Şimdi Ara

Formula 1 - 2024 Sezonu - 23 Kasım - Las Vegas (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.304
Cevap
23
Favori
22.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ahhahah olabilir. Ya zaten kumarhane şehrinde F1 in ne işi var? Adamlar oraya para harcayıp, içip sapitmaya geliyor. Para için ne yapacaklarını şaşırdı liberty Media ile Fia...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Perez yine Q1'de elendi. Yetenek fışkırıyor resmen.

• Psyduck17 kullanıcısına yanıt
    Öyle deme, vers şampiyon olsun diye aracını bozdular perezin. Yıllardır rb kullanmıyo o, hatta şu son aylarda sauber kullanıyo.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar tod tv kullanıyorum. Las vegas sıralama turları oraya yüklenmemiş. Nereden izleyebilirim? Bilgisi olan var mı?

• Russell on kanadindaki illegallik yüzünden pit yolundan başlayacak. Gitti Pole pozisyonu.

• mert bbc kullanıcısına yanıt
    Özeti Youtube'da resmi F1 kanalında var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SineMelawen kullanıcısına yanıt

Hocam gerçek değil o. Turşumuzdan mı okudunuz bazen ben de yiyorum onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen turşumuz haberi

Formula 1 - 2024 Sezonu - 23 Kasım - Las Vegas

@SineMelawen

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Ay tutkumuz sandım ya. Ya iyice sacmaliyorlsr su sakalarinda...

• SineMelawen kullanıcısına yanıt
    Ben bi ara engellemiştim hiç karşıma çıkmasın diye tavsiye ederim

• Max üst üste kanırta kanırta 4. kez Dünya Şampiyonu.. şimdi dağılın

• F1 King 👑

• İlk şampiyonluğundan sonraki en özel şampiyonluğu bu oldu bence.Aracı yaz arasına doğru yavaşladı,açık açık norris'i destekleyen ingiliz lobisine karşı yarıştı,yıllardır hata yapmayan takımı sıçmaya başladı,yarışmayı kafasında bitirmiş sözde takım arkadaşından destek alamadı,takım içi sorunlarla uğraştı vs.

• Tarihin en iyi pilotunu izliyorsunuz gençler kıymetini bilin bu adamın. Mamilton fakan hikaye

• Tebrikler Max Verstappen.
    En azından bu sezon ilkine oranla daha bileğinin hakkıyla alınmış bir şampiyonluk oldu.
    Sezonun ilk 6 yarışı puan farkını iyice açsa da sezon ortası düşüşe geçti. 10 yarış boyunca kazanamadı. Redbul bi şekilde yine aracı toparlayınca Max da kendini buldu.
    Açıkçası bu sezon Max şampiyon olmasın istedim ama onu gridden çıkarınca bu sezon şampiyonluğu hakedecek şekilde süren başka pilot da yoktu maalesef.

Norris bu kafayla şampiyon olunmayacağını anlamıştır umarım. Sampiyon olmak istiyorsan şampiyon gibi sürmelisin, gerekirse 20 tur boyunca sıralama turu atar gibi sürmelisin, dişe diş mücadelede korkak olmamalisin.

2025 de araçlar birbirine daha yakın olacak. Bakalım nasıl bir mücadele bekliyor bizleri.

Simdilik Max fanları için eglence ve kutlama zamanı, öyle ya da böyle hakettiler. Tadını çıkarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 24 Kasım 2024; 15:18:52 >

• 4!

Max ve RB ekibi Rabia işareti yaptı sonunda la.

Bakın Reis de kutluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 24 Kasım 2024; 22:23:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Formula 1 - 2024 Sezonu - 23 Kasım - Las Vegas Formula 1 - 2024 Sezonu - 23 Kasım - Las Vegas Formula 1 - 2024 Sezonu - 23 Kasım - Las Vegas 

• Tebrikler Max.

Sainz, sırf lec onu geçmesin diye max'e sürekli drs verdigi konuşuluyor. Takımlar şampiyonluğunu bile riske atar bu herif. Bırak geçsin adam. 2.ligi alacak. Hiçbir takımın bu adamı istememesinin sebebi bencilliği gerçekten. Nefret ediyorum şu adamdan. Bu gitse de kurtulsak.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Karede Checo yok o kutlamaya gelmemiş mi

• Maxci değilim ama bu sene çok iyiydi. Hak etti. Şampiyon oldukça olgunlaşıyor. Cidden helal olsun takımı tek başına yürüttü. Keşke perez gitseydi de rekabetçi bir takım arkadaşı olsaydı. 2026 sezonu gelmeden bi kere de öyle izlemek isterdim (iki senedir russell-hamilton çekişmesi gibi)

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.