Şimdi Ara

Formula 1 ve İstanbul Park

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul Park'ta en son yapılan F1 yarışı 2011 yılında idi . Arkadaşlar neden İstanbul park 2011 den sonra takvimden çıkarıldı , bir daha gelir mi gelme ihtimali var mı , gerçekten çok güzeldi , 8. viraj en ünlü virajlardandı , güzel , eğlenceli bol aksiyonlu yarışlara ev sahipliği yapıyordu , pilotlarda çok seviyordu bu pisti , ve Türkiye'nin Dünyaya tanıtılması içinde çok iyi bir organizasyondu . Gerçekten çok özlüyorum ya , artık gelse girse şu takvime , gerçekten çok güzeldi ama gitti işte , Hamilton'un kız arkadaşı Nicole Scherzinger bile yarışları izlemeye Türkiye'ye geliyordu . Keşke bir daha gelse , keşke girse şu takvime , o zaman bir sevinirim var ya .
    Artık eski 2010-2011 yarışlarını seyrediyorum ara sıra gerçekten çok güzelmiş ya , azıcık biraz duygulanıyorum , ahh ahh İstabul Park gel artık gel . Arkadaşlar sizlere bir kaç İstanbul park videoları .

• gelmesi için para ödememiz lazım, bizimkiler o rakamları çok buldukları için vermediler.
    birde son yapılan yarışta anormal bilet fiyatları vardı, neredeyse ''boş trübünlere oynadılar'' hesabı yarıştılar.
  • Türkiye için Formula1 sayfası kapandı. En çekişmeli sezonlarda bile ilgi çok azdı.Zaten bu memleketin insanı futboldan başka bir spora bakmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dersolad

Türkiye için Formula1 sayfası kapandı. En çekişmeli sezonlarda bile ilgi çok azdı.Zaten bu memleketin insanı futboldan başka bir spora bakmaz.

futbola bakıyoda ne oluyor , adamlar daha dünya kupasına giremedi . futbola bakıyoz ama yine bişey yok
  • sanki futboldada çok iyiyiz
  • tayyip aga ya diyeceksin onu. 1 milyar euro ya pist yaptırır kendi adamlarına sonrada neymiş yılda 25 milyon dolar çok diye paramızı sokağa atamazmışız . alın okuyun.

Tahincioğlu, Türkiye'nin Formula 1 2012 takviminde yer alması gerektiğini dile getirerek, şöyle konuştu:

"Türkiye takvimden çıkarılırsa tekrar Formula 1'e dönmesi çok zor. Bunu 1,5 senedir söylüyorum. Çünkü şu anda Formula 1 dünyasında takvime katılan ülkelerin sayısı bizim o gün girdiğimizden çok fazla. Rekabet arttı, rakamlar yükseldi. Senelik ödemeler 40 milyon dolarlara vardı. Bizden istenen rakam 25 milyon dolar civarında. Biz 25 milyon doları veremedik. Son yapılan anlaşma Rusya ile 40 milyon dolar. Biz 13.5 milyon dolar ödüyorduk. Olayın ödenen paradan çok Türkiye için getirisini hesaplamak gerekir. Türkiye'nin tanıtımı için harcanan paranın ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Bunlar çok komik rakamlar. Sadece tanıtım değil, insanlar getirerek turizme de katkıda bulunuluyor."

not: ilk anlaşma süresince 5 yıllık yapıldı yıllık 13.5 milyon dolardı. sonra bernie bu fiyatı 25 e çıkardı. rusya 40 öderken bahreyn 40 öderken biz 25! buna bile çok diyen ve paramızı sokağa attırmam diyenler acaba o pisti yaptırırken 1 milyar euroyu nereye attı?

• Futbol ile beyni körelen bir milletin, Formula 1' i benimseme şansı yok. Milletimizin beyin yapısı değişmeden, F1 in getirilmesi en baştan hataydı. Milletimizin beyin yapısı ise küçük yaşlarda eğitimle değiştirilebilecek bir şey, milletimizi futboldan ve futbol holiganlığın dan soğutmak gerekiyor, aksi taktirde diğer spor dallarının önü açılmaz, açılmaz, açılmaz.

