|
Bildirim
Tekel olmak böyle bir şey arkadaşlar. ABD lobisinin 5G'yi Çin'e kaptırmamak için çırpınmasının sebebi tam olarak bu yüzden.
|
Defalarca söyledim. Tekel olsun olmasın, etik olarak Epic haklı olsa bile yaptığı anlaşmaya uymuyor. Suçlu arkadaşlar suçlu haklı tarafı yok bu adamların.
|
O zaman anlaşmayı kabul etmeyecek ve imzalamayacaktı. 1 yıl sonra mı aklına gelmiş %30'luk komisyonun fazla olduğu? Ticari sözleşme ortada, iyi olmuş. Hem ihlal et hem dava aç....
|
Yahu tek bir marka ve eko sisteminden bahsediyoruz . Kendi alaninda alternatifi zaten yok ve tekel konumunda olmasi gayet normal. Tabiki baska firmalar kendini bunlara göre sekillendirecek! Epic games Ev sahibini evinden kovmaya calisan kiraci konumunda.
|
Wordpress ve spotify ‘da aynı şeyi yapıyor ama Apple aynı tepkiyi göstermiyor. Paşalar gibi %15’e razı oluyor.
Epic oyun piyasasının %70’i benim motorumla yapılıyor benim neyim eksik diyerek aslında kullanıcılarını koruyor. Çünkü o komisyon yazılım şirketinden çıkmıyor, bizden çıkıyor. Epic ‘e destek olmamızın sebebi bu. Bizim için mesele epic değil, zaten dünya kadar para verip aldığımız telefonun üstüne bir de %30 komisyonlar ödeyip durmayalım. Epic çakallık yaptı demek cebine attı anlamına gelir. Durum öyle değil, bunu izah dahi ettiler. |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummerrrr -- 25 Ağustos 2020; 12:51:29 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 25 Ağustos 2020; 12:59:14 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
Epic anlaşmayı bozmuş olabilir ama apple telefonlara haricen uygulamada yüklenemiyor eskisi gibi değil diye biliyorum, yani adamlar tamen kapalı herşeyi kendine bağladılar, arkadaşımın dediğine göre alman gereken izinler var ve öyle başka cihazlarda derlediğin app ları apple store yükleyemiyorsun sanal manal anlamam apple da derlicen appleda kullancan ve her yıl apple da uygulama yüklemek için 100$ basıcan. Yani harbi tekelleşmeye çalışıyor. Umarım epic apple'ın burnunu sürter yere. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dava ne kadar hızlı işleme alındı ve karar verildi, vay be. |