< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar (67. sayfa)
-
-
Bence Max şampiyon olunca, izlenme düştü. Takımlarda bari 1.lik için ceza verelim de son yarışa kadar izlensin mantığı ile yapıldı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biz versoya boş yere ceza verip polü elinden aldı diye eleştirdik de yarıştaki diğer cezaları düşününce başta versoya verilen cezanın 3 sıradan 1’e düşürülmesi pit yolundan geçme cezalarından çok daha hafif
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Colapinto Redbull'un radarından çıkmış kötü oldu , şans verilmeli diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neyine şans verecekler. Kaç yarıştır araç parçalıyor. İlk bir iki yarış bir şeyler yaptı o kadar. Mick e gelince devamlı kaza yapıp, araç parçaladı diye eleştirip kötü gösterdiler. Colapinto nun da mick den farkı yok o zaman.
Geçen sene mi neydi rb nin alt takımına birini getirmişlerdi adını unuttum. Williams ile monza da iyi sürdü diye bir yarışlık performansına aldanıp transfer etmişlerdi. Birkaç yarış sonra kovup yerine ricci yi getirmişlerdi. Colapinto da aynı, bir yarışlık performansına aldanıp transfer edenin elinde kalır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kun0s -- 5 Aralık 2024; 18:1:6 >
colapinto için 20 milyon dolar istiyordu galiba williams,o parayı verene kadar akademinde bekleyen kendi pilotlarını kullanırsın.
-
Bence yanılıyorsunuz, Mick'e tam sezon şans verildi kullanamadı , tamam colapinto 2 yarıştır araç parçalıyor olabilir ama ilk 2-3 yarış kumaşını gösterdi tam sezonda yarıştığında farklı olabilir , gerçi sizin dediğiniz gibi Redbull da ellerinde kalabilir diye o riske girmek istemedi
Redbull racingin internet sitesinde şöyle bir durum yaşanmış.
-
Umarım olmaz , tecrübeli istiyorlarsa alonso yu getirsinler
Alonsu 2. pilot olmayı kabul edebilecek bir pilot değil. Redbull'un da rekabet aradığını sanmıyorum. Max'in yanına bir memur alacaklardır. Hem pr olarak hem de aradıkları sıfata uygun bir pilot Valtteri. Bunun yanında Isack Hadjar da konuşuluyor.
-
Lawson geldi bile heralde, baya dillenmeye başlamış sağda solda.
Öyle düşünüyoruz ama hem alpine de ocon a hemde Aston Martin de stroll e çok yardımcı oldu ego kasmadı , alonso dan bir memur olmaz ama egosuz sağlam ikinci pilot olur diye düşünüyorum gerçi sadece biz konuşuyoruz böyle bir ihtimal yok
Horner Perez'in kendi kararı demiş ayrılma olayı hakkında. formula 1® - the official f1® websiteHorner hints Perez’s Red Bull future 'will be his decision’https://www.formula1.com/en/latest/article/horner-hints-perezs-red-bull-future-will-be-his-decision-with-driver-wise.3OxclrLZ6XgbR6Bs1pLU3J
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Aralık 2024; 13:21:49 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tabii ki biz de yedik 😆😆
Perez ben kalıcam dese hemen alpha tauriye gönderilir herhalde. Ben bu sene redbull koltuğunda oturabileceğine çok ihtimal vermiyorum.
-
Valla rb hakli. Perez kendini yedi.
Leclerc son sırada baslamasa, belki şampiyonluk mücadelesi görürdük. Neyse inşallah seneye bakalım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Verstappen piastriye çarptı. Adam en büyük zak ve mclaren düşmanı. Bildiğin ferrariyi şampiyon yapmak için elinden geleni yapıyor
Verstappen McLaren'e komplo kurmuş resmen
Russell son turda yerini Lewis'e verdi mücadele ayağından, benden demesi. Lewis'in takıma vedası için jest. Yemezler.
Leclerc günün adamı, Norris'e birşey olsa Ferrari'nin kahramanı olacaktı ama olmadı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Önümüzdeki sezon kick sauber yerine Audi mı olacak ? Pilotları kim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X