Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [FORUM DIŞINA SATILDI!] Dün Satın alındı Gerçek +80 600 watt Xigmatek Vatan Garantili. Satın Al 26 Eylül 2017 07:51 1 1 [FORUM DIŞINA SATILDI!] Dün Satın alındı Gerçek +80 600 watt Xigmatek Vatan Garantili. Yurt dışından daha önceden Evga marka güç kaynağı siparişi vermiştim ancak bugün teslimat yapılacağını bilmiyordum saat 4 gibi geldi güç kaynağım ancak Öğlen 2 saat gibi güç kaynağı satın almak zorunda kaldım işim acil olduğundan o işimi hallettikten sonra kutuya kaldırdım ve fazla kullanılmadı en fazla bi 20 dakika bile değil sıfır kokusu üzerinde tertemiz ürünüm. alan arkadaş işini görsün. Lütfen Pazarlık teklif etmeyin. Bu fiyata sıfır ayarında + 80 plus sertifikalı güç kaynağı bulmanız zordur hele ki 1 günlük ise.Ciddi alıcılara resim atılır23/09/2017 tarihinde alındı.Gebzeden elden teslim. edebilirim.İstediğim Fiyat Forum dışına satılmıştır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 0 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Silinebilir. SATILIK CASPER C500 GARANTİLİ LAPTOP [FORUM DIŞINA SATILDI!] Dün Satın alındı Gerçek +80 600 watt Xigmatek Vatan Garantili. SATILIK NOTE 3 N9005 4G LI. 32gb MODEL 200 TL
quote:Orijinalden alıntı: onaltiseksen Sanalpazar'da ilana koyarsanız hemen yarın (26 Eylül' de) alırım... Referanslarım belli önce havale sonra kargo şeklinde çalışıyorum üzgünüm ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Silinebilir. SATILIK CASPER C500 GARANTİLİ LAPTOP [FORUM DIŞINA SATILDI!] Dün Satın alındı Gerçek +80 600 watt Xigmatek Vatan Garantili. SATILIK NOTE 3 N9005 4G LI. 32gb MODEL 200 TL