Oyunlardan bazılarınız beni tanır güzel bir oyun bulduğumda başlarım ve devam etmemem için bir sebeb çıkana kadar oynarım.Oyunun betasına katıldık klanca ve herhangi bir sorun yaşamadık sistem olarak çok iyi ve ileriye dönük bir oyun mmorpg e dayanan güzel birde hikaye içerisinde geçiyor.Oyuna başlamayı düşünen arkadaşlarımıza yardımcı olabileceğimizi bildirmek isteriz kendi gurubuyla katılabilir veya grup oluşumunu sevmeyip bilgi edinmek için bile yanımızda olabilirsiniz. Klanımız 3. seviye ve oyunun ilk 3 sırasında yer almaktadır. Şuanki var olan tayfamız 17-59 yaş aralığında saygı adıyla bir oluşum içerisinde ve oyunun mantığını çözmüş EUROPA serverlarında oynayan kişileride barındırdırdığından güzel bir şekilde ilerlemekteyiz. Forum sayfamız açılacak şuanlık sadece kayıt ve bilgi işlemleri için aşağıda vereceğim adreslerden bilgi alabilir ve başvuru yapabilirsiniz.
Forum sayfamızla beraber genel olarak tüm oyunculara bilgi aktarımı gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.
Herkeze başarılar dileriz.
Dostum oyun türkçe olup tr serveri mi oldu eu ile mi oynuyorsunuz? tr serveri ise saçmalık.(Genel bakış açım budur tr serveri olması kadar saçma birşey olamaz benim için) Yok tr olup eu da mı oynuyorsunuz?
TR serverı ve doğal olarak eu kr mr da ne varsa açık TR olarak oynuyoruz.