Şimdi Ara

Forum çok geç açılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 2 gündür foruma girişte 15-20 saniyelik beklemeler yaşıyorum. Firefox tarayıcımın sol alt köşesinde ad.e-kolay net sunucusuna bağlanıyor yazısından sonra bekleme gerçekleşiyor. Sanırım bu sunucuya bağlanmada sıkıntı yaşıyorum. Çözümünü açıklarsanız sevinirim.

• Ayni sorun bende de var 3 gündür site can çekişiyor.. Tikladiğim herhangi bir link En erken 10 15 saniye sonra açiliyor..

Bunun sebebi nedir ? Çekilecek çile değil bu... 4 5 sayfayi görüntülemem 1-2 dkk mi aliyor ?
  • Şu an takır takır açılıyor bende
    Sıkıntı halen devam ediyormu sizlerde?
  • Bende sıkıntı hala devam ediyor. Değişen bişey yok. 15 saniye bekliyorum her sayfanın açılmasını. ad.e-kolay.net sorunu sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conjure

Şu an takır takır açılıyor bende
    Sıkıntı halen devam ediyormu sizlerde?

Hocam herhangi bir sayfayi tikladiğimizda altta '' ad.e-kolay.net sunucusuna bağlaniliyor... '' yazisi çikiyor 10-15 saniye sonra açiliyo konular.. HER konuda her bölümde bunu yapiyor..
  • Bende mobildeyim.Programcımızı davet edeyim konuya.
    Bende akşam gelince sorun ile ilgilenmeye çalışırım.
  • forumda dolaşmak çok zor. bir konuya tıkladıktan sonra açılması için epeyce beklemek gerekiyor. anaca 1 kaç konuya göz atabiliyorum.
  • @Citizen Is Coming

Çüküşün başlangıcı
  • http://www.hurriyet.com.tr/anasayfa/

Yukarıdaki sitede aynı, ad.e-kolay.net bekleniyor hatası ve 1 haftadan beri düzeltilemeyen hata, acaba benden mi dedim format attım yine aynı, çok ilginç bir durum 2 büyük site ve 1 haftadan beri düzeltilemeyen hata!!!...
  • Yalnız şu an iş yerimdeki bilgisayar uçuyor forumda. Hiç bir takılma, bekleme yok. Bizim bilgisayarlardaki sorun ne acaba? Zaten geniş kapsamlı bir sorun olsaydı 'Konudışı'nda bir çok konu açılırdı.
  • Şu anda sorun çözüldü sanırım, beklemeden giriyor sitelere...
  • Aynı sorun günlerdir bende de var bir yardım gelecek mi ...?
  • echelon34 kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bendede var çözümü ne acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.