Şimdi Ara

Formula 1 - 2024 Sezonu - 23 Kasım - Las Vegas (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Öner
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.304
Cevap
23
Favori
22.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Leclerc dostum çok hata yapıyorsun..! diyen adamın yaptığı hataya bak....

diğer sitede okuduğum en güzel yorumdu bu... Formula 1 - 2024 Sezonu - 23 Kasım - Las Vegas 

• Güvenliğe bu kadar önem veren fia sıralama turlarını erteledi. Muazzam bir oluşum cidden. Max fiaya karşı şampiyon olursa tarihin en iyi şampiyonluğunu kazanmış olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 2 Kasım 2024; 20:46:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öner kullanıcısına yanıt
    oner bey, max taraftarlari kuralsizliga ve de kurallarin esnetilmesine o kadar alismislarki bunu kendilerinde hak goruyor, aksi oldugunda da sike diyebiliyorlar.

yanliz suraya da dikkat cekmek istiyorum.o haas ne yapmaya calisti. o kadar kacis alani varken gitti nereye birakti otomobili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 2 Kasım 2024; 20:56:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Saat kaça ertelenmiş? 21'de diye açmak üzereydim tam valla.

Edit: Baktım şimdi, yağmurun durumuna göre başlama saati belirsiz. Yağmurda çok zevkli olurdu sıralama gerçi ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Kasım 2024; 20:58:28 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Hocam GÜVENLİK! amaçlı ertelediler. Fia pilotları düşünüyor :)

• Yağmur adam Max den korkup sıralama seansının başlama saatini belirsiz olarak ertelediler "fia laren" korkmayın bu kadar Max her türlü şampiyon olacak

• MMX 166 kullanıcısına yanıt

Hocam zaten bu Max fanlarını burada kimse sallamıyor.

Kendi kendilerine yazıp duruyorlar.

Bazen "laf olsun torba dolsun" misali bir iki cevap yazıyoruz, hani okuyan diğerleri istifade etsin diye, yoksa max falarının istifade edebileceği şeyler değil.

Onlara kalırsa Max en iyi, ama 2021 Abu Dabi deyinde dut yemiş bülbüle dönüyorlar.

Hiç biri "Masi sayesinde şampiyon olduk" diyemiyor.

Formula 1 - 2024 Sezonu - 23 Kasım - Las Vegas 

• Öner kullanıcısına yanıt
    2021 sezonu icin sadece sade yorum yapabilirim zira mclaren i ilgilendiren bir sezon olmamisti.

ama bu sezon iki yaris diyebilirim.a1 ring ve meksika.max ayni hareketi a1 de yapti yaptigi yanina kâr kaldi, meksika da yapti cezayi yedi.
    kaldiki aslinda yaristan diskalifiye edilmeliydi. yahu herseyi gectim.a1 de max bilincli okarak landonun yarisini bitirmese ve de lando o efor ile max i gecebilse bugun puan farki 47 degil 30 olacakti.
    hakemler a1 de alenen max e avantaj vermeleri bu sezonun belirleyici faktoru olmustur.
    ve de halen fia yi eyyamci olmakla itham ediyolarki bence bu dan bu sezon en fazla muzdarip olan takimiz.

• sıralama turları pist uygun hale gelirse yerel saat 16.00 da TSİ 22.00 da başlayacak

• formula 1 kullanıcısına yanıt
    30 dk daha ötelediler üstten geçen bilgiye göre. 22:30 gibi yani.

Edit: Bir 30 dk daha attılar, 23:00 TSİ ama zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Kasım 2024; 22:32:59 >
  • MMX 166 kullanıcısına yanıt

Bu konunun 48. sayfasında ve takip eden 3-4 sayfada daha bu olayı anlattım ama max fanları maalesef anlamadı.

Resimle, videoyla anlattım, Avusturya yarışındaki olayın ekran görüntüsünü bile paylaştım ama nafile... Anlamıyorlar ya da anlamak istemiyorlar.

2021 den beri FİA kollamasıyla şampiyonluklar almış bir sürücüden ve onun fanlarından bahsediyoruz.

Ne beklersin?

Monza'yı hatırlarsın... Hamilton yer vermeyince ilk şikanda üstüste çıkmışlardı.

O zaman ne demişti "İçeri dalınca herkesin korkup kaçmasına alışmış, ben kaçmadım"

Bu Verstappen'in özetidir..

Adına "Crashtappen" diye web sitesi kurulmuş. En son yaptığı kazanın üzerinden ne kadar zaman geçti diye sayaç vardı. Formula 1 - 2024 Sezonu - 23 Kasım - Las Vegas 

Bu adam "kurallar uygunlansaydı" ikinci Maldonado olacakken adamı el birliğiyle şampiyon yaptılar.

bu sirki izlemeyi sanırım bu sezon bırakacağım. Yağmurda max daha güçlü olmasına rağmen yarışı başlatmıyorlar şaka gibi

• Eğer sıralama turları yapılmazsa max 20. Sıradan yarışa başlayacak :)

• Bugün sıralama falan olmayacak gibi, yağmur hala devam ediyor ve pistte su var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Belçika 2021 akıllara geldi, Max'ın lider ilan edildiği o unutulmaz sağnak yağışlı yarış. Sprint'te de benzer durum olmıştu galiba. Nereden nereye.

Adam telsizden "hadi başlatın artık şu yarışı; kaos istiyorum" falan diyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Kasım 2024; 22:52:35 >

Adam safkan yarışçı çünkü. Biz bu yüzden bu adamı seviyoruz. Ilık pilotlar gibi değil. Leclerc norris gibi değil Formula 1 - 2024 Sezonu - 23 Kasım - Las Vegas 

• sıralama turları yarına ertelendi
    yarın yarış saatindede yağmur olacak ..

Sprint sıralamasını baz alırlar muhtemelen.

• CCaGDaSS kullanıcısına yanıt

Her türlü yine zarardayız. Islak zeminde max iyiydi. Kuru zeminde norris pole alsınlar diye yapmadıkları şey kalmadı

Ya farkeder mi allasen, p3 yaz geç işte zorlamaya gerek yok :) insan gibi de yağmıyo bakalım yarış yapılabilecek mi.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.