Şimdi Ara

Forum sahibinin yazdığına bakın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • . yi bu konuda hakli buluyorum ayrica cezasinin 5 gunden 45 gune cikmasi tamamen donanimhaber in hatasi gun de turkiyede bu kadar adil sole bole forum varsa sasarim diyo var kardesim var madem bu kadar iyisiniz o ceza nasil 45 gun oluyor sen bana ilk bunu anlat boyle sacmalik olmaz
  • Siz bu foruma girerken,kurallara ve şartlara uyuyorum ,forum antlaşmasını kabul ediorum dediniz.Daha konuşmaya ne gerek var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jxoch

Siz bu foruma girerken,kurallara ve şartlara uyuyorum ,forum antlaşmasını kabul ediorum dediniz.Daha konuşmaya ne gerek var.

işte bu yüzden demokrasiye inanmıyorum zira elimize yüzümüze bulaştırıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChakaLL

bu Dh de yönetim çok saygısız kendilerini bişey sanıyolar ayıp dh ye yakışmıyo üyeler bişey yazarken dh yönetiminden daha dikkatli oluyorlar
    gerçekten yönetim çok kötü bu forumda

+1

quote:

Orjinalden alıntı: playmakers

. yi bu konuda hakli buluyorum ayrica cezasinin 5 gunden 45 gune cikmasi tamamen donanimhaber in hatasi gun de turkiyede bu kadar adil sole bole forum varsa sasarim diyo var kardesim var madem bu kadar iyisiniz o ceza nasil 45 gun oluyor sen bana ilk bunu anlat boyle sacmalik olmaz

+1

. arkadaşın linkte verdiği topici okudum. bu kadar çok üyeli bir forumda, bir moderatörün o şekilde kelimeler kullanması gerçekten olmamış.

yazılanları karşılıklı olarak taraflar açısından da değerlendirdim. nokta arkadaş %100 haklı görünüyor. dediklerine kimse itiraz edememiş. demek ki tüm yazdıkları doğru. üslubuna ve yazdıklarına bakınca haksızlığa uğramış olduğu açıkça belli oluyor.

forum sahibinin de kendine göre haklı yönleri var anlattıklarında. ancak anlattıklarının çoğunun konuyla alakası hiç yok. topicin başlığında quote yapılmış kısma bakınca, biraz büyüklük sanrısına kapıldığı düşünülüyor. verilen linkteki tüm yazdıkları okununca da bu durum oldukça netlik kazanıyor. bu tür büyüklük sanrıları çevresinde kalabalıkları gören herkeste olabilecek bir şey. kimi zaman, tedavi edilmesi gerekecek kadar da ilerleyebiliyor.

büyük forum olmak sadece üye sayısıyla olmaz. eğer forum sahibi adil olduğunu savunuyorsa, o daha değerli onu affettim bunun cezasını 5 günden 45 güne çıkardım, elektrikler kesildi açılması 40 gün gecikti türünden bir mantıkla ne kadar tutarlı ve adil görünür bilmiyorum. ciddi bir forum, eğer kasten yapmadıysa, böyle bir durumda kullanıcısından kesinlikle özür dilemeli, hatasını bir şekilde telafi etmeli ve böyle durumlarda kullanıcılarının gönlünü almalıdır. çünkü forumu forum yapan kullanıcılarıdır. üstelik web herkese açıktır ve herkese açık yerlerde kullanıcı seçmek de mümkün değildir. sen her türlü cezayı yazıp, haklı haksız bakmadan kullanıcıları asıp kesersen ve cezalarını da 9 kat uzatıp, kendi adamına ceza vermezsen, bunun adı adalet olmaz.

anlaşıldığı kadarıyla zaten durduk yerde küfür yiyip, sinirlendiği için sadece aynı şekilde karşılık vermiş ve kat kat fazla ceza verilmiş nokta arkadaşa. nedensellliğe bağlı olarak düşününce tamamen haklı. hukukta da vardır, saldırıya uğrayanın meşru müdafa yapması. üstelik daha önceki şikayetinden de sonuç alamadığını yazmış. yani o an o sinirle başka bir çözüm yolu zaten yokmuş.

