların bu yaptığı hatayı Serhan Acar bu yarışı gözü kapalı izlese bile yapmazdı.

Bazı forumlarda , hatta burda da Serhan Acar'ı beğenmeyenler vardı, "tek kişi olduğu için detayları kaçırıyor" diyorlardı 

Alın size iki kişilik kadro, tüm yarışı kaçırıyorlar.

Acaba Serhan Acar değişsin diyenler kına yakıyor mudur şu an?

• kajmeran89 kullanıcısına yanıt

F1TV PRO + Multiview uygulaması ile sıradan bir f1 izleyicisi bile bunlardan daha iyi anlatım yapar.

Bilmeyenler için:

Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katarmultiviewer.app
    MultiViewer
    https://multiviewer.app

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shogun -- 26 Mayıs 2024; 18:50:49 >
  • Perez böyle devam ederse Ferrari en azından takımlar şampiyonluğunu alabilir

• The Shogun kullanıcısına yanıt

Azeri gardaşlar bile (İdman TV) bu bein ruhsuzlarından iyi anlatıyor

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Hamilton, Tsunodaya tur bindirdi. Bu "interval" denen olay "aralık" yani önündeki ile olan zaman farkını gösteriyor. Hamilton, Tsunodaya tur bindirdiği için +1 gözüküyor.

Bunun yanında dostlar sizinle paylaşmak istediğim bir konu var. Her sene bu tarz yazılan konulara tepki gösteririm. Monaconun ikonik bir pist olduğunu ve takvimde kalması gerektiğini savunurum. Hatta geçmiş yılların konularına bakarsanız belki bulabilirsiniz ama bu seneki düşüncem şu;

90'ların ortalarından beri f1 izlerim. Monaco'nun her sene takvimde kalması gerektiğini, her ne kadar sıkıcı olsa da ikonik bir bir pist olduğunu ve takvimde kalması gerektiğini savunurdum. Bu yarışı izledikten sonra monaconun (her ne kadar f1 için en çok para getiren pist olsa da) takvimde olmaması gerektiğini düşündüm. Yanlış anlaşılmasın. Ben Ferrari fanıyım. Ama yarış inanılmaz sıkıcıydı. Özellikle ilk turda gelen kırmızı bayrak bitirdi yarışı. Hayatımda izlediğim tartışmasız en sıkıcı yarıştı. 2021 Spa bile daha heyecanlıydı. En azından yağmur azalır da yarış başlar mı heyecanı vardı. Bu yarışta kırmızı bayrak çıkıp ilk 4 sert hamura geçtikten sonra kimsenin pit yapmadan bitireceği belliydi. Daha 2. turdan sonucu biliyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psyduck17 -- 27 Mayıs 2024; 0:17:58 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.