Şimdi Ara

Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.353
Cevap
19
Favori
23.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam burası apex değil. Burası viraj çıkışı hızlanma noktası.

Apex viraja gelmeden önce olur, virajı dönmeye başladığın noktaya denir. (fren yaptığın nokta değil, direksiyonu döndürmeye başladığın nokta)

virajı döndükten sonra hızlanma noktasına apex denmiyor.

Kendi kendini küçük düşürmeyi nasıl başarıyorsun anlamıyorum.

Ayrıca Max'ın benimle bi işi yok, benim MAX la bi işim yok.

Beni niye yaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 21 Ekim 2024; 10:46:12 >
  • Öner kullanıcısına yanıt

Buraya gelmeden önce de max apexte öndeydi. Siz belli ki hiç yarış izlememiş simülasyonda oyun oynamamışsınız.

2-3 senedir simülasyonda yarışıyorum. Max’ın yerinde ben de olduğumda onu pistin dışına süpürüyorum çünkü apex bende kendisinin yavaşlaması gerekiyor. İnsanlar da bunu bildiğinden yavaşlıyor. Tabi siz anlamadığnız için normal. Yanmaya devam edebilirsiniz Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar 

ayrıca apex dediğimiz şey yarış çizgisinin iç kısmı oluyor genelde. Git google’a yaz öğren Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 21 Ekim 2024; 10:48:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt

1996 yılında başladım F1 izlemeye, sence anlamıyor muyum?

Bence senin fanatikliğin gözünü kör ediyor da farkında değilsin.

Şu resimde "apexte öndeydi" yazmışsın... Hangi apex???

Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar

1996 yılında başlamana rağmen hiçbir şey bilmiyorsun. İzlediğin zamana yazık izleme en iyisi

Tamam hocam sen haklısın. Vers en iyi pilot, en hızlısı, über süper pilot.

Böyle bir pilotu desteklediğin içi kocaman bi "Aferim" sana.

Hadi şimdi diğer platformlara gidip orda da über süper hızlı pilotunu körlemesine savunmaya devam et.

Sana oralarda da ihtiyaç var. Bu engin bilgilerini oralarda da kullan. Yazık oluyor sana burda.

Ya boş konuşmayı bırakın cidden. 96 yılından beri izliyorum diyorsun daha apex’in ne olduğunu bilmiyorsun. Bir konuda bir şey bilmiyorsan yorum yapma. Kaç yaşına gelmişsin hala bir şeyler öğrenememişsin.

orası viraj çıkışı diyorsun bak bakalım bu neymiş? Apexmiş. Anladın?

bu arada apex’in neresi olduğu ile ilgili fotoyu da atayım öğrenirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 21 Ekim 2024; 11:20:26 >

• sezon iptal edilsin verstappen e kupası verilsin, bıktık artık bu ergenin kollanmasından. elbette çok yetenekli bir pilot, bu yadsınamaz ama çok çirkefçe yarışıyor ve FIA tarafından kollanıyor.

Madem senin dediğin gibi, o halde şurayı açıkla bize.

Sainz apexe gelirken önde...

Apexe girdiklerinde de önde kalmış. Aracın burnu içeride ve yarış çizgisinde.

Bu noktadan sonra Verstappen 7-8 metre dışarı açılıp hız kazanıp geçiyor Sainz'i ve yerini de vermiyor ceza da almıyor.

Bunun için argümanın nedir?

Sainz nasıl apexte önde diyebiliyorsun. Attığın fotoda bile yan yana. Hocam cidden gözlerinizi muayene ettirin rezil oluyorsunuz

Abi apexte önde olabilir de adam virajı dönmeye bile çalışmıyor dümdüz gidiyor bak

Hatta kendi de taşıyor pist dışına

Adamı dışarı attıktan sonra Norrisin iyice yavaşlayıp hadi geç git diyecek hali yok ya ikisi de bastı o noktadan sonra momentumu Norris yakaladı tabi olay bu

Yazık yani en fazla nötr görülecek bir olay bu

Bir de tam tersi kendine olunca çıkan zıt kararlar var, Russell'ın olayı var

Aynı hareketi 2021 Brezilya'da da Hamiltona yapmıştı

Yeteneğine laf yok ama üzerine de biraz kollanıyor bu herif

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Fanatik olduğunu biliyorduk da kör olduğun da tescillendi artık bu forumda.