konu hakkında farklı yorumlar yapanlar da olmuş ama pek de iyi incelemeden yorumlamışlar sanırım. unutmasınlar ki, yarın gelip durduk yerde bize de birisi küfredebilir. şikayet edip sonuç alamayabiliriz. sonuç olarak, nokta arkaşı her yönden %100 haklı görüyorum.

bir kullanıcısına bu şekilde davranmak bu foruma hiç yakışmamış.

belki üstüme vazife değil, ama ayrıntılı olarak topicleri okuyunca, düşüncelerimi yazmak istedim.

• . farkındamısın bılmem ama suan senı savunan bı allah ın kulu yok.nedense kavgalarda sureklı haksız cıkıosun.ben flava yı tanırım.alısverısımde oldu nettede konusuorum.tanıdıgım saydıgım bır ınsan.canı yanmadıgı muddetce kukremez.orda bı terbıyesızlık yaptıysa bırseyın karsılıgı olarak yapmıstır bu 1!
    2 cisi sen bu foruma gırerken bı antlasma ımzaladın.kurallara uycaksın.sıkayet etmıceksın.eger sıkayetın varsa ınsan gıbı solıceksın.ımzanda ımalı ımalı seyler barındırmıcaksın.o ceza 45 gune cıktıysa bu senın sucundur.mod ların falan degıl.

gun orda oyle dedıyse bu bızı ılgılendırmez.forumun sahıbı olan o.ıstedıgıne ceza verır ıstedıgıne yetkı ıstedıgıne maas verır ıstedıgını kovar postalar .bu sana kalmıs bısey degıl.konuları bı yerden alıp baska bı yere goturmek ıcın yer arama
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZoGeL®

. farkındamısın bılmem ama suan senı savunan bı allah ın kulu yok.nedense kavgalarda sureklı haksız cıkıosun.ben flava yı tanırım.alısverısımde oldu nettede konusuorum.tanıdıgım saydıgım bır ınsan.canı yanmadıgı muddetce kukremez.orda bı terbıyesızlık yaptıysa bırseyın karsılıgı olarak yapmıstır bu 1!
    2 cisi sen bu foruma gırerken bı antlasma ımzaladın.kurallara uycaksın.sıkayet etmıceksın.eger sıkayetın varsa ınsan gıbı solıceksın.ımzanda ımalı ımalı seyler barındırmıcaksın.o ceza 45 gune cıktıysa bu senın sucundur.mod ların falan degıl.

gun orda oyle dedıyse bu bızı ılgılendırmez.forumun sahıbı olan o.ıstedıgıne ceza verır ıstedıgıne yetkı ıstedıgıne maas verır ıstedıgını kovar postalar .bu sana kalmıs bısey degıl.konuları bı yerden alıp baska bı yere goturmek ıcın yer arama

+999999999999999999999999999999999999999

• sana ne kardeshim elalemin derdi seni mi gerdi..

hem bu yerler ondan sorulur...

şikayet etmee hakkın yok...
  • mewluth go home
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: B.S.S.

Ya ne saçma sapan adamlarsınız yaa. İsteyen nasıl soru sorduğunda cevap bulabiliyorda siz nasıl bulamıyosunuz anlamıyorum. Yüzbaşı olmak için post attırmayı biliyonuzda Konu Dışında bulunan Şikayetler öneriler topicine şikayet yazılabileceğini neden bilemiyosunuz acaba hayret ettim. Siz ve sizin gibiler yüzünden bu forumun itibarı düşüyor. Yok neden bayrak asmadın yok neden nickim kilitlendi yok şu yok bu. Yeter yaa.