Lig TV mi kapatalı 3 sene oldu kafam çok rahat,

Zaten, Türkiye de futbol bitmiş durumda, sadece derbi maçları ve Avrupa maçlarını seyrediyorum. Onları da bir şekilde seyrediyorum. Lig TV şart değil.

Lig TV pişmanlıktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Formula 1 [F1 24] ANA KONU
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Futbol ile beyni körelen bir milletin, Formula 1' i benimseme şansı yok. Milletimizin beyin yapısı değişmeden, F1 in getirilmesi en baştan hataydı. Milletimizin beyin yapısı ise küçük yaşlarda eğitimle değiştirilebilecek bir şey, milletimizi futboldan ve futbol holiganlığın dan soğutmak gerekiyor, aksi taktirde diğer spor dallarının önü açılmaz, açılmaz, açılmaz.

Zaten, Türkiye de futbol bitmiş durumda, sadece derbi maçları ve Avrupa maçlarını seyrediyorum. Onları da bir şekilde seyrediyorum. Lig TV şart değil.

Lig TV pişmanlıktır.

çok doğru söylemişsin şu futbol olayında, bizim millet anca futbol diyor başka bir şey izlemiyor sanki futbolda çok iyi bir ülkeyiz de sanki.

• Bence hata milletimizde futboldan başka bir şey bilmiyoruz bende gittim yarışa oturduğum yer gold du kapalıda oturmuştuk kötülüğü oturma alanlarının bence biraz kötü olması birde F1 e ödenen para ile satılan bilet arasındaki açığın çok fazla olması çok az bilet satılıyor
  • Konu açılalı epey olmuş ancak ben de bu konuda fikirlerimi paylaşayım. Genelde Türk insanının F1'i benimsemediği için takvimden çıkarıldığımız gibi bir algı oluşmuş. Buna tamamen yanlış diyemem ancak bence ana neden bu değil. Ana neden, devletin F1'in arkasında durmamasıdır. Bizim gibi ülkeler için ülke tanıtımı açısından F1'in önemi büyük. Ama devlet erkanı bunu bir türlü anlamadı ya da anlamak istemediler. Ülke tanıtımı için milyarlarca dolar para harcanır, ama laf F1 için 25 milyon dolara gelince "büyük para" olur. Dünyada 600 milyon kişinin izlediği, sadece 19-20 ülkede yapılan bir organizasyon devlet bazında bu kadar küçük paralara kaçtı maalesef. Bir daha da geleceğini düşünmüyorum.
  • Abi şehrin dışına pist yapmışlar birde fiyatları çok uçuktu diye hatırlıyorum.Birde bizim ülkede futbol dışında spor zor geçinir.Ha birde basketbol var ama takımlar güçlü taraftar desteği az.Kaldı ki motor sporlarına hiç önem vermiyoruz bence.Devlet desteğini verseydi zamanında şu piste sağlam turist çekerdik.
  • En iyisi ankaraya bir yapilacak ufff

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertk1999

En iyisi ankaraya bir yapilacak ufff

hea keçiörenin sincanın şahincileri yarışsın bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Walter White

quote:

hea keçiörenin sincanın şahincileri yarışsın bide

İyi olurdu ama sincan falan deil cakirlar mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

:)) İzmir de güzel olur şöyle deniz kenarı cadde pisti falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Futbol ile beyni körelen bir milletin, Formula 1' i benimseme şansı yok. Milletimizin beyin yapısı değişmeden, F1 in getirilmesi en baştan hataydı. Milletimizin beyin yapısı ise küçük yaşlarda eğitimle değiştirilebilecek bir şey, milletimizi futboldan ve futbol holiganlığın dan soğutmak gerekiyor, aksi taktirde diğer spor dallarının önü açılmaz, açılmaz, açılmaz.

Lig TV pişmanlıktır.

çok doğru söylemişsin hocam formula için önce zihniyetin değişmesi gerekir birde aynen dediğin gibi lig tv pişmanlıktır

• 2007 2012 arası f1 e gittim hayatımın en güzel 5 haytasonu oldu o gittiğim 5 yarış
  • İzleyici azdı millet beleş diye tepelerde izliyordu diye hatırlıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.