Şimdi Ara

Formula 1 - 2024 Sezonu - 23 Kasım - Las Vegas (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: programmer_onur Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.299
Cevap
23
Favori
22.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AM ler cok güzel hizmet etti Norrise :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçların yarısı pert, 3 saatte onarıp yarışa nasıl yetiştirecekler?!!?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Albon kaza yaptı anında kırmızı bayrak çıktı. Aptal stroll kaza yapınca 40 saniye beklediler bu da max’ın 17. Sırada yarışmasına neden oldu. Max’ın yerinde olsam alın norrisi şampiyon yapın ben bırakıyorum derim. Bu kadar ingiliz taraftarı olunmaz.

• İngilizlere karşı ayrı bir şike yapıldığını biliyorduk ama 1 aydır göz göre göre yapılıyor.

• Yarış saatinde yağmur bekleniyor mu? Yağmur Norris için sıkıntı yaratır sanırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sainz pitten başlıyor albon yetişmiyor. Şimdilik 15. Astonlar da yetişse bile illa parça değiştirirler 13. Başlama ihtimalimiz var yarışa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 3 Kasım 2024; 15:56:3 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neco. kullanıcısına yanıt

O da bir acayipti. Stroll kaza yaptı arabanın arkası dağıldı ve uzun süre sarı bayrak altında geçildi. Turunu geliştiren çok pilot oldu. Sonra 40 saniye falan kala kırmızı bayrak çıkarttılar. Direkt kırmızı bayrak çıksa seansın devam etmesi için yeterli süre olacaktı. Ne hikmetse 2 gündür bu kırmızı bayraklar, güvenlik araçları hep geç çıkıyor.

Zaten 2021'den beri verilen düzgün bir karar yok ama yine şampiyonluğu son yarışa taşıma isteği var gibi duruyor. En azından 4 yıldır tiyatro izliyoruz gibi.

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt

Ben bunu ingilizlere karşı olduğunu düşünmüyorum. 2021'in tekrarını yaşatmak istiyorlar. Title decider için uğraşıyorlar. 2021'den beri ilk defa arabalar bu kadar yakın ve bu yüzden bunu yapmaları için müsait bir ortam var ama artık bazı şeyler çok bariz olmaya başladı. Gerçi 2021'in son yarısında da aynı durum vardı.

• ben eskiden beri söylüyorum
    yine söylüyorum .
    F1 yönetimi , hakemleri , patronları , takımları , pilotları , çoğunluğu ingiliz ve almanlardır .
    hamilton , vettel , button bunlar sayesinde şampiyon olurken , alonso , barrichello , weberin şampiyonluğu engellenmiştir ....

• formula 1 kullanıcısına yanıt
    Felipe Massa'yı da say hocam. 2008 sezonu için babalar gibi engellendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Kasım 2024; 16:15:27 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    nerede engellendi?

• Psyduck17 kullanıcısına yanıt

7 yıldır hamilton ingilizine katlandık. Bu hep olan bir şey yanlış hatırlamıyorsam 2020 yılında imolada adama özel vsc çıkarttı fia daha nolsun

Orada da şike dönmüştü  

• Norris start prosedürü ihlal etti. Bakalım ceza verecekler mi yoksa ingiliz olduğu için bi dahaa yapma evladım mı diyecekler

• Bu yağmur da ceza vermeye bilirler

• Yaris baslayana kadar yeniden yagmur gelecek.

• 20 dakikadır start almaya çalışıyorlar. Şaka mı abi?

• Max 10 sıra birden yükseldi be. Yargı dağıtıyor an itibariyle.

Edit: Saymayı bıraktım, halâ devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Kasım 2024; 19:6:40 >
  • norris , russel pite girdiler , verstappen ve ocon hariç herkes pite girdi .
    SC girdi , güvenlik aracı varken colapinto bariyerlerde ve kırmızı bayrak çıktı
    son durum ocon lider , verstappen 2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 3 Kasım 2024; 19:48:44 >

Yarışı da kazanacak Max

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.