Bildirim
Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
F1 TV PRO 6 kişi ortak alınsa fena olmaz sanki, f1tv pro eski üyelere yıllık 400 liraymış, yeni üyelere 2400 tl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgknn89 -- 15 Şubat 2024; 16:42:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Renk uyumu, duruşu gene efsane olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni sezonun başlamasına 2 hafta kaldı. Yayın hakları ile ilgili resmi açıklama geldi de ben mi kaçırdım? Sessiz sedasız kanalın birinde yayınlayacaklar herhalde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Saran grup 3milyon teklif etmiş yazıyordu gecen. İhale sonucu hala belli değil :( sezon ortasında açıklarlar artık heralde 😂
Zaten banttan izleme yoksa(ki yok gibi duruyor)ben sezonun yarısını takip edemicem. Pek bir şey değişmeyecek hayatımda 😅
Bir oyunlar dönüyor ama anlamadım. Horner’ın bırakması durumunda Wheatley’in gelmesi konuşuluyor. Horner’ın bırakması durumunda Newey’in bırakabileceği konuşuluyor. Horner kendinden emin gibi duruyor yoksa şimdiye bırakırdı.
Horner'a bırak demişler, o bırakmamış böyle bir yol izlemisler. Arka planda neler oluyor acaba?
-
1 haftaya sezon başlıyor hala açıklama yapan yok. Bari ssporta bıraksalardı.
Sürekli bakiyorum ama kimseden ses seda yok. Sürekli f1 lro tvden de mail geliyor 😂😂
-
Adam profesyonel kaçak 🤣🤣🤣
Renk uyumu ve düzeni olarak Ferrari yi tek geçerim. Zaten kafamda F1 aracı dedikleri zaman oluşan ilk görüntü Ferrari nin aracı oluyor.
Rb ise çok karışık geliyor gözüme. Sanki heryere birşeyler sıkıştırmışlar gibi.
kanal eklenmiş.
elimizde paramız alın şunu verin yayınımızı modunda bekliyoruz.ilk yarışı millete böyle yerlerden izletirlerse,kaçağın tadına varan bir kesim üyelik falan almaz.
en son f1 tv pro ya yanlayacakken android tv de uygulama olmaması beni soğuttu.
-
Eğer üyelik açacaksanız ben katılabilirim.
F1tv pro uygulaması tvlerde yok ama laptoptana açıp tvye cast yapsam izleyebilirim diye düşünüyorum, en kötü hdmi ile.
Ben mi box ile F1 tv uygulamasını kullanabiliyorum, emin misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X