quote:Orijinalden alıntı: E.V.O.42 valla hocam 780 i satiyorum 800e millet cok diyor anlamadim gitti .hayirli satislar quote:Orijinalden alıntı: E.V.O.42 valla hocam 780 i satiyorum 800e millet cok diyor anlamadim gitti .hayirli satislar inanırmısınız hala pazarlık pmleri geliyor cinnet geciriyorum ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün (İNDİRİM) 2 YIL GARANTİLİ ASUS GTX780 ROG STRIX GDDR5 6GB GARANTİLİ LOGİTECH G105 KLAVYE GARANTİSİZ LOGİTECH G19 SATILIK VATAN KUPONU VEYA X79-X99 ANAKART İLE TAKAS SATILIK 2600K
quote:Orijinalden alıntı: xmacix quote:Orijinalden alıntı: technolocig aynı karttan satıyorum fiyat gayet güzel :) alana da satana da hayırlı olsun :) tesekkür ederim kardesim artık bu fiyata bu kart duruyorsa ne diyem :D 615 yazdım ben de. daha ucuza satacağıma yakarım, gider kredi çekerim ihtiyaçlarım için :) o kadar yazdım ilana hesap numarası isteyen pm atsın diye. hala son oluru nedir vs vs mesajlar. deliriyorum.
hocam inanın ihtiyactan satmıyorum üst seri gecis yapacagım icin satıyorum keyfi yani. Buna rağmen fiyat uygun ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün (İNDİRİM) 2 YIL GARANTİLİ ASUS GTX780 ROG STRIX GDDR5 6GB GARANTİLİ LOGİTECH G105 KLAVYE GARANTİSİZ LOGİTECH G19 SATILIK VATAN KUPONU VEYA X79-X99 ANAKART İLE TAKAS SATILIK 2600K
quote:Orijinalden alıntı: xmacix hocam inanın ihtiyactan satmıyorum üst seri gecis yapacagım icin satıyorum keyfi yani. Buna rağmen fiyat uygun kesinlikle uygun fiyat
forum dışına foruma özel verilen fiyatın üstünde satıldı. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün (İNDİRİM) 2 YIL GARANTİLİ ASUS GTX780 ROG STRIX GDDR5 6GB GARANTİLİ LOGİTECH G105 KLAVYE GARANTİSİZ LOGİTECH G19 SATILIK VATAN KUPONU VEYA X79-X99 ANAKART İLE TAKAS SATILIK 2600K