Şimdi Ara

Fortinet Yasaklı sitelere giriş Engeli Aşılabilir mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Fortinet Yasaklı sitelere giriş Engeli Aşılabilir mi ?

İş yerinde Fortinet Firewall sistemi var Baya araştırdım fakat bu sistemi aşan bir program veya bir yöntem bulamadım sizce varmıdır böyle bir yöntem ? Facebook , youtube gibi sitelere girilmiyor. Kısıtlı kullanıyorsun interneti Donanım haber yetiyor bana gerçide , kafama takıldı bir Firewall ne kadar kusursuz olabilir ki ? Varsa bilen çıksın Meydana !

Fortinet Yasaklı sitelere giriş Engeli Aşılabilir mi ?

• Bu engelleme yöntemi, genellikle özel bir bağlantı ile yapılıyor. Ağ bağlantılarınıza bakın, normal bağlantınızın yanında özel isimli bir bağlantı varsa, sağ tık yapıp bağlantıyı kes derseniz devredışı bırakmış olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 7 Ekim 2013; 14:36:53 >
  • Hotspot shield'i denedin mi? eğer olmadıysa sitenin ip adresini öğrenin ip adresi ile giriş yapmaya çalışın.
  • Reobig kullanıcısına yanıt
    Özel isimden ziyade Misafir 2 yazıyor yani misafir ağına bağlanıyorum ve sadece bağlanmak yetmiyor hocam mesela wifiye bağlandıktan sonra İnternet giriş arayüzünde bir kullanıcı adı ve sistemden atanmış olan parolayı giriyorum o şekilde İnternete çıkıyor . yani Ağın genelinde bir Koruma söz konusu
  • prckntr kullanıcısına yanıt
    Denemedim fakat benzeri programlar denemiştim Ultrasoft gibi fakat işe yaramadı yarın denerim Hocam onu zaten benim amacım facebook veya youtube tarzı sitelere girmek değil sadece Merak ediyorum çoğu kaynaklara baktım sistem çok sağlam sadece sistem yöneticisinden Filtreleme izini ile yasaklı sitelere giriş yapılabilir deniliyor . Ve benim kafama takılan Her sistemin bir açığı var bunun acaba nedir olay bundan ibaret
  • Birde şöyle bir durum var adamlar o kadar uzmanlaşmış ki bilinen yöntemleride kısa bir sürede engelliyorlar yani şu mantık var . Atıyorum ben bunu araştırırken adam'da açığı bulanının ne şekilde girdiğini araştırıyor ve tekrar güvenli hale getiriyor
  • http://www.proxfree.com/

Ben şirkette youtube'u bu şekilde açıyorum, herhangi bir programla aşabileceğini sanmıyorum çünkü büyük ihtimal IT dışı pc'ye birşeyler kurma yetkin yoktur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.