Şimdi Ara

Forrest Gump (1994) | Tom Hanks (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
0
Favori
9.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izlediğim en iyi filmdir.öneririm herkese.
  • izlediğim en iyi filmler arasında kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.ben uzun zaman önce izlemiştim.aslına bakarsanız konusu açıldığı iyi oldu arşivi bir karıştırıp tekrardan izleyeyim..
  • Ya bu filmi aldım ama kapağı hiç hoşuma gitmedi ondan dolayı bir türlü izleyemedim. Her elime aldığımda bu ne biçim kapak deyip geri koydum yerine..
  • Sadece şunu söyleye bilirim bu film hakkında normalde filme Zihinsel engelli birini koyun eğer tom hanksten daha iyisini yaparsa adımı değiştiririm.
  • Bu gece izlerim inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DefeatMe_

Sadece şunu söyleye bilirim bu film hakkında normalde filme Zihinsel engelli birini koyun eğer tom hanksten daha iyisini yaparsa adımı değiştiririm.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Bu gece izlerim inşallah.

hadi bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DefeatMe_

Sadece şunu söyleye bilirim bu film hakkında normalde filme Zihinsel engelli birini koyun eğer tom hanksten daha iyisini yaparsa adımı değiştiririm.

tom hanks süper bir oyuncu..tabikide kimse yerini dolduramz..
  • quote:

İzlememekle çok şey kaybetmiş olur muyuz?

BU Filmi Ölmeden Önce İzlenmesi Gereken 5 Film arasına Koyarım.
    Başka söze gerek yok.
  • Geçen yaz izlemiştim.Sevdiim filmler arasında yerini aldı...
  • Şimdi izledim bitirdim.

SPOİLER İÇERİR

Kesinlikle çok iyi bir film. Bi çok yerinde güldürdü, düşündürdü, üzdü. Ama genel olarak kesinlikle çok çok iyi bir filmdi. Tom Hanks'in oyunculuğuna ve arka plandaki seslendirmesine ise diyecek yok. Kendini aşan bir performans sergilemiş yine bu adam. Her şeyi iyi yapıyor be.
    IMDB'deki yerini kesinlikle hakeden hatta biraz daha yukarılara çıkması gereken bir film bence.
    En iyiler listeme yukarılardan giriş yaptı.

-Run Forrest Run
    -Life is like a box of chocolates... You never know what you’re gonna get.

Filmde en çok ilgimi çeken, merak ettiğim şey Teğmen Dan'ın o bacaklarını nasıl o hale getirdikleriydi. Yani aşırı derecede gerçekçiydi. Şimdi ekşi'de film hakkında yorumları okurken karşılaştım cevapla
    quote:

cekildigi zaman itibariyle, icinde en fazla bilgisayar efekti iceren filmdir, ki yanilmiyorsam 17 - 18 dakikasi bilgisayarla olusturulmustur. ilginctir, o zaman itibariyle bilgisayar efekti iceren bir diger film olan the mask, sadece 12 - 13 dakikalik bir cgi icerir, ki bunun bu kadar az olmasinda jim carrey'in performansi ovulmustur. film suresince, tarafimdan lieutenant'in nasil olup da bacaklarini sakladigi sorgulanmis, daha sonra tum karelerden bacaklarinin alt kisminin tek tek cikarildigi ogrenilince kendimi kandirilarak duzulmus hissetmeme neden olmustur. bundan sonra da bir daha gozlerimin gordugu hicbir seye inanmam gerektigini ogrendim.

Şaşırdım gerçekten.

Ekşiden bir başka yorum da şöyle
    quote:

kennedy suikastından vietnam savaşına; elvis presley'den apple computers'a; hippilik kavramından savaş yanlılığına kadar 20. yüzyılın son çeyreğinde amerikan ve dünya (bkz: global etki) kültürünü şekillendiren tüm olayları bir belgesel niteliğinde, bir delinin(?) gözlerinden sunabilen, warner bros etiketli bir drama, açık konuşmak gerekir ise: bir başyapıt...

Kısaca özetlemiş.

Filmin en etkileyici sahneleri ise bence;
    -Forrest'ın oğlunun da kendisi gibi mi yoksa zeki mi olduğunu sorduğu sahne
    -Jenny'nin mezarında ağladığı sahne
    -Anne'sine "neden ölüyorsun" dediği sahne
    Dİyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 25 Şubat 2009; 17:20:15 >

• quote:

Ekşiden bir başka yorum da şöyle
    quote:

kennedy suikastından vietnam savaşına; elvis presley'den apple computers'a; hippilik kavramından savaş yanlılığına kadar 20. yüzyılın son çeyreğinde amerikan ve dünya (bkz: global etki) kültürünü şekillendiren tüm olayları bir belgesel niteliğinde, bir delinin(?) gözlerinden sunabilen, warner bros etiketli bir drama, açık konuşmak gerekir ise: bir başyapıt...

Kısaca özetlemiş.

işte filmin en güzel yanı da bu...
    bu kadar olayı bir arada izlerken forest sayesinde gülümsüyoruz

• Kesinlikle mükemmel hatta mükemmelin de ötesinde bir film, sakın izlemeden ölmeyin
  • Çok mükemmel bir film, izlerken acaba gerçek bir öyküden mi alıntı demiştim.
  • Gerçekten izlemeye değer bir film.
    Muhteşem.
  • Hayatımda izlediğim en iyi film diyebilirim hiç çekinmeden.Hatta öyle bana kalırsa.Esaretin bedeliyle çok kıyaslanır aynı sene çıkmış olmalarından dolayı.Ki o yıl oscarlarıda o değil forrest toplamıştır.Esaretin Bedeli yandaşlarına göre saçma bir filmdir ama bence fazlasıyla dugu yüklü ve anlamlı.Oscar almasının en büyük nedenide çoğu Amerika konusuna mizahi bir biçimde değiniş ve savaş sahneleri olsa gerek bunlar hep +puan.

İzleyin,İzlettirin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigknife

Çok mükemmel bir film, izlerken acaba gerçek bir öyküden mi alıntı demiştim.

Film bittiğinde aynısını ben de düşündüm. Ama yokmuş öyle bi şey.
  • 2-3 hafta önce izlemiştim, gerçekten mükemmel bir başyapıt.

İzlediğim en iyi film diyebilirim.
  • @PHI

Çok iyi özetlemişsin dostum, teşekkürler.
  • Az önce izledim Çok Çok süper bir başyapıt ya çok beğendim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.