Şimdi Ara

Formula 1 Macaristan GP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abi şahane yarış oldu tam kazanma ihtimali doğan rosla hamilton sıvadı redbulldan 2 podyum
  • Güzel bir yarıştı
  • Rosberg salak 2. Lige Razi olsa hamilton ile farki eritecekti simdi dahafa acti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes ne tokat yemiş öyle ya Bu yarışın tekrarını kesin izlerim. Alonso da 5. Olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yariş harikaydı
  • Hamilton şu yarışta yine gösterdi ki saf hızına rağmen hala amatörce hataları yapmaya müsait hele ki olagandışı arka sıralara düşünce sacmalıyor.

Rosberg e gelince kötü bi yarış çıkardı belki aracta bi sorun vardı ama sonlarda riccardo biçmese avantajlı dönecekti yine de.

O olayda da ricardo ya nasıl ceza cıkmadı çok şaşırdım arka tarafta olan temastan kacınmayan da o.

Raikkonen kadar şansız f1 pilotu görmedim yazık oldu yine

Vettel de hakettiği Galibiyeti aldı hatasız bi sürüşle.

Son olarak macaristan standartları üstünde keyifli bi yarış oldu.
    Ferrari mercedes i yakalayabilse biraz şampiyonluk cok uzak degil aslında

• Start çok çok iyiydi yerimde duramadım ama Rai nin şanssızlığı ne olacak ya aksiyonu bolbi bi yarış izledik şimdi uzun bi bekleme süresi başladı

• Ben yarışı izlemek yerine pikniğe gitmeyi tercih ettim. Zaten kalmayı tercih etmem zordu.

Ama beklediğimden çok farklı geçmiş.

Vetteli tebrik etmek lazım.

Tekrarını bulur bulmaz izlerim.
  • rosberg ilk kez dünya sıralamasında bu sene 1.liğe çıkacam diye sevindi ama hiç beklemediği bir şey oldu VETTELİ tebrik ederim ceza almayanın kalmadığı yarışta müthiş sürdü
  • Yarislari nasil izliyorsunuz? D smart vermiyor artik.

• Ferrari biraz toparlansa Şampiyonluk hayal değil. Belçika çok belirleyici olacaktır. Her şeyden biraz olan pistlerden. Ferrari orada da güçlü olursa Mercedes fena şekilde endişelenmeye başlayabilir.

42 puan fark var arada.
  • Ferrari'den bu performansı kimse beklemiyordu sanırım. Rai'nin şanssızlığı olmasa belki duble gelecekti. Nefis start sonrası bitişe kadar kusursuz yarış çıkaran Vettel sonuna kadar hak etti. Sıradaki yarış Ferrari adına çok kritik. Açıkçası Ferrari'nin iddialı şekilde atağa kalkacağına dair umudum pek yoktu fakat Macaristan gp umudu tekrar yeşertti. Umarım tesadüf değildir. Mercedes'in baskınlığında geçen yarışlar izlemek istemiyorum artık.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.