Şimdi Ara

Forum için bi fikrim var.. <Gir ve yOrum Yap> (17) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oy birliği ile başkasının açtığı konuyu da kapata bilsek daha mantıkıl olur ama çıvıtan üyerl dolar heryer,fakeler.nese benide ekleyin:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Fake üyelik ile bunu yapmanın sebebini sorabilirmiyim?

• benide ekle
  • quote:

Orjinalden alıntı: DreqLex

quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Fake üyelik ile bunu yapmanın sebebini sorabilirmiyim?

"DreqLex" diyosun da allah aşkına kimin fake üyeliğiyim ?Aradığımı şimdiye kadar hep google da veya başka sitelerden buldum.Onu geç zaten Oyun hakkında gayet yüksek bilgiye sahibim foruma sorucak hiçbi sorum olmadı.İlginç şeyleri üyelik açıp foruma koyma gereği duymadım.Uzun süredir forumda Üyelik olmadan takılıyodum Üyelik aldım ve foruma yararlı bir kaç düşünce verdim diye Fake mi oldu account ?

Eğer Düşüncem kabul edilirse iLk siliceğim topic bu olucak...

• bence de haklısın ekle
  • benide ekle.dostum
  • Haklısın Ekle Benide
  • Arkadaşlar, forumun iyiliğini düşünmüş olmanızdan dolayı öncelikle teşekkür ediyoruz.
    Ancak isteğiniz şu an için forumun altyapısı nedeniyle uygulanabilecek gibi bir durum değil.
    Çok çalışmak gerekir bu şekilde bir sistemin hazırlanması için, biliyorsunuzki bu tür büyük forumda böyle bir özellik eklendiğinde bundan doğacak açıklar tespit edilmeli, altyapı hazırlanmalı ve daha bir sürü şey.

Ama dediğim gibi bu kolay bir olay değil ancak bu tarzda öneriyi en azından gördük, okuduk bunu bir yere öneri olarak yazacağız.

Teşekkürler.
  • benide ekLe.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.