• yönetici bence bol bol mod değişikligi yapsın zira birtakım modlar yanlı ve kıchı kalkıyo onların..
  • quote:

orjinalden alıntı: gun

Moderatörler bu forumun en değerli insanlarıdır, onların tahrik unsuru ile ceza almaya zorlanmalarına izin vermiyorum, konu kapanmıştır...

BU NE DEMEK???

Edit: Ben bu forumdaki kimseyi diğerinden daha değerli görmem...Bazılarını ise hiç görmem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turqie -- 12 Nisan 2005, 13:31:53 >
  • Forum sahibinin son sözü söyleyip, konuyu kilitleyip haklı çıkmaya çalışması hiç de güzel olmamış.
    Kimi arkadaşlar olayı inceleyip . yı haklı bulmuş. Bu şekilde objektif karar vermek oldukça yerinde bir davranış. Kimisi de takım tutar gibi laflar edip, diğerlerini desteklemişler. Bunu da çocukça buluyorum.
    Kuralları kabul ederken kimse hakaret görmeyi ve yukarıda bazı kimselerin yaptığı seviyesiz postları görmeyi kabul etme niyetinde olmuyor. Zaten kurallarda da böyle yazmaz. Bizler koyun değiliz.

. sonuna kadar haklıdır.
  • çok güzel yazmış vallahi
  • quote:

Orjinalden alıntı: klonajinsky

çok güzel yazmış vallahi

Ehehe. Ferhan Şensoy bile yazamazdı bu kadarını.
  • Şimdi bize 1 topic göstererek haklı ve masum görünmeye çalışan kişi 25 Mart 2005 tarihinde açtığı topicte aynen şunları söylemiştir.
    quote:

İmzama bu işte bu bayrağımızı koymuştum. Ama ne üzücü ki, Mersin'de bayrağımıza yapılan saygısızlık, her gün girdiğimiz bu forumda da yöneticiler tarafından yapıldı ve bayrağımız imzamdan silindi.

Üstelik bunu yapan kişi, kendini de saklamış, tepkilerden uzak kalmak için. Evet kurallara göre çok az büyüktü ama böyle birbirimize kenetlendiğimiz bir zamanda biraz daha saygılı davranılamaz mıydı?

"Forumun üç beş tane çoluk çocuk yöneticisinin koyduğu kural bayrağımızdan üstün müdür?" sizce, diye soruyorum şimdi herkese.

http://forum.donanimhaber.com/m_2386084/mpage_1/key_//tm.htm#2386084

Şimdi kendinizi yöneticilerin yerine koyun ve imzası kural dışı diye silinen bir üyenin size bu şekilde itham ettiğini düşünün. Aklı sıra o topicte bayrağımızı kullanarak üyeleri bize karşı kırşkırtmaya çalıştı. Tabi başarılı oldu mu olmadı mı orası tartışılır ama o topicte de söylediğim gibi asıl niyeti o değilmiş.

Orada da itiraf etti asıl amacını. Aylar önce bir atılma olayı olmuş ve cezası bittiği halde açılması gecikmiş. Nokta arkadaşın ceza aldığı zamanlar tatile gelmişti forumdaki moderatörlerin dikkati çekmemiş olabilir. Sonuçta biz de insanız. Ama bizim bu unutma işimizi 25 Mart'ta olduğu gibi şimdi de kullanıyor. Yani artık ondan aynı olayı ısıtıp ısıtıp getirmesinden gına geldi bana. Her topicte vay efendim benim cezam 5 gündü de 45 gün oldu? Niye bana bu ceza? Neden bu haksızlık? Ne yani olmuşsa, unutulma olamaz mı? Otomatiğe bağlı değil cezalar ki günü gelince açılsın. Moderatörler bildiriyor ve adminler açıyor. Demek ki nokta arkadaşın 45 gün boyunca forumla hiç işi olmamış ve girmemiş ki haberi ya da haberimiz olmamış. Yoksa ceza aldığı gün zaten YES isimli bir nick almıştı. İstediği an bu nickle gelip topic açtığı gibi bize bildirerek haber de verebilirdi. Zira fLaVa adlı kullanıcı bize bildirdiği için açılmış. Yoksa onunki de unutulmuş o ara. Bizim onu açmamış diğer üyeyi açmış olmamızı kullandıkça kullanıyor. Sanki taraf tutuyormuşuz gibi. Ben ne falava'yı tanırım ne de seni. 2 yıl sonra da hala bu olayla karşımıza gelirse hiç şaşırmayacağım. Tek unutulan o değil ama unuttuğumuz kişiler bizlere bir şekilde ulaşıp nickini açtırıyorlar. Her yerde o olayı kullanmıyorlar. Günde 4-5 üyeye ceza veriliyor. Arada unutulması kadar doğal ne olabilir. Ama her dakika da kullanılmaz ki be kardeşim. Bayrağı niye işin içine karıştırıyorsun? O imzandaki bayrağın silinmesi topiğini taa oradaki nefretinden açtığın belli.

O topiğin ertesi günü flava adlı üye burada http://forum.donanimhaber.com/m_2357129/mpage_3/key_//tm.htm#2392213 bize şikayetini bildirdi. nokta adlı üye bana PM'den küfür etti diye. Biz de doğal olarak her şikayette olanı yaptık ve bunu kilitledik. Sonra ondan dolayı kilitlendi diye gelip bize serzenişte bulundu o da bana küfür etti niye araştırmadan etmeden ya da sormadan ceza verdiniz diye. Hem e-mail adresini gizliyor hem de niye haber vermediniz diyor. Öyleyse aç e-mailini de gönderebilelim bilgi mesajını. Zaten ocak ayında aldığı cezayı da bu yüzden iletememişiz. Kayıtlara baktım da tekrar.
    http://forum.donanimhaber.com/m_2357129/mpage_3/key_//tm.htm#2401997 Bunu açtı.
    Siz nasıl mesajlarınızı yazarken bizden izin almadan özgür özgür yazıyorsanız biz de sizlerin mesajlarınızı silerken ya da mesajlarınız yüzünden size ceza verirken sormuyoruz malesef. Adama küfür etmiş daha araştırmadınız diyor. O da sana küfür ettiyse bu sadece karşı tarafa ceza gerektirir. Senin cezan iptal olacak diye bir şey sözkonusu değil.
    Sonrahttp://forum.donanimhaber.com/m_2405109/mpage_1/key_//tm.htm#2405109 bu topiği açarak yaşının büyüklüğünü doğal olarak da haklılığını bize söylüyor. Madem bizim yaşımızı o kadar merak ediyorsun ve her yerde çoluk çocuk diyorsun sen de yaşını söyle de öğrenelim. Nedir bu yaş? 30 mu? 40 mı? 50 mi? Nedir seni bu denli süper insan yapan yaş? Yaşını gizleme de bize açıkla öyleyse. Ben 26 yaşındayım ve sen 30 yaşındasın da ne olmuş. 40 yaşındaysan ne olmuş? Değişen şey ne olacak?

Şunları da yazmıştır yine YES nickiyle.

quote:

Bu yönetimin ne yaptığı, neyi savunduğu belli değil maalesef.

Önce normal kurallara göre, çok az büyük olan bayrağı imzamdan sildiler. Sanırım itiraz ettiğim için de, (belli bir sebep öne sürmeden) rumuzumu yasakladılar.

Hatalı tutumlarından dolayı önceden beri eleştirdiğim için, bir bahane arama durumu içindeydiler zaten.

Bunu yapanlara diyecek bir laf bulamıyorum. Her şey aşağıda yazıyor.

Moderatörlere ve adminlere iyi davranın. Onlar sadece kandırılmış piyonlardır. Özgür seçim hakları yoktur. Görevleri, aldıkları emirlere itaat etmektir. Yeşil yıldızlarla büyülenmiş, emir kullarıdır onlar ve bunun ayırdında bile değillerdir. Yönetimi savunurken, gerçekte neyi savunduklarını hiç sorgulamazlar bile. Gerçekte