Şimdi Ara

(İNDİRİM) 2 YIL GARANTİLİ ASUS GTX780 ROG STRIX GDDR5 6GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    MRB ALDIĞIMDAN BU YANA ADAM AKILLI OYUN OYNAYACAK ZAMANIM OLMADI HATTA HİÇ OLMADI SİSTEMİ DAĞITTIM KART Bİ KÖŞEDE KUZU KUZU YATIYO BU SEBEPTEN SATIYORUM. TAKASA SADECE GTX680 İLE MÜMKÜNDÜR.

FİYAT = 1199TL

(İNDİRİM) 2 YIL GARANTİLİ ASUS GTX780 ROG STRIX GDDR5 6GB

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmacix -- 10 Eylül 2015; 23:41:34 >

• hocam, fiyatınızı kontrol edin isterseniz, piyasanın çok üstünde...

gtx 780 TI' lar daha ucuza satılıyorlar. Sıfır gtx 970' ler daha ucuza satıldılar.

+3 gb ram için fark fazla
    http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GTX_780_STRIX_6_GB/31.html
  • ironblood19 kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat tekliflerlerine açığım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı satışlar :)
  • tesekkürler.
  • xmacix kullanıcısına yanıt
    Kart hakkında ;

GPU gucu belli olan bir kart, bu satten sonra standart bir 780 ne ise bu kartta odur. Fakat olaya bu kart artık bitti gibi bakılmasınada karsıyım sonucta 780 gpu sunun hala gideri var ve guncelligini korumakta. Ortaya atılan yetersiz modası gecmiş bitmiş kart gibi tezviratlara itibar etmeyiniz. yeni cıkan kartların, her ne kadar yerine gore ustunlukleri olsada 9xx serisinde olmayan ama 7xx serisinde bulunan DP (double precision) birimleri ile hala is gorecek olan bir kartınız var. Olaya oyun acısından bakacak olursak bir 970 ile aynı fps leri alırsınız.

Yeni cıkan oyunlara 3 gb vram yetmez gibi bos muhabbetleride 6gb lık vram avantajı ile bosa cıkardıktan sonra bu kart icin fazla negatif yorum gelecegini dusunmuyorum.

Fiyatınıza soylecek birseyim yok; sonucta kart sahibi sizsiniz istediginiz fiyatı yazmak size kalmıs birsey. Bu sizin ne kadar zarara razı olacagınıza kalmıs.

Hayırlı satıslar.
  • xdeliruzgar kullanıcısına yanıt
    acıklamalar icin tesekkürler dostum umarım faydalı olur ama vram olayını test edip farkını gördüm tabi vram isteyen oyunlarda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat bencede 780 ti fiyatından bile fazla ilanı baltalamak gibi bir niyetim yok ama fiyatin bir kere daha gözden geçirilmesi gerek saygılar hayırlı satışlar

• By_SeDo kullanıcısına yanıt
    Teklifiniz nedir ?

• Valla hocam sıfır 970 ler bile forumda bu fiyata ve bu fiyatın altında satılırken sizin bu fiyata bu kartı satabilmeniz zor tabiki 6gb olmasının avantajı var yok değil ama 3 gb lık 780 lerde iş görüyor sonuçta 2 gb vram üzerinde belleklere sahip standart 780 ler forumda kutu içeriği garanti belgesi faturası vs vs özelliklerine göre 800 - 850 tl arasında satılıyor 6 aylık 780 800 tl den gitti forumda ben asus gtx 780 ti aldım forumdan 1175 tl + sanal pazar dahilinde 7 aylık kartdı fakat güç kaynağı kart için yetersiz geldiği için almış olduğum arkadaşta anlayış gösterdi ve kartı geri aldı belirtmek istediğim gtx 970 ve 780 ti modelleri sizin belirtmiş olduğunuz fiyata gidiyor kartınız 6 gb olması strix soğutma yapısına sahip olması standar bir gtx 780 den en fazla 100 tl daha pahalıya gider daha yukarsına çıkamaz tabiki burda amaç sizin ilanınızı baltalamak değil düşüncelerimizden yola çıkarak sadece tavsiyede bulunuyoruz müşterisi çıkarsa satılır ama forumda satılması oldukca zor bu fiyatdan hayırlı satışlar.

• By_SeDo kullanıcısına yanıt
    Yani teklifinin yok ?

• FİYAT GÜNCELLENDİ ...
  • Harika kart hayirli satislar hocam

• FIRAT_G_ kullanıcısına yanıt
    tesekkürler.
  • Fiyat takip
  • İlan başlığında belirttiğiniz 2.5 yıl garantiyi 2 yıl olarak güncelleyiniz isterseniz. Hayırlı satışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.