Neyse seni kendinle başbaşa bırakıyorum.

Senin gibi laf anlamazlar için harcayacak vaktim yok.

Gerek yok sizin gibilere yazmaya.

Şu fotoya bakarak körün bile önde göreceği Sainz için "önde değil" diyorsan başka birşey yazmaya gerek yok.

• Team McLaren kullanıcısına yanıt

2022 yılında yazılan bir kural bu. Kim apexte önde ise yol onun isterse dışarıya süpürebilir fark etmez. Max’ı suçlamak yerine git kuralları suçla.

• Mr Thoth kullanıcısına yanıt

Verstappen buraya gelip "ben bilerek dışarı ittim, aslında hata bende" dese, Verstappen'e bile "sen ne anlarsın f1 den. burda senin hatan yok" diyecek kişiler var bu forumda...

O kadar kör fanatikler.

Onları ciddiye alıp yazmaya bile deymez de işte biz de forum canlı kalsın diye iki üç kelam birşey yazıyoruz, bunlar da kendilerini bi nimetten sayıyor.

Kendin attığın fotoyu sana gösteriyorum. Adamlar tekerlek tekerleğe nasıl önde?

Abi virajı dönemeyecek şekilde divebomb yapmak başka - hatta bu herif dönmeye de çalışmıyor işi burnunu öne sokup insanları dışarı atmak sonra da öndeydim ayağına yanına kar kalmasını sağlamak - normal ikili mücadele başka

Fia bunu datalardan ayırt edemiyor mu yani. Edemiyorsa da yazıklar olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Team McLaren kullanıcısına yanıt

Ya zaten dışarı atmak kural kitabında var. Siz bunu neden anlamak istemiyorsunuz. Simülasyonlarda dahil bu kural var. Apexte öndeysen istediğin gibi dışarıya atabiliyorsun zaten. 2022 yılında geldi bu kural diyorum. Max kuralı iyi biliyor. Tek fark bu

• 4 numaralı araç (Norris), 1 numaralı aracı (Verstappen) dışarıdan geçmeye çalışırken virajın tepe noktasında onunla aynı hizada değildi."

"Bu nedenle, Sürüş Standartları Yönergeleri uyarınca 4 numaralı araç viraj hakkını kaybetmiş oldu."

"4 numaralı araç, pist dışına çıkarak 1 numaralı aracın önüne geçti ve bu pist dışına çıkma, kalıcı bir avantaj elde etme olarak değerlendirildi."

• kun0s K kullanıcısına yanıt

Tepe noktası dediği de apex. Çeviri yapalım da yine anlamayamamış olurlar belkiFormula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar 

• Norris ‘in her zamanki aptallığı. Geçiş yapmayı bilmiyorsan nasıl şampiyon bir pilot olacaksın.Tüm yarışlara birinci sıradan başlaması ve hep birinci gitmesi gerekiyor sanırım bunun.
    Max’’in araç sorunlu, yarışta kötüydü, buna rağmen sakin kalıp, daha hızlı araçla şampiyonluk yolundaki rakibini temiz geçemiyorsun. Geçtikten sonra 4 sn fark attı kısa sürede, o derece hızlı. Acele etmese bir iki tur sonra daha rahat bir geçiş pozisyonu bulacaktı. Böyle zorlarsan cezayı alırsın. Takım yerini geri ver diye karar alsa, tekrar yine geçebilirdi o araçla. Hem Norris hem de takım bu konuda yanlış kararlar aldı, o yüzden hakemlere suç bulmaya gerek yok.

Max ise elinden geleni yaptı , altındaki araçla yine günü kurtardı.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.