Şimdi Ara

Forum Donanımhaber rezaleti!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Foruma login olmadan bu sayfaya girdiğimde bu forumdaki kullanıcılar
    yazan açıklamada''at-avrat' ve başka bir topicte de karşıma 'o_avs ' (kes -yapıştır olarak ekledim)kullanıcı adı olarak çıktı..Tahminim bu sayfaları ziyaret eden kullanıcı da yoktu..
    Forum adminlerine soruyorum; böyle kullanıcı adları var mı?.Yoksa bunlar şahsa hakaret ,küfür mü?..Acil olarak pm den mesaj ..

Bu saate kadar şikayetime bir yanıt yok.. Kullanıcı adlarında da böyle kullanıcı adları yok..!
    Kendi erkekliğimden şüphe de etmiyorum ve bu tür kullanıcı adları şahsıma hakaret olarak karşıma çıkmışsa kabul etmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue x -- 25 Haziran 2006; 21:35:38 >

• cevap bekliyorus
  • quote:

Orjinalden alıntı: odrin34

cevap bekliyorus

+1
  • bugun pazar tatilya sikayetlere pazartesi sabahi saat 10 dan itibaren bakarlar en erken tahminimce.
  • Bi kanıt olmadan bi yere varamazsın.
  • ewt kanıt lazım
  • Bugün pazartesi..Hala forum adminleri kişisel mesaj dahil
    bir açıklama dahi yapma zahmetinde bulunmadılar..
    Öncelikle; bu adiyane kullanıcı adlarını kullanıcı adı ve şifre yazmadan
    sayfaları dolaşırken sayfaları ziyaret eden kimse yokken '
    'bu forumdaki kullanıcılar: 'kısmına 'at-avrat' , 'o-avs' şeklinde şahsa hakaret ve kısaltma küfür şeklindeki yazdıklarını forum yönetimi veya kimlerse kendilerine aynen iade ediyorum.. Bu tür adiyane hakaret ve küfürler ve hakaretler kendilerine yakışır..

Bu foruma katılmaktan herhangi bir menfeatim yok..
    Şimdiye kadar donanım konusunda bildiklerimi ve tecrübelerimi paylaştım..Türk Telekom un insafsız tarifelerine sürekli tepki vermek
    dışında kimseye karşı aşırı tepki göstermedim..Forumda yanlışlıklara karşı da tepki gösterdim..
    Bundan sonra bu foruma katılmayı düşünmüyorum..
    Son yazdığım bölümü mahiyetini tam olarak bilmediğim ve takip etmediğim için değiştiriyorum..
    TÜRK ŞEHİTLERİNE KİMSE LAF EDEMEZ!.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue x -- 26 Haziran 2006; 22:14:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.