Merhaba, 2 gündür foruma girişte 15-20 saniyelik beklemeler yaşıyorum. Firefox tarayıcımın sol alt köşesinde ad.e-kolay net sunucusuna bağlanıyor yazısından sonra bekleme gerçekleşiyor. Sanırım bu sunucuya bağlanmada sıkıntı yaşıyorum. Çözümünü açıklarsanız sevinirim.
Ayni sorun bende de var 3 gündür site can çekişiyor.. Tikladiğim herhangi bir link En erken 10 15 saniye sonra açiliyor..
Bunun sebebi nedir ? Çekilecek çile değil bu... 4 5 sayfayi görüntülemem 1-2 dkk mi aliyor ?
Şu an takır takır açılıyor bende Sıkıntı halen devam ediyormu sizlerde?
Bende sıkıntı hala devam ediyor. Değişen bişey yok. 15 saniye bekliyorum her sayfanın açılmasını. ad.e-kolay.net sorunu sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: conjure
Şu an takır takır açılıyor bende Sıkıntı halen devam ediyormu sizlerde?
Hocam herhangi bir sayfayi tikladiğimizda altta '' ad.e-kolay.net sunucusuna bağlaniliyor... '' yazisi çikiyor 10-15 saniye sonra açiliyo konular.. HER konuda her bölümde bunu yapiyor..
Bende mobildeyim.Programcımızı davet edeyim konuya. Bende akşam gelince sorun ile ilgilenmeye çalışırım.
forumda dolaşmak çok zor. bir konuya tıkladıktan sonra açılması için epeyce beklemek gerekiyor. anaca 1 kaç konuya göz atabiliyorum.
Yukarıdaki sitede aynı, ad.e-kolay.net bekleniyor hatası ve 1 haftadan beri düzeltilemeyen hata, acaba benden mi dedim format attım yine aynı, çok ilginç bir durum 2 büyük site ve 1 haftadan beri düzeltilemeyen hata!!!...
Yalnız şu an iş yerimdeki bilgisayar uçuyor forumda. Hiç bir takılma, bekleme yok. Bizim bilgisayarlardaki sorun ne acaba? Zaten geniş kapsamlı bir sorun olsaydı 'Konudışı'nda bir çok konu açılırdı.
Şu anda sorun çözüldü sanırım, beklemeden giriyor sitelere...
Aynı sorun günlerdir bende de var bir yardım gelecek mi ...?
echelon34
kullanıcısına yanıt
aynı sorun bendede var çözümü ne acaba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme