O pist hater olunmayacak gibi de değil |
Formula 1 - 2024 Sezonu - 23 Kasım - Las Vegas (64. sayfa)
-
-
En sevmediğim pist. Düzgün hızlanma noktası sadece köprü yeri. -
quote:
Orijinalden alıntı: glasscoinMONACO haterlar salya sümük içinde kaldı...
Bu araç boyutları ile Monaco ya hater olmayanda sıkıntı vardır zaten.
-
İnşallah bir gün sıkıntının kendisinde olduğunu anlar.
Pek umudum olmasa da "umut fakirin ekmeği" işte...
-
Monaco en ikonik pistlerden haklısınız. Araçların boyutu yüzünden seyir zevki yok maalesef. Ama fianin tek para almadan ve deli gibi para kırdığı en pahalı yarış pisti maalesef. -
(Uzaklaştırıldı) -
MONACO pisti ilk cadde pist olduğundan değerli Las Vegas için ne diyorsunuz? vertstapen gereksizi zorla şampiyon yapılıyor...
-
Monacoyu seven varsa bu seneki yarışı tekrar izlesin. Tamam bütün para orada akıyor ama haftasonunun en heyecanlı anı sıralama. daha heyecanlı bir şey yok maalesef.
-
Mercedes, Abu Dhabi’deki Formula 1 sezon finalinde Lewis Hamilton için bir taraftar kampanyası düzenledi. Bu kampanya kapsamında 150 taraftarın adı Mercedes W15’in üzerine yazılacak.
Mercedes, bu özel günü kutlamak için Hamilton’ın Yas Marina’daki W15 aracını süsleyecek 150 isimden biri olmak için bir yarışma başlattı.
Çekiliş başladı ve 26 Kasım Salı günü 23:59 GMT’de sona erecek.
Detaylar:
trf1.net - türkiye'nin en hızlı f1 ve motor sporları sitesi - f1, formula 1, motogp, sbk, wrc, formula e, wec, türk motor sporları... en hızlı formula 1 ve motor sporları sitesiFormula 1 - 2024 Abu Dhabi GP’de Hamilton’ın Mercedes aracında adınız olabilir! - TRF1.net - Türkiye'nin en hızlı F1 ve Motor Sporları Sitesihttps://trf1.net/formula-1/2024-abu-dhabi-gpde-hamiltonin-mercedes-aracinda-adiniz-olabilir/2844/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 19 Kasım 2024; 3:7:56 >
-
Yalnız eski araç boyutlari ile ikonik haldeydi. Yani onu ikonik yapanda birazcık eski araç boyutlarıydı. Bu boydaki araçlarla Monaco sadece isim. Bir yarışseveri heyecanlandıracak pist değil artik.
-
Biliyorum zaten ben de aynı şeyi söyledim. Para olunca işin içinde, her şey mübah fia için maalesef. -
-
Abi sabah 9'da yarış mı olur.. -
Suzuka GP geldi aklıma valla. -
Red bull yanlış arka kanat getirmiş max bu yüzden yarım saniyeden fazla zaman kaybediyormuş -
Sabah 7 de , hatta 6 da kalkıp yarış izlediğimi bilirim.
Bize göre sabah, orda öğleden sonra 3
-
Vegas'ta trafik karışmış. Haritalar çalışmiyormuş, hayat felç olmuş -
Max Vegas'ı karıştırdı mı yine yoksa.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X