Şimdi Ara

Forum için bi fikrim var.. <Gir ve yOrum Yap> (17)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Merhaba Sevgili arkadaşlarım..Aşşağıdaki yazımı üşenmeden okuyacağınız için Şimdiden teşekkür ediyorum ,

Forum için yararlı olucak bi fikrim var.Üyeler bazen Önceden verilmiş bir şey , Yanlışlıkla Açtıkları , Cevabı aldığında kapanmasını istediği topicler oluyo.K.o Bölümü Moderatörleri'de yetişemiyolar herşeye onlarada hak veriyorum kolay değil yaptıkları.Herkesin de bildiği gibi Üyelerin Kendi mesajlarını silme gibi bi hakları var mesajı attıktan sonra belirli bi süre sanırsam.Ama Önceden verilmiş bişey bilmeden foruma koyulunca Çok gereksiz ve Sert tepkilerle karşı karşıya kalıyolar.Bunu düşünerek Artık Üyelerin Kendi Açtıkları konuyu kapatma gibi bi Özelliklerinin olmasının gerekli olduğunu düşünüyorum.Üyelerin Artık Kendi açtıkları konuları istedikleri zaman kapatmalarını istiyorum moderatörlerden.Eğer Sizde bana katılıp aynı şekilde düşünüyosanız Sadece eklememi istediğinizi söyleyin.Katılan Çok olursa Önce Moderatörlere bildiricem , onlarda gerekeni yaparlar herhalde.Saygılar , Hayal-3tt0.

Üyelerin Kendi konusunu kapatmasını isteyenler ;

1-Hayal-3tt0
    2-cold_nuke
    3-hucumulan
    4-cengel131
    5-greenpæce
    6-Dogan_Hawk
    7-::UnKnown::
    8-ssshealsss
    9-Jalod
    10-Z4pDoS
    11-AntiPremiuM
    12-_OxxO_
    13-HellLord_gs
    14-gray_foxx
    15-NeZih_HoCa
    16-TheBigRogue
    17-orCUN_5387
    18-4Revenge
    19-NoKoxpxD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayal-3tt0 -- 28 Kasım 2006; 23:15:10 >

• Hayal ben katılıyorum. Ancak konular kapatıldıktan sonra bir yerde tekrar toplanması gerekir. Diyelim ben sana küfrettim ve daha sonra konuyu kapattım, benim yaptığım karşılığında ceza almam gerekiyor. Fakat konu bulunmayınca kanıt da olmucak ve sonuçta ceza alıcak kişi ceza almıcak. Ayrıca benim dediğimi yapmak için adminlerin baya bir çalışması gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mordecaí

Hayal ben katılıyorum. Ancak konular kapatıldıktan sonra bir yerde tekrar toplanması gerekir. Diyelim ben sana küfrettim ve daha sonra konuyu kapattım, benim yaptığım karşılığında ceza almam gerekiyor. Fakat konu bulunmayınca kanıt da olmucak ve sonuçta ceza alıcak kişi ceza almıcak. Ayrıca benim dediğimi yapmak için adminlerin baya bir çalışması gerekir
    ekle benide ellam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hayal-3tt0

Öncelikle Merhaba Sevgili arkadaşlarım..Aşşağıdaki yazımı üşenmeden okuyacağınız için Şimdiden teşekkür ediyorum ,

Forum için yararlı olucak bi fikrim var.Üyeler bazen Önceden verilmiş bir şey , Yanlışlıkla Açtıkları , Cevabı aldığında kapanmasını istediği topicler oluyo.K.o Bölümü Moderatörleri'de yetişemiyolar herşeye onlarada hak veriyorum kolay iş değil yaptıkları.Herkesin de bildiği gibi Üyelerin Kendi mesajlarını silme gibi bi hakları var mesajı attıktan sonra belirli bi süre sanırsam.Ama Önceden verilmiş bişey bilmeden foruma koyulunca Çok gereksiz ve Sert tepkilerle karşı karşıya kalıyolar.Bunu düşünerek Artık Üyelerin Kendi Açtıkları konuyu kapatma gibi bi Özelliklerinin olmasının gerekli olduğunu düşünüyorum.Üyelerin Artık Kendi açtıkları konuları istedikleri zaman kapatmalarını istiyorum moderatörlerden.Eğer Sizde bana katılıp aynı şekilde düşünüyosanız Sadece eklememi istediğinizi söyleyin.Katılan Çok olursa Önce Moderatörlere bildiricem , onlarda gerekeni yaparlar herhalde.Saygılar , Hayal-3tt0.

