Şimdi Ara

Forum cıvıdı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaklaşık 1 sene kadar Motor Delisi sitesinde yazdım. Orası zamanla çok cıvıdı ve çok değişti. Ve nerdeyse 1 senden beri oraya hiç girmiyorum. DH'de takılıyorum. Pc Oyunları, Teknik Yardım ve Konu Dışı bölümünde. Motosiklet Bölümüne çok sık bakarım ve eğer bildiğim bir konu varsa cevap vermeye çalışırım elimden geldiği kadar. Ben motor aşığıyım çünkü.

Zamanında motor kullandım ama bir şanssızlık sonucu kaza geçirdim ve ondan sonra motora bir süre ara vermeyi tercih ettim. Bu aşk bitmez hiçbir zaman. Benim gibi olanlar çok iyi bilir zaten bunu.

İleriki zamanlarda motor almayı düşünüyorum yine ama ne kadar süre olur bilmem.

Mod uğramaz buraya demişsiniz ki zaten burada işi olacağını sanmıyorum. Motorcular var burda, birbirinin dilinden çok iyi anlayan insanlar var. Post kastma için girenleri bilemem tabii.

Mod luk konusunda bir arkadaş önerilmiş. Kim olursa olsun farketmez ben de destek olurum. Sonuçta dilimizden anlayan biri...

Herkese iyi muhabbetler dilerim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Baba Naber

Yaklaşık 1 sene kadar Motor Delisi sitesinde yazdım. Orası zamanla çok cıvıdı ve çok değişti. Ve nerdeyse 1 senden beri oraya hiç girmiyorum. DH'de takılıyorum. Pc Oyunları, Teknik Yardım ve Konu Dışı bölümünde. Motosiklet Bölümüne çok sık bakarım ve eğer bildiğim bir konu varsa cevap vermeye çalışırım elimden geldiği kadar. Ben motor aşığıyım çünkü.

Zamanında motor kullandım ama bir şanssızlık sonucu kaza geçirdim ve ondan sonra motora bir süre ara vermeyi tercih ettim. Bu aşk bitmez hiçbir zaman. Benim gibi olanlar çok iyi bilir zaten bunu.

İleriki zamanlarda motor almayı düşünüyorum yine ama ne kadar süre olur bilmem.

Mod uğramaz buraya demişsiniz ki zaten burada işi olacağını sanmıyorum. Motorcular var burda, birbirinin dilinden çok iyi anlayan insanlar var. Post kastma için girenleri bilemem tabii.

Mod luk konusunda bir arkadaş önerilmiş. Kim olursa olsun farketmez ben de destek olurum. Sonuçta dilimizden anlayan biri...

Herkese iyi muhabbetler dilerim.

abim.. bu yüzden deliyiz ya biz motor delisi.. sende bilirsin RR a kız arkadasımdan daha fazla ilgi gösterdiğim zamanları nasıl bir delilikse.. kopamıyorsun işte

• Post sayısı artıp azalması,forum analizi,endeks ve durum değerlendiren arkadaşların dikkatine umrumda diil valla motor sevdiğim için yeniden DH akontu açtım çünkü forum yapısını seviyorum ve motor başlığı var hiç değilse,esases başka bi kaç forumda takılırdım ama böle bi olay yok yani ama esas olay pektabiki motor sevgisi and deliliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmanner -- 4 Mart 2008; 14:10:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkmanner

Post sayısı artıp azalması,forum analizi,endeks ve durum değerlendiren arkadaşların dikkatine umrumda diil valla motor sevdiğim için yeniden DH akontu açtım çünkü forum yapısını seviyorum ve motor başlığı var hiç değilse,esases başka bi kaç forumda takılırdım ama böle bi olay yok yani ama esas olay pektabiki motor sevgisi and deliliği

motor sevgisi and deliliği Katılıyorum dostum sana
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.