Şimdi Ara

Forum için düşündüğüm fikir : Anonim konu açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoğumuzun başına gelmiştir bir konu hakkında bir şey danışmak isteriz ama bunu yapıp ifşa olmak yada küçük düşmemek için o konuyu açamayız ve bilgi sahibi olamayız.

Şimdi bazılarınız diyecek google amcaya soruyoruz falan ama sorulamayacak şeylerde var,özel hayatımızdan paylaşmak isteyip bununla ilgili fikir almak istediğimiz şeyler olabilir,herkesten gizleyip paylaşmak istediğimiz yada en basitinden utancımızdan soramadığımız (tabi bunu çoğu kişi cinsel bakımdan anlayacak ama öyle değil , en basitinden bu butona neden ihtiyacınız olacağını konu dışı değil , diğer bölümler içinde düşünürseniz sebebini anlayacaksınız) şeyleri bu sayede ifşa olmadan (ki çoğunluğumuzun nick ini yakın çevresi biliyordur , onlardan dahi esirgeyip soramadığımız şeyleri dahi sorabiliriz.) konu açarak sorabiliriz.

Yani bana kalırsa forum için bu Anonim Konu Aç butonu gereklidir.

Aynı zamanda bu nickleri sadece Adminler görebilirse -ki böyle bir buton konursa kesin görürler- forum kurallarınıda çiğnemeden konumuzu açarız.

Bu arada bu buton ne işe yarayacak derseniz açtığımız konuda Nickimiz , Mesaj Sayımız , İmzamız vs. görünmeden DH Anonim gibi bir nickle konu açabileceğiz hem nickimiz açıklanmayacak hemde ,ifşa olmaksızın konumuzu açabileceğiz.

Aynı şekilde mesaj atarkende olabilir tabi bu.

Siz ne düşünüyorsunuz sevgili dh halkı ?M Öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum

• Olabilir bence iyi fikir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes küfür yazar.
    4chan'den beter oluruz.
  • aşk fm mi burası olmaaaz
  • öyle bir şey olsa varya burayı yıkarlar

zaten anonim ki kim kimi tanıyor
  • Bunu forum önerileri bölümüne açarsanız dönüş yapıyorlar hocam

• Forumu öldürmeye yönelik hamle diye düşünüyorum .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    illegal konular için forum
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saygılı Üye

herkes küfür yazar.
    4chan'den beter oluruz.

o nedenle nicklerimizi sadece adminler görecek zaten keşke cevap yazan arkadaşlarım önce bir okusalar konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodalayn

quote:

herkes küfür yazar.
    4chan'den beter oluruz.

o nedenle nicklerimizi sadece adminler görecek zaten keşke cevap yazan arkadaşlarım önce bir okusalar konuyu

Alıntıları Göster
    troller cirit atar
  • Kizlarsoruyor'un yan etkileri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır. Anonim mekanda rezillik diz boyudur, misal ask.fmden sürüyle anonim soru gelir bana barzosundan tut yollusuna kadar. Ad varken, nick varken hele bir de binbaşı yarbaysa o adam kendini riske edemez adam olur. Konu Dışına anonimlik gelirse şu ergen diye yaftaladığınız kitle ivmeli bir şekilde köpürecek, haberiniz olsun.

Ki anonim adamı da şahsen ciddiye almam, kime yardım ettiğimi bilmek isterim. Menfaatçi miyim hayır, egoyizim biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

troller cirit atar

Forum kuralları aynen işleyecek arkadaşım neden herkes kötü yönüyle düşünüyor ki ?

Mesela düşünün bir online oyun bölümünde çok sevilen,herkesin size danıştığı bir oyuncusunuz ama oyunun en basit görevlerinden birini geçemiyorsunuz.Dolayısıyla karizma çizilmesin diye anonim olarak konu açıyorsunuz ?
  • quote:

troller cirit atar

Alıntıları Göster
    yazdıklarını okudum; bu aynı zamanda anonim yorum yazmayı da gerektirir ve küfür kıyamet troll dolar burası...

Denetim olduğu halde zorno konuları-paylaşımlarının cirit attığı zamanlar vardı. Bu olursa işin ucu kopar..
  • Olmaz kalite gider

• quote:

quote:

troller cirit atar

Forum kuralları aynen işleyecek arkadaşım neden herkes kötü yönüyle düşünüyor ki ?

Mesela düşünün bir online oyun bölümünde çok sevilen,herkesin size danıştığı bir oyuncusunuz ama oyunun en basit görevlerinden birini geçemiyorsunuz.Dolayısıyla karizma çizilmesin diye anonim olarak konu açıyorsunuz ?

trollemek forum kurallarına aykırı değil, sorun burada başlıyor
  • quote:

quote:

troller cirit atar

düşündüğü şeye bak ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Hayır. Anonim mekanda rezillik diz boyudur, misal ask.fmden sürüyle anonim soru gelir bana barzosundan tut yollusuna kadar. Ad varken, nick varken hele bir de binbaşı yarbaysa o adam kendini riske edemez adam olur. Konu Dışına anonimlik gelirse şu ergen diye yaftaladığınız kitle ivmeli bir şekilde köpürecek, haberiniz olsun.

Ki anonim adamı da şahsen ciddiye almam, kime yardım ettiğimi bilmek isterim. Menfaatçi miyim hayır, egoyizim biraz.
    Sanki nickimizde adımız, soyadımız avatarda da vesikalık resmimiz görülüyor ne anonimi ?
  • quote:

quote:

herkes küfür yazar.
    4chan'den beter oluruz.

kızma birader. amaçım baltalamak değil. hatta bak citizen ve gun a menition atayım.

sadece kurallar olmadıgında bu 14-17 yaş arası gençleri düşünemiyorum. bizzat dh nın kuralsız nasıl bir yer oldugun yaşadım.

sözlük açtık,watsap kurduk.küfürleri görmek istemezsin.

ha benim işime gelir.ben normalde de küfür etmeyen biriyim sorun yok benim için. yararı olur bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhfade -- 4 Temmuz 2014; 0:56:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

quote:

quote:

troller cirit atar

düşündüğü şeye bak ya

Alıntıları Göster
    10 konudan 8i csb olur.

• kızlarsoruyor.com u hatırlattı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.