1-Hayal-3tt0

+1

• +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas_

+1
    Tabiiki de silinen konuların moderatörlere bildirilmesi lazım otomatik olarak.Ayrıca Konu silerken Konu silme nedeni de yazılmalıdır ..(BenCe)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengel131

quote:

Öncelikle Merhaba Sevgili arkadaşlarım..Aşşağıdaki yazımı üşenmeden okuyacağınız için Şimdiden teşekkür ediyorum ,

Forum için yararlı olucak bi fikrim var.Üyeler bazen Önceden verilmiş bir şey , Yanlışlıkla Açtıkları , Cevabı aldığında kapanmasını istediği topicler oluyo.K.o Bölümü Moderatörleri'de yetişemiyolar herşeye onlarada hak veriyorum kolay iş değil yaptıkları.Herkesin de bildiği gibi Üyelerin Kendi mesajlarını silme gibi bi hakları var mesajı attıktan sonra belirli bi süre sanırsam.Ama Önceden verilmiş bişey bilmeden foruma koyulunca Çok gereksiz ve Sert tepkilerle karşı karşıya kalıyolar.Bunu düşünerek Artık Üyelerin Kendi Açtıkları konuyu kapatma gibi bi Özelliklerinin olmasının gerekli olduğunu düşünüyorum.Üyelerin Artık Kendi açtıkları konuları istedikleri zaman kapatmalarını istiyorum moderatörlerden.Eğer Sizde bana katılıp aynı şekilde düşünüyosanız Sadece eklememi istediğinizi söyleyin.Katılan Çok olursa Önce Moderatörlere bildiricem , onlarda gerekeni yaparlar herhalde.Saygılar , Hayal-3tt0.

1-Hayal-3tt0

+1
    İyi fikir ekle benide

• quote:

Orijinalden alıntı: cengel131

quote:

1-Hayal-3tt0

+1
    girip başlığına ---konu silinmiştir--- ve içeri de kjgfvkgfkhgvkjvj yaz kimse tıklamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

girip başlığına ---konu silinmiştir--- ve içeri de kjgfvkgfkhgvkjvj yaz kimse tıklamaz

Alıntıları Göster
    Onu yapanlarıda görüyoruz öyle yapıyolar ondan sonra konuyu açanın ilk yazdığını görmeyenler topic'e giriyo "bu ne ,gereksiz konu" gibi yorumlar yapıyolar.Düşünmeden konuşmayalım..Forum için en faydalı olucak olan benim dediğim.

• quote:

Alıntıları Göster
    beni de ekle gerçekten gerekli bu

bir de açtıkları topiclere ters ters alakasız cvplar verilirse onları da silme hakkımız olsun
  • quote:

Alıntıları Göster
    +99999beni de eklersen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TruuChainz

Alıntıları Göster
    benide
  • quote:

Orijinalden alıntı: TruuChainz

Alıntıları Göster
    Fake üyelik ile bunu yapmanın sebebini sorabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thejamoz

beni de ekle gerçekten gerekli bu

bir de açtıkları topiclere ters ters alakasız cvplar verilirse onları da silme hakkımız olsun

Alıntıları Göster
    Gerçekten güzel bir düşünce eklersen benide sevinirim adımı doğru yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Fake üyelik ile bunu yapmanın sebebini sorabilirmiyim?

Alıntıları Göster
    Kimn fake üyeliği olduğumu öğrenebilirmiyim ?Bi yanlış anlama oldu galiba açıklarsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayal-3tt0 -- 28 Kasım 2006; 22:03:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayal-3tt0

Tabiiki de silinen konuların moderatörlere bildirilmesi lazım otomatik olarak.Ayrıca Konu silerken Konu silme nedeni de yazılmalıdır ..(BenCe)

Alıntıları Göster
    Benide ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiPremiuM

Benide ekle

Alıntıları Göster
    @L.J @hayal etto fake gibi durmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mordecaí

@L.J @hayal etto fake gibi durmuyor.

Alıntıları Göster
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ße®k

+1

Alıntıları Göster
    Daha önce başka bir topicte belirtilmişti bu konu.Sıcak bakılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodrumlu2

Daha önce başka bir topicte belirtilmişti bu konu.Sıcak bakılmıyor

Alıntıları Göster
    Ekle Benide
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.