Şimdi Ara

forum ölmüş vol 2000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008den beri üyeliğim var, buraların tadı hiç yok. Eskiden ne muhabbetler dönerdi. Yine salak salak kız muhabbetleri olurdu ama azdı. Antalyadaki perili ev konuları, komplo teorileri, eğlenceli bim inceleme konuları vs vs... Şimdi 10 konudan 5i İslamı kötülemek 3ü siyaset 2si de kız konusu. Bu sözlüğün ekşi sözlüğe dönüşmesinin en büyük sebepleri tyt-sıcak fırsatlar bölümlerinden gelen ekşi yazarı devşirmeler ve onların açtığı konulara ses çıkarmayan adminlerdir. El birliğiyle mahvettiniz forumu. Konuların %90ı ekşiden araklama, ekşi sözlüğe mi giriyoruz dh konudışına mı belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pwrlftr_0 -- 5 Ekim 2020; 23:3:6 >

• gerçek hesabınla söyle ne söylüceksen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şey eskisi gibi kalmaz hocam. Zamanla değişir. Forumda bundan nasibini almış. Eskiyi beklemek yersiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namaste1968 -- 5 Ekim 2020; 23:7:56 >
  • namaste1968 kullanıcısına yanıt

Eskide yaşayan biri değilimdir. Eskiyi de beklemiyorum, gözlemimi söylüyorum sadece.

• Hocam 2008'i bırakın 2014'den beri takip ediyorum bu forumu (not = yeni üye oldum) 6 yıl önce bile böyle değildi buralar.  

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D67828229

Hocam 2008'i bırakın 2014'den beri takip ediyorum bu forumu (not = yeni üye oldum) 6 yıl önce bile böyle değildi buralar.  

Evet 2014te bir nebze daha girilebilir haldeydi. Artık girilemez hale gelmiş durumda. geçen sene bile theologist diye bir adam vardı bir şeyler anlatırdı cringedi ama o bile yok düşünün şu anki hali.

• Evet, eski forum güzeldi. bazen sayfayı 10bin 12bin falan seçip eski konulara bakıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.