Şimdi Ara

Forum için düşündüğüm fikir : Anonim konu açmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel fikir bazen bu yüzden nickimi değiştirsem mi diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

quote:

Orijinalden alıntı: Sodalayn

quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

troller cirit atar

Forum kuralları aynen işleyecek arkadaşım neden herkes kötü yönüyle düşünüyor ki ?

Mesela düşünün bir online oyun bölümünde çok sevilen,herkesin size danıştığı bir oyuncusunuz ama oyunun en basit görevlerinden birini geçemiyorsunuz.Dolayısıyla karizma çizilmesin diye anonim olarak konu açıyorsunuz ?

düşündüğü şeye bak ya

''mesela'' diyorum fark ettiysen iki saniyede sana best seller roman hikayesimi yazayım ?

• Konu Dışı Özel ve Sağlık bölümlerinde olursa çok çok iyi olur Konu Dışı yine kalsın böyle.
  • Hala CSB VE TROLLlerden bahsedenler var arkadaşlar sanki bunu yapan kişiler şimdi bunu yapmıyor da bu sistem gelince mi yapmaya başlayacaklar ?

Ben sadece yararlarından bahsetmeye çalıştım aklıma geldiğince takdir sizin tabi ki ama tek taraflı düşünmeyelim sadece lütfen.
  • Çok iyi fikir de adminlerden bazıları fakeyle ifşa etme ihtimali.

Ya citi o bi çökertir alayı ifşa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la olum zaten özel soracak olanlar fake açıp soruyor sanki biz bilmiyoz mu, millet yolu bulur arkadaş kasmaya gerenk yok
  • adam mesela sürekli csb yazıyor hesabıyla bir anda farklı ciddi bir olayla karşılaşıyor hemen csb diyorlar adı lekelenmıs oluyo
  • Troller hep bu butonu kullanır.Bunun önüne geçilebilirse güzel fikir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etkisizeleman

la olum zaten özel soracak olanlar fake açıp soruyor sanki biz bilmiyoz mu, millet yolu bulur arkadaş kasmaya gerenk yok

fake açanlar banlanıyor tabi bunu bilmiyoruz herhalde ? isterseniz deneyip kendiniz görebilirsiniz

(haa yaşadığımdan demiyorum da )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodalayn

quote:

Orijinalden alıntı: Etkisizeleman

la olum zaten özel soracak olanlar fake açıp soruyor sanki biz bilmiyoz mu, millet yolu bulur arkadaş kasmaya gerenk yok

fake açanlar banlanıyor tabi bunu bilmiyoruz herhalde ? isterseniz deneyip kendiniz görebilirsiniz

(haa yaşadığımdan demiyorum da )

doğrusun hafız fakat banlanmayanlar da çok var. her gün onlarda fake konusu açılmıyor mu? anonimlik konusunda haklısın fekat izin verilirse ihtiyaçtan ziyade trollük amacına hizmet eder. Demek istediğim millet özel sorusu varsa zaten fake make bi şekilde hallediyor. Yarası olan merhemi elbette arayıp buluyor.

• Güzel olabilir ama çok trolleyen olucağı için mesela haftada bir kere gibi bir sınır getirilebilir.
  • Bismillahirrahmanirrahim :D Yemin ederim aynisini dusundum bugun boyle bi konu aciyim dedim aynisini acmissin :D
  • 4chan e kızlarsoruyor a döneriz, ciddiyetsizlik diz boyu olur, trollük alır başını gider, ayriyetten neden kendini gizleme gereği duyuyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu amacı dışında acılmışsa ağır ceza verilecekse yani birileri bunu utandığı şeyleri açmak için konu açıyor bazıları troll bu trollere en ağırından 15-30 gün verilse sistem çalışır gibi @Citizen
  • quote:

Orijinalden alıntı: KtySzn

Bismillahirrahmanirrahim :D Yemin ederim aynisini dusundum bugun boyle bi konu aciyim dedim aynisini acmissin :D

Ustam vallahi yalan olmasın haftalardır aklımda bugüne kısmet oldu konuyu açmak hayırlısı konuyu açmak bana kısmet olmuş
  • Aslında mantıklı, benim bile sırf nickimi bildikleri için açamadığım konular var. çok olmasa da 3-5 kişinin bilmesi yetiyor zaten.

fikir iyi fakat arkadaşların dediği gibi abuse edilir bu özellik. adminler ne kadar ceza verse de, bi süre sonra dayanılmaz bi hal alır.
  • her uyeye sinirli sayida anonim konu acma hakki verilsin mesela bir ayda 2 tane anonim konu yada daha kati olsun ayda 1 tane olsun o zaman trolluk olmaz. trollukluk yapanida adminler gorecek zaten atsin bani.
  • yukarı
  • delikanlıysan anonimden çıksana lan
  • troller artar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.