Şimdi Ara

FORTIGUARD ENGELİNİ AŞMAK (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
5
Favori
195.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar Fortinet aşılmayacak bir yazılım değil. uğraşmayın, bırakın ortalık zaten sıkıntılı. VPN kullanırsınız başınıza bir sıkıntı gelir allah korusun, Sonra uğraş dur.
  • Befega19 kullanıcısına yanıt

DEĞERLİ ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA,
    ÖYLE HERKESİN BİLMEDİĞİ FORTI-GATE FIREWALL AŞMA YÖNTEMİNİ BİLDİRİYORUM.

BİLGİSAYARINIZIN SAAT TARİH AYARLAMA KISMINA GİRİŞ YAPIN,SAATİ İLERİ YADA GERİ YE ALIN MANUEL OLARAK YANİ,ENGEL AŞILACAKTIR.

YALNIZ SAAT İLE OYNADIGINIZ DA MAİL FALAN ATMAYIN,ATARSANIZ MAİLİN SAATİ YAZDIGINIZ SAAT OLARAK GİDER.YAKALARLARSA TIK TIK ...

• bamsıbey B kullanıcısına yanıt
    selam ben bu fortiguard engelini aştım önce operamini ile vpn etkinleştirerek ama şu an yine dns bulmuşlar sanırım yine giriş yapamiyorum lütfen yardımcı olur musunuz.

"bamsıbey" arkadaşım bilgisayarın saati ileri yada geri aldım sitelere giriş yapmak istiyorum ama kabul etmiyor yine aynı sıkıntıyı veriyor. Lütfen yardımcı olacak kimse yok mu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizztastan

selam ben bu fortiguard engelini aştım önce operamini ile vpn etkinleştirerek ama şu an yine dns bulmuşlar sanırım yine giriş yapamiyorum lütfen yardımcı olur musunuz.

"bamsıbey" arkadaşım bilgisayarın saati ileri yada geri aldım sitelere giriş yapmak istiyorum ama kabul etmiyor yine aynı sıkıntıyı veriyor. Lütfen yardımcı olacak kimse yok mu ?
    arkadaşım ultrasurf 18.03 adlı vpn kullan kesin çözüm iş yerinde uzun süredir kullanıyorum..facebook instagram, film siteleri anlıcan evdeki net gibi engelsiz oluyor..

• denizztastan D kullanıcısına yanıt
    psiphon programını indir mümkünse portable olanını bütün filtreleri aşar.yalnız internet hızı biraz düşüyor...
  • BenGiDeR B kullanıcısına yanıt
    Süpersin patron ultrasurf ile iş çözüldü Bilgi işlem isyanda onlar farkedene kadar uzun süre kullanırım ben bunu çok sagolasin altı üstu SoundCloud dan müzik dinliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu engeli aşan varmı ben facebook falan istemiyorum google haritalar da fotoğrafları açsın gezi sitelerini açsın yeter nasıl aşabilirim firefox daki eklentilerdeki vpn de işe yaramıyor nasıl yapabilirim ??
  • tam bilen yokmu
  • Volkanbaba kullanıcısına yanıt
    Bu tur uygulamaaar kara liste yerine ak listr kullanir yani sadece gereken siteler listededir onun haricinde ki tum internete kapalidir. Kirmanin yollari mumkun fakat pc olmadigi icin suan yazamiycam musait zaman geldiginde bir kc ornekle gosteririm

• titanyum1980 T kullanıcısına yanıt
    Sen ne sacmaliyon allasen ... Su yorumunla kendine guldurdun..

• Alemdar11 A kullanıcısına yanıt
    Bildigim kadariyla zaten google yi acamiyorsan engeli asamazsin ama google gibi herhangi bir https ye baglaniyorsan onun uzerinden olabilir

• Yok Google yi açıyor bazı siteleri açmıyor ve haritalarda ki fotolar gözükmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultrasurf artık çare olmuyor. Çözüm bulabilen var mı?
  • konu günceldir aşan yokmu
  • Bile var mı?
  • Ülkemizdeki çoğu üniversitedeki Eduroam'a bu koruma sistemi gelmiş. Yalnzıca KYKVPN ile aşılabliyor. Çoğu oyun sitesine girilmiyor. İndirme yapılmıyor. Yardım edin.

• 18.11.21 Ultrasurf chrome eklentisi işe yarıyor 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben bu uygulamayı herhangi bir şekilde yüklemedim, ev kullanıcısıyım, nerden bulaştı bu bana nasıl kurtulucam???

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.