Şimdi Ara

FortiGate 1000D Torrent Port Açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ultrasurf ve fregate engellemek için FortiGate üzerinden bütün portları kapattık. Bu sefer de torrent indirmeleride port üzerinden çalıştığı için herhangi birşey indiremiyorum. Tekrardan portları açmak istemiyorum çünkü ultrasurf ile istedikleri yerlere girecekler.
    Application Sensor kısmından proxy engeli var yine giriyorlar diye portları kapatmak durumunda kaldık.

Şöyle bir mantık yürüttüm her torrent sitesinin ayrı portları bulunmaktadır. Sadece onları açmama rağmen izleyici çalışıyor görünüyor fakat indirme yapmıyor. (yani eşler ve ortaklar buluyor)
    Bilgisi olan var mı acaba?

• Torrent icin portlarin sunlar olarak biliyorum ama Fortinet in destek sitesinden bakman lazim.

4662 TCP ve 4672 UDP

Ayrica biz kendi Cisco ASA mizda range olarak su portlari kapatiyoruz kurumsal yapilar icin tabi!

port-object range 10001 65535
    port-object range 1024 1193
    port-object range 1195 9999
  • gandalf_3466 G kullanıcısına yanıt
    Destek sitesinde bununla ilgili bir kısım bulamadım bakma imkanınız olursa çok sevinirim kardeşim.

Ayrıca dediğiniz portları en kısa sürede deneyeyim inşallah sonuca ulaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalf_3466

Torrent icin portlarin sunlar olarak biliyorum ama Fortinet in destek sitesinden bakman lazim.

4662 TCP ve 4672 UDP

Ayrica biz kendi Cisco ASA mizda range olarak su portlari kapatiyoruz kurumsal yapilar icin tabi!

port-object range 10001 65535
    port-object range 1024 1193
    port-object range 1195 9999

Kardeşim çok teşekkür ederim. Portlar çalıştı torrent aktif şimdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.