Bildirim
Forsaken World'e başlıyorum.
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Açıkçası oyun biraz sıkıcı hep aynı şeyleri yapıyosun. -
quote:
Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad
Açıkçası oyun biraz sıkıcı hep aynı şeyleri yapıyosun.
Oyun yeni indi şu an yüklüyorum önerdidğin bir oyun varmı ? -
FOrsaken world sıkıcı mı degilmi bilemem ama cok büyük bir problem var oyunda :) söyle anlatayim oyunda ki kazandigin paralari harcayamiyorsun.mesela 30lvsin gidip silah alayim diyorsun markete bakiorsn cok güzel bir silah sende 1 diamond para bile olsa alamiyorsun cünkü paranin tradesi yok :D aynı şekilde satışda yapamiyorsun cünkü karşındaki insanlarda tradeli para yok.ha Tradesi olan para yokmu var ? Nasil kazanilio Gercek para ile yada haftada 1-2 defa event var onu kaçırmıcaksında griceksinde.... -
quote:
Orijinalden alıntı: Shadowstép
quote:
Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad
Açıkçası oyun biraz sıkıcı hep aynı şeyleri yapıyosun.
Oyun yeni indi şu an yüklüyorum önerdidğin bir oyun varmı ?
Şu anda yok,bende arıyorum.Açılınca Runes of Magic'e başlıcam -
Oyunu hiç beğenmedim direk uninstall.Çok sıkılıyorum adam akıllı bir oyun bulamadım ... -
Valla param olsa hic düsünmem bu yaz gine Rift oynardm ama işte para sorun dolarda yüksek... -
şuanda piyasada iyi rpg yok.Tera bile fasafiso çıktı.Oynayacaksanız single player multi player yada fps oynayın. -
Aion u denemeye karar verdim . -
c9 deneyin derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: digital2
FOrsaken world sıkıcı mı degilmi bilemem ama cok büyük bir problem var oyunda :) söyle anlatayim oyunda ki kazandigin paralari harcayamiyorsun.mesela 30lvsin gidip silah alayim diyorsun markete bakiorsn cok güzel bir silah sende 1 diamond para bile olsa alamiyorsun cünkü paranin tradesi yok :D aynı şekilde satışda yapamiyorsun cünkü karşındaki insanlarda tradeli para yok.ha Tradesi olan para yokmu var ? Nasil kazanilio Gercek para ile yada haftada 1-2 defa event var onu kaçırmıcaksında griceksinde....
Oyunda 2 tür para var.Birisi soul coin.Bu parayı sadece npc ler ile alışverişte kullanıyorsunuz.Diğeri ise gold coin.Bu parayıda oyuncular arası alışverişte kullanıyorsunuz.Eğer 30 levelseniz para kazanamamanız normal.Para kazanmak hergün dungeonlar girmeli görevler yapmalısınız.Vakti olan bu oyunda çok iyi yerlere gelir.Oyunu oynayacaklara tavsiyem 45 level olup arena girsinler.Ama daha ilerisi için kasmasınlar çünkü çok emek gerektiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 25 Haziran 2012; 0:32:07 >
-
Biraz önce spiral knıghts'ı denedim oldukça zevkli,uzun zamandır aradığım oyunu buldum galiba(umarım öyledir).Eğer oyunda tek önem verdiğiniz nokta eğlenceli olması ise tavsiye ederim.Biraz Bots Online'ye benziyor -
war of the immortals
sw olympus gelin birlikte oynayalim.
oyun bilgisi:su an 9 aylik bir oyun. 9 farkli class var.SIKICI gorevleri, zevkli dungeonlari ve bi ton karmasik ozelligi var(iyi bir ingilizce gerekiyor). para kazanmak +90 lvlden sonra cok kolay. pet sistemi cok iyi. ozel para ile satilan itemlerin cogu normal parayada alinabiliyor ve ayrica normal parayla ozel para takas edilebiliyor. oyunda anlamadiginiz bir yer olursa her turlu yardimi yapmaya calisirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X