Dün pole alacak konuma gelen araç nasıl bugün q2’ye kalamıyor şaka gibi. Ya da mamilton mercedes’i kafada bitirdi. Ama aşırı keyiflendik o ayrı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 20 Ekim 2024; 1:22:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar (47. sayfa)
-
-
Russell vatandaşı Norris'i kurtardı Max son zaman turunda mor renkle sallaya sallaya gelirken tam da. Şansa bak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 20 Ekim 2024; 2:6:6 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tarihin en iyi turu geliyordu. Yaklaşık 0.3’e yakın fark atacaktı. Cidden inanılmaz bir adam bu. Ailesinin kulağı çınlamıştır iyi sövdüm kendisine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hileli arabasına rağmen ilk sırada değil. Birde tarihin en iyisi olacakmış
Senin dilinden konuşuyorum işte. Sen nasıl hep saçma sapan şeyler yazıyorsan, bende şuan aynısını yaptım. Belki kendine gelirsin diye
Saçma sapan şeyler yazmıyorum olanı söylüyorum
RedBull griddeki en kötü araba
Max herkesten üstün
Max gelmiş geçmiş en iyisi
Tarihin en iyi turu geliyordu
Aynen hocam hadi başka kapıya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuatUstaaaa -- 20 Ekim 2024; 2:25:13 >
miamiden bu yana red bull diğerlerine göre kötü araba
gridde max'ı yenebilecek bir pilot yok. Yavaş araçla bile hamilton'ı yendi.
Max tarihin en iyisi. Bunu 2016 brezilyada çocukken kanıtladı.
2021 arabistan tamamlanamayan tur. 2023 monaco 3. sektör ve şimdi abd
Var mı başka sorun? Hadi ikile
-
Miamiden beri ancak McLaren RedBull’dan üstündü. Mercedes ve Ferrari yakınlardı, ama hiç bir zaman RedBulldan daha hızlı araç değildi
Yavaş araçla derken? 2021 diyorsun orda RedBull ve Mercedes genellikle pek fark yoktu. Pistte göre farklı oluyordu. Bazen RedBull bazen Mercedes öndeydi. Bir tek Brezilya’da Mercedes baya fark yapmıştı
2016 Brezilya yarışıyla tarihin en iyisi olunmuyor. Böyle yarışlar herkes yapmıştır. Mesela Hamilton İngiltere 2008’de ikinci ve üçüncü sırada olanlar hariç herkesi turlamıştı.
Max yetenekli biri, ona lafım yok, ama bu kadarda göklere övmeye gerek yok.
Sana son cevabım insani yoruyorsun. Gerçi sana 1,2 kişi hariç kimse hak vermez zaten.
Sendemi drs mini larencisin
ilk turlarda lando, max e gecilse dahi yakin kalmaya ve ferrari ikilisine pozisyon kaybetmemesi lazim. sert hamur ile birlikte durumu lehimize cevirebiliriz. austin de yeni asfalt lastikleri cabuk asindiriyor.
ayrica piastri ferrari ikilisinin pist uzerinde mucadelesinden faydalanmasi lazim. cuma ve cumartesi yoklari oynadi resmen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 20 Ekim 2024; 14:13:21 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hile = LSDBULL maxergenus...
-
2019 Ferrari anlaşması ardından, 2024 Redbull ve Fia anlaşması. Yalnız Ferrari yavaşlarken, red bull hızlandı. McLaren gümbürtüye gidiyor.
Gerçi McLaren en hızlı araç olsa bile Lando'da Max ile yarışabilecek kılıf yok. Şampiyon uzun süre önce belli oldu ama heyecan katıyor işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi | OMG! | -- 20 Ekim 2024; 16:49:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adam doğruları anlatıyor. Mini drs'in 99 tekerrürü olan aktif fren ve ön yükseklik ayarı parçası kadar etkili olmadığını biliyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tam olarak redbull fia anlaşması nerde yazıyor bay çok bilmiş? Kanıtın var mı? Yasal olan bir şey nasıl anlaşma oluyor?
bir de ferrari yavaşlarken demişsin. Sprint yarışında sainz’ın kazanacağını bilmemen daha komik. Leclerc balonuna takılmasa adam yarışı kazanacaktı. Acilen gözlük takmanı öneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 20 Ekim 2024; 17:13:48 >
Herkes yapmıştır dediği yerde patladım. Max o zamanlar 17-18 yaşında çocuktu. Tarihin en iyi araçlarını geçmişti. Redbull yanlış lastik takmasa çocuk sondan gelip yarışı kazanıyordu ne anlatıyorsun sen hocam
17-18 yaşında hangi çocuk bunları yapabilir. Verdiği örnek hamilton patladım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 20 Ekim 2024; 17:20:4 >
Seni ilgilendirmez
Burası forum ve yorum yapmak serbest. Neden sen ve küçük ortağın gerçekleri duyduğunuzda böyle agresifleşip, konuyu kirletiyorsunuz?
Bu şekilde cevaplarla muhattap alamam sizi. Hoşçakalın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X