fortran'da iki ödevim var ve yapamamaktayım,yardımcı olmanızı rica ediyorum :(
birincisi,paskal üçgeninin ilk 2 sırasını hesaplatıp print eden bir program yazmamı istiyor.Do döngüleriyle olacak sanırım ama kuramadım bir türlü ..:(:(:(
bunda yardımcı olacak arkadaş çıkarsa ikinci ödevim hakkında da yardım isteyeceğim
gerçekten çok makbule geçer lütfen yardmlarınızı bekliyorum...:(
quote:
Orijinalden alıntı: Javalava
Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var:(
fortran'da iki ödevim var ve yapamamaktayım,yardımcı olmanızı rica ediyorum :(
birincisi,paskal üçgeninin ilk 2 sırasını hesaplatıp print eden bir program yazmamı istiyor.Do döngüleriyle olacak sanırım ama kuramadım bir türlü ..:(:(:(
bunda yardımcı olacak arkadaş çıkarsa ikinci ödevim hakkında da yardım isteyeceğim
gerçekten çok makbule geçer lütfen yardmlarınızı bekliyorum...:(
hiç denediğini düşünmüyorum...
çok yanlış düşünüyorsun.bütün sınıf koca hafta bununla uğraştık biz.hiçbirimiz de yapamadık.üstün fortran eğitimi almıyoruz basit do döngüleriyle yapmaya çalışıyoruz.gelip buraya azarlar bir üslupla konuşmaktansa hiçbirşey yazmasan daha iyiydi,ne beni tanıyorsun ne neler yaptığımı ne de nasıl uğraştığımı.neyse ne desem boş sen oturduğun yerden direkt olarak sana hiçbir laf söylememiş insanlara "ayar vermeye" devam et.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme