Şiir gibi hocam. Ben oyunda baskı altında hata yapıyorum. Bu adamın hata yapmaması muazzam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar (49. sayfa)
-
-
Norris'e 5 sn ceza Verstappen'i geçişi için mi verildi yoksa toplamda 4 kez pisti taşdığı için mi verdiler emin olamadım.
-
Ulan Verstappen Norrisi pist dışı çekti ama cezayı Norris yedi. FiaBull iş başında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulan son turda da sıra verilmez be Checo.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pist limiti için.
ayrıca mac 2021 yılında bahreynde nasıl dışarıdan geçip verini verdiyse bunun da vermesi gerekiyordu. Cidden şiir gibi savunma yaptı. Bu adamı canlı canlı izlediğimiz için aşırı şanslıyız
Telsizden 3 ihlal dediler ama spikerler dahil 4 saydı herkes.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 20 Ekim 2024; 23:48:54 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Noldu la lsdbull mull afshdgd arada noris fln açsın izlesin ihtiyacı olanlar bu spor nasıl yapılır diye :) tur başı 1sn alan araca geçilmemek her baba yiğidin harcı değil. Bizim oğlan sağolsun gösterdi kimin ne olduğunu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı yarışı mı izledik? Adam pist dışından geçtiği için değil pist ihlalinden dolayı yedi. İyi izleyin şu yarışı
Verstappen kadar dokunulmazlık birisini görmedim. Eskiden Hamilton bile bu kadar kollanmamıştı.
Araç şampiyonu diyenler anlamıştır diyeceğim. Ama sanmıyorum. Adamlar yarışı izleyip norrisin pist ihlalinden dolayı yediğini bilmiyorlar ahsksjsskjssk
Koleksiyona kattık bu enstanteneyi, yoksa arşiv büyük. Sainzi de böyle 17tur komple drs de tutup geçilmemişliğimiz de var. Verse araç pilotu diyen adam 21 sezonunu görünce lan bu neymiş böyle diip F1 izlemeye başlamıştır, cevap vermeye gerek yok.
Turlar boyunca savunması çok iyiydi, şampiyona yakışır savunma yaptı ona lafım yok.
Aynı durum ilk turda olmuştu.
Verstappen Sainz'i pist dışından geçmiş, yerini vermemişti ceza da almamıştı.
ilk turu tekrar izlerseniz Verstappen çok bariz şekilde pist dışından geçti.
dipnot:
Yarışı idman tv den Azerice izliyorum. Her detayı anlatmıyorlar, dikkatli izleyip detayları yakaladığım kadarıyla anlamaya çalışıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 20 Ekim 2024; 23:56:57 > -
fia ilk turu genelde pek önemsemiyor. Haftaya meksikada da ilk virajda pist dışından geçişleri görebiliriz.
İlk tur farklı bi olay, orada hep daha esnek kurallar çok abartı olmadığı sürece. Apexde nor önde olsa eyv ama alakası yok, garaj sallıyo yok öndeydik bilmem ne. E ikisi de pistin dışına taşınca haliyle kim öndeyse onun önde dönmesi lazım, aksi halde pist dışından geçiş oluyo. Mcl nin yer vermemesinin sebebi apexe önde girdiklerini düşünmesi, o da yemedi.
şaibeli yarış daha LSDBULL kollanıyor...
-
Norrisin cezası komedi, bunu herkes biliyor, Verstappenci tayfa hariç. Onlar yine ne güzel defans yaptı övgüsü yapıyorlar
-
Önemli olan geçişin olup olmaması sanki :) geçiş temiz olsa nolcak olmasa nolcak, olay o değil ki. Alsın yarışın kasedini simülatörden indiğinde fln izlesin de bişiler öğrensin
Olayın apexle ilgisi olacağını sanmıyorum.
Telsiz konuşmalarında Azerbaycanlı sunucular konuştukları için çok anlayamıyorum, yazı çıkarsa okuyorum.
Takım apexle ilgili birşeyler söyledi ama bence her ikisi de pisti taştığı için ceza beklemediler.
İki pilot da pisti taşıyorsa yer vermenin anlamı yok zaten.
Ama toplam aşımlar için ceza aldıysa bu normal.
Keşke 1 tur önceden aşıp geçseydi de 5 sn den fazla fark atar, cezadan etkilenmezdi.
Bunu da bi tecrübe puanı olarak kazısın beynine Norris.
-
Onu hiç takip etmedim pist limitleri ihlalinden ceza aldıysa zaten konuşmaya gerek yok. Resmi açıklamadan belli olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X