herkese selam arkadaşlar foruma yeni geldim artık aranızda yazışacaz ko hakkında sormak istediklieriniz varsa yardımcı olabilirim
quote:Orijinalden alıntı: Endoplazmik Retikulums.a dostum hoşgeldin Bişi sorucam warriorların en ii unique itemi nedir ?hoşgeldin dostumm benim de bi sorum warr kekuri ring in +1 e basarken patlama ihtimali nedir
quote:Orijinalden alıntı: Guest-DBADFA1C8hoşgeldin dostumm benim de bi sorum warr kekuri ring in +1 e basarken patlama ihtimali nedirAlıntıları Göster +3 e kadar yanma riski yok 3 den sonra yanma riski yüksek ben yaktım :( ordan biliom
quote:Orijinalden alıntı: :::ZUXI:::+3 e kadar yanma riski yok 3 den sonra yanma riski yüksek ben yaktım :( ordan biliomAlıntıları Göster benim bi sorum olcak ben de chitin var ama giyemiom hp 90 istiyo benimki 85 hp yi 90 a tamamlayım mı yoksa satıyım mı ben de archeyim
quote:Orijinalden alıntı: :smeago:benim bi sorum olcak ben de chitin var ama giyemiom hp 90 istiyo benimki 85 hp yi 90 a tamamlayım mı yoksa satıyım mı ben de archeyimAlıntıları Göster Zaten satsan para etmez piyasa acaip kötü durumda eskiden chitinlar 100m du +1 liği kullansan kullanaman bence en iisiini sen bilirsin...
quote:Orijinalden alıntı: :::ZUXI:::ORc :D sen?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: :::ZUXI::: ORc :D sen? BEN HUMAN
quote:Orijinalden alıntı: Tamacti Junquote:Orjinalden alıntı: :::ZUXI::: ORc :D sen? BEN HUMANAlıntıları Göster arkadalar soyle adam gibi sorusu olan yok herhalde
quote:Orijinalden alıntı: cimertarkadalar soyle adam gibi sorusu olan yok herhalde Alıntıları Göster s.a dostum hoşgeldin
quote:Orijinalden alıntı: :::ZUXI:::a.s dostum hoşbuldukAlıntıları Göster s.a nbr la ben cyperda DarX varya Mazz_ kankisi sana slmı var:D sen nasılsın .
quote:Orijinalden alıntı: rap_intros.a nbr la ben cyperda DarX varya Mazz_ kankisi sana slmı var:D sen nasılsın . Alıntıları Göster 2.2 kaç eder
quote:Orijinalden alıntı: rap_intros.a nbr la ben cyperda DarX varya Mazz_ kankisi sana slmı var:D sen nasılsın . Alıntıları Göster s.a bemimde bir sorum var priestte 36da çıkacak olan skill in adı ne
quote:Orijinalden alıntı: The_Illusionists.a bemimde bir sorum var priestte 36da çıkacak olan skill in adı neAlıntıları Göster o ne biçim soru önce buff mısın heal mı rezz mi onu söylesene
quote:Orijinalden alıntı: Johnny Knoxville.2.2 kaç eder Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: cankurtaran000 2.2 kaç eder 5