Şimdi Ara

Fortnite yeni turnuvası ile Apple’ı protesto ediyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Arkadaş Microsoft Windows seni windows store ‘a mahkum bırakıyor mu? Google seni zorunlu olarak playstore’a mahkum bırakıyor mu? iOS ‘ta mahkumsun.
    Verdiğim örneği işine gelmediği için mi anlamadın
    Windows’a dışarıdan program kurmanı engelleyip sadece store ‘dan kurabilirsin bana da %30 vereceksin diyemez mi? Hakkıdır der misiniz? Allah allah...

Apple gelip “kendi store’unu aç istediğin komisyonu al, ben kendi store’umdan bunu alacağım” derse haklı olur. Şu an tekelci zaten sorunun kaynağı bu. Epic’in sadece Apple’a laf etmesi, Facebook ve spotify’ın epici resmen desteklemesinin sebebi bu. Tekel hukuksal olarak suçtur, hukuk ihlali yaparak yaptığın sözleşme geçersizdir.
    Kafanıza Silah dayayıp evinizi 5 bin TL’ye bana sattığınıza dair imza attırırsam mahkeme size “imza atmasaydın” diyemez. Örnek abartılıysa da yöntem aynıdır.
    Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum, biraz salata yiyin vitamin lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pazar değeri 2 trilyon dolarla rekor kırmış firmaya sen kim oluyorsun da kafa tutuyorsun, heeey Epic Games sen kimsin be! Hem adamın mağazasında uygumala yayınlayacaksın hem de kazancından komisyon vermeyeceksin! Adam gelecek senin dükkanını kiralayacak, eşek yüküyle de para kazanacak ama san kira ödemeyeceksin, oldu! İstediğin kadar protesto yap, kaybeden sen olacaksın.

• 435 4 kullanıcısına yanıt
    Kendi platformunda başka marketlerin olup olmamasının durumla zerre alakası yok. Play Store'da tek market ben değilim diye kalkıp %50+ isteyemez. Oranlar herkes için bellidir.

Epic'in Google'la derdi olmamasının sebebi Android'e de kendi Epic Games Store'u oluşturacaklarından kaynaklı Play Store'da olup olmamayı umursamıyorlar.

Apple platformunda ise olay Fortnite gelirleriyle alakalı. Epic uygulama içi satın alımı düşük tutup daha fazla müşterisini para döngüsüne katmak istiyor. Yatırımcılar ve Tencent daha fazla kâr istiyor haliyle. Zaten Fortnite oynamak için kimse Apple kullanmak zorunda değil. Epic markette olmayarak kendi kaybediyor.

• Devletin köprü, yol, okul, altyapı, silah sistemleri vesaire için aldığı vergiye çok olur mu diyenler Apple söz konusu olunca yüzde 30 hakkı kardeşim diyor. Çok enteresan.

• Bu kavganın ne ile sonuçlanacağını çok merak ediyorum

• Sir Joseph S kullanıcısına yanıt
    son güncellemeyi almayan cihazların uygulama indiremediği şu servisten mi bahsediyorsun? güldürme beni jailbreak kullan 1-2 sene sonra tekrar gel bu yorumunu oku

• renega kullanıcısına yanıt
    iOS 10 iPhone 5c için hala indirmeler mümkün. Servisleri de kullanabiliyorsun. Ha bir de öyle olsa ne olacak sanki, zaten en az 5 yıl yazılım güncellemesi alıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Joseph -- 25 Ağustos 2020; 12:18:10 >
    Apple çok veri çaldırdı ama epicin üç yıldır veri caldirdigini duymadim

• Dediğimdedik D kullanıcısına yanıt
    apple kazanır. anlaşma var ortada

d smart indirmeyi bi denesene, yada autochess. yada pubg. web video caster. safari açınca bile sitelerde uyarı veriyor (mesela reddit) safari eski sürüm kullanıyoruz diye birçok site engellemeye başladı. #bestservicesever

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renega -- 25 Ağustos 2020; 14:5:12 >
    Büyük ihtimalle

O uygulama geliştiricilerin sorunu.

• güzel olmuş   böyle güzel atışmaları seviyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.