Şimdi Ara

Forrest Gump (1994) | Tom Hanks (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
0
Favori
9.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu film vizyona girdiği 1994 yılında Shawshank Redemption la aynı anda oscarlara aday olmuştu ve Shawshank Redemption ın elinden bütün oscarları kapmıştı. ayrıca film gerçek bir öyküden değil romandan uyarlama. senaryosu uyarlama senaryo yani. bide fight clubta david fincher ın run forrest run repliğine gönderme olsun diye çektiği bir sahneside vardır. izleyenler hatırlarlar.
    ah zemeckis ah bu filmden sonra ciddi bir düşüşe geçti. what lies beneath, cast away, beowulf felan kesmedi bizi zemeckis hoja

zemeckis bu filmle ilgili konuşurken "yapımcılar bana senaryoyu verdiler. abartmıyorum enaz 3-4 kez okudum. okumaktan kendimi alamıyordum" demişti. filmin senaristi erich roth şimdilerde benjamin button la fırtınalar estiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymanyak -- 27 Şubat 2009; 3:48:04 >
  • Forrest'ın annesine "Neden ölüyorsun anne?" dediği sahnenin Türkçe dublajını Sagopa Kajmer Bir Pesimistin Gözyaşları adlı parçasının son kısmında kullanmış. Bugün dinlerken farkettim. Şimdi o sahneyi bi daha izledim. Çok etkileyici.
  • Benimde en çok sevdiğim filmdir.Big fish izlemediysenseniz kesinlikle big fish de izleyin derim.
  • Filmin her karesi güzeldi.Arşivlik film işte..
    quote:

hayat bir kutu çikolata gibidir, içinden ne çıkacağını hiçbir zaman bilemezsin
    bilemiyorum, hepimiz kadere sahip miyiz yoksa rüzgarda şans (kaza) eseri ordan oraya uçuşuyor muyuz? ama bence ikisi de doğru. belki ikisi de aynı anda oluyor..

• Şimdiye kadar izlediği en akıcı filmlerden birisi.Hiç sıkılmadan izleyebiliyorsunuz
  • Sonunda bluray'de çıktı.
  • filmde apple göndeme yapmaları da çok güzeldi

blurayin çıktığı iyi olmuş.
  • bluray'den bir resim koysanız iyi olur aslında
  • Forrest.Gump.1994.720p.BluRay.x264-SiNNERS
  • Ekran görüntüleri

Forrest Gump (1994) | Tom Hanks

• kalite.
  • Blurayi arşive eklemek lazım
  • yakın zamanda show tv de verdiklerinde izlemistim..adamakıllı oturup reklamsiz, altyazili bir daha izlemek lazim
  • Muhteşem bi film. 2 Kere izledim.
  • Sanırım iyi riplenen 720p yada 1080p si yok..Üstteki resimler tam olarak istenilen kalitede değil..
  • Birde bu düşmüş , Forrest_Gump_1994_1080p_x264_DD5.1
  • süper filmdir kesinlikle tavsiye olunur
  • Ne zamandır izleyeyim diyordum, indirmeye üşeniyordum, 720p de çıkmış ekledim listeye
  • Sinners Z...'ya düşmüş...
  • ÖSS sınavına 24 saatten az bir süre kala izlemiştim bu filmi. Gerçekten çok güzel birfilm. İzlemeyen gerçekten çok şey kaybetmiş olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.