Şimdi Ara

Formula 1 - 2024 Sezonu - 23 Kasım - Las Vegas (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.304
Cevap
23
Favori
22.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Haberi bende gördüm bilemedim ki bu güney amerikalının da kumaşı sağlam singapur gp antrenman seansında Max e bile atak yapıp geçmişti ama red bull da Checo ya baştan beri haksızlık yapıldı arabayı hep Max e göre ayarladılar Checo nun force india ile neler yaptığı dün gibi hafızalarda kötü bir sürücü değil sadece kötü bir aracı var Arjantinli gelirse Checo kalbur üstü bir takıma gidip kendini yine ispat edecektir dün Checo nun babası Garibay Perez 40 yaşına kadar yarışacak ve dünya şampiyonluğu kazanacak dedi belki bugün kendi evinde iyi bir derece yaparsa yarın podyuma çıkar neden olmasın bir duble fena olmaz takım için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • McLaren 1-2 Carlos 3. olmuş... sıralama turlarını para göz digiturk yüzünden izleyemedim...

• glasscoin kullanıcısına yanıt
    Sıralama saat 00:00'da, bu dediğin 3. Antreman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu bein neden hiçbir şeyi zamanında baslatmiyor anlamiyorum????

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SineMelawen kullanıcısına yanıt
    Bein Sports 4 bu sefer tam zamanında girdi yayına?

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt
    Checo Q1'de P18.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Ekim 2024; 1:14:1 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Benim yayında sorun var demek ki hocam. Sürekli sıkıntı çıkarıyor :(

McLaren de bir şeyler oluyor da anlamadım.

• SineMelawen kullanıcısına yanıt

Hileyi kapattılar hocamFormula 1 - 2024 Sezonu - 23 Kasım - Las Vegas 

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Bu Norris Q3'de pole için 2 şansı da tepti, Max yine bir şekilde geçti bunu.

İlkinde Max'ın turu silindi, ikinci de Norris'in kendisi yavaş kaldı bu sefer. Enteresan.

Sainz 1.16'nın altına inen tek isim, tebrik etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Ekim 2024; 1:18:0 >
  • Motorun patladığı nerdeyse antremansız sıralamaya çıkılan, takım arkadaşının q1de elendiği bi haftasonunda ilk çizgi, utanmasa pol. Abim kafalara vura vura anlatmaya çalışıyor bazı şeyleri ama anlamak isteyene :)

Meksikada ön çizgi sıkıntı, uzuuun düzlük geniş ilk virajla epik anılar bıraktı, bakalım yarın neler izletecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 27 Ekim 2024; 1:35:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Max neden harika bir sürücü olduğu u her yarış kanıtlıyor. Antrenmanlarda motor problemi vardı. Tur atamamıştı ona rağmen p2 çok iyi bir sonuç

Hem de kendi evinde. Okumayacak bu çocuk.

• glasscoin kullanıcısına yanıt
    Bir takım neden markalar şampiyonluğunu elinin tersiyle itsin? Sizce bu mantıklı mı? Sırf Checo kazanmasın diye itibarından neden vaz geçsin?

Bence adamın kumaşı bu. Bu kadar oluyor demek ki.

• Psyduck17 kullanıcısına yanıt
    Mantıksal açıdan ben de sizin gibi düşündüm ancak Horner bile Perez'in aracının sıkıntılı olduğunu kabul ediyor, itiraf ediyor. Adamın kumaşı bence iyi, dünya ikinciliği ve kazandığı yarışlar vs. ortada geçmişte ama bu sene öyle veya böyle büyük hayal kırıklığı tabii.

Horner:
    Formula 1 - 2024 Sezonu - 23 Kasım - Las Vegas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Ekim 2024; 22:23:46 >

Hocam araç sıkıntılı. Daha 2021 yılında bile bu adamın nasıl bir savunma yaptığını unutmadık üstelik bunu bitik lastiklerle yaptı. Araç şu anda en yavaş 3 ya da 4. Araç konumunda. Ama max buna rağmen şampiyon olursa tarihin en iyi şampiyonluğu olabilir. Daha önce kimse en yavaş 3. Veya 4. Araçla şampiyon olmamıştı çünkü

• 21 sezonunu insanlar genelde epik olaylarla hatırlıyor, doğal aslında ama o kadar övüldüğü sezonda dahi yaptığı 2 savunma dışında pek piyasada yoktu gezdi yine ortalıkta. Çoğu yarışta kedinin fareyle oynadığı gibi bot ham ikilisi versle oynadılar, perez bahsedildiği gibi bi pilot olsa o şampiyona 3-4 yarış kala biterdi. Vers in yarısı kadar puan toplayabilmişti o sezonda, hatta 1 dnf e bakıyodu sainze de geçiliyodu pilotlar şampiyonasında.

Tamam şampiyonlukta emeği vardı yaptıklarına bişi diyen yok ama vasat bi pilot. Araçlarda fark var fark var tamam kardeşim fark var da 1.5sn yiyecek fark f1 tarihinde yok, öyle bi dünya yok yani. Hadi son senelerde fark var 20-21 sezonlarında da mı fark vardı? O zamanlar daha ortada fol yok yumurta yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 27 Ekim 2024; 22:43:22 >
  • Start nasıl adeta ders veriyor bu adam. Cidden bu adamı canlı canlı izlediğim için aşırı şanslıyım

• Tam şunu yazarken abim cebin 1 metre önünde durarak start aldı, adam gibi adam.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.