Şimdi Ara

Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.353
Cevap
19
Favori
23.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sezon başında f1tv pro alıp, o verdiğim para için çok ufak bir pişmanlığım vardı ancak bu yazılanları gördükçe hiç bir pişmanlık yaşamıyorum Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar 

• Psyduck17 kullanıcısına yanıt

Monaco atmosferik V12 lerin ve araç ağırlıklarının 570 kg olduğu, araç boylarının 2.5 mt olduğu zamanlarda güzeldi.

Şimdi araçlar 800 kg ve 4 mt boyunda.

Yola sığmıyorlar. Bildiğin kamyon yarışı izliyoruz.

Yarışta bütün takımlar pilotlarına telsizden "yavaş sür, hızlı sürmene ihtiyaç yok" dedi defalarca.

Russel bir ara "bundan 3 saniye daha hızlı gidebilirim, ne yapayım?" diye sorduğunda takımdan "gerek yok, daha da yavaşlayabilirsin" diye cevap geldi.

Böyle yarış mı olur Allah aşkına.

Bottas pite girip lastik değiştirince en sonra düştü ve önündeki ile arasında neredeyse 8-9 saniye vardı ve iki turda kapattı bu farkı.

Düşün artık, Kick Sauberle 9 saniyeyi 2 turda kapattı.

Öndekilerin ne kadar yavaş gittiğini burdan anla.

Bu yarış takvimde kalacak diye Spa ve Monza tehdit altında. Bu yarışların kaldırılması gündemde. Çünkü FİA ödeyecekleri parayı artırdı, oysa Monaco'dan para bile almıyorlar sırf yarışılsın diye.

• Monaco ikonik pistti arkadaşlar. Bir zamanlar ikonikti. Araç boyutları neredeyse 2 katına çıkınca bütün esprisi bitti pistin. Şu an en anlamsız pistlerin, açık ara başında, lider durumda.

Normal bir F1 izleyicisinin bile tespit edebildiği bu olayı fia nasıl tespit edemiyor acaba. Bir de Monaco pisti fia ya ücrette ödemiyor. Çıkartın gitsin abi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öner kullanıcısına yanıt
    v12 donemi yani 1998 oncesinde de araclar 4 metreydi. pilot dahil 520 kiloydu. su anda 4.5 metre. mesele araclarda mekanik yol tutusu arttirmak icin genisletilmesi. monako gibi eski cadde pistlere gunumuz otomobilleri sigmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • F1, zenginler sporu. Monaco'da zenginlerin şehri. Monaco'nun takvimden çıkarılması zor.

Ayrıca bir çok pilotun vergiden kaçmak için parasını tuttuğu ve evi olduğu bir yer.

• Monacoda f3 ve F2 yarışları çok keyifliydi. F1 araçları bayağı büyük bu pist için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt
    Zenginler yaygarayı kopartır hocam. Hattâ bu pistin takvimde kalması için finansman kaynağı sağladıkları bile söyleniyor. Zaten sosyete için Avrupa'nın merkezi sayılır orası.

• MMX 166 kullanıcısına yanıt

26 sene öncesi ve evet, sizin yazdığınız değerler doğru.

Ben üstünkörü yazdım, daha küçük ve daha hafif araçların olması gerekiyor anlamında.

Rakamlara dikkat ederek yazmadım.

Bu arada siz yazınca şimdi daha çok dikkat ettim de o dönem araçlar gerçekten 4 metreymiş. Bana neden daha küçükmüş gibi geldi anlamadım...

• F1 var olmaya devam ettiği sürece Monaco'da yarışlar devam edecektir %0.1 ihtimali bile yok pistin takvimden çıkarılmasının

• Flaş Flaş flaş.

Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158768214

Yazmıştım daha geçen hafta, biri gitti diğer 2'si kaldı Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar  Stroll zor ama, peder kontenjanından kalır o.

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa özellikle Monaco olmak üzere bu sene son yarışlarda Stroll epey sükse yaptı sürüş performansı açısından. Sıralama olarak basiretsizliği var sadece.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Yarış performanslarından çok kasaplık performansı olarak yazmıştım. Herifler Formula değil çarpışan otolar oynuyorlar sanki, ne aynalara bakma var ne etrafı kontrol etme.

• Red Bull Perez'le 2 sene daha devam edecekmiş

• Red Bull Checo Perez in sözleşmesini 2026 yılı sonuna kadar uzattı
    Kralı Montreal de görün siz podyum yapacak belki yarışı kazanacak

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

Max zaten takımı sırtlıyor, Checo da iyi sponsor getiriyor diye ellerinde tutuyorlar sanırım. Checo böyle devam ederse Max WDC olsa bile, Redbull WCC olamayacak.

• Checo şimdiden RB21'i deniyor.

Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Haziran 2024; 23:58:51 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Q1 de elendi yine sözleşmeyi aldı tabi rahatladı ama yakışmadı krala

• Checo, Q1'de elendi yine. Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar 

(Sinirlenmiş baya.)

Max, Q2'de birisine saydırdı, kasıtlı yapıyor muhtemelen dedi ama kime dedi kaçırdım. Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar 

İki ferrari'de Q2'de elendi. Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar 

Russell ve Max Q3'de aynı süreyi yaptılar.

(İlginç bir hafta sonu olmaya devam ediyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shogun -- 9 Haziran 2024; 0:5:57 >
  • deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt
    Bu adam kesinlikle kötü bir pilot değil ama neden sıralamalarda böyle oluyor, anlaması güç. Geriye aracını sabote eden birileri mi var acaba sorusu kalıyor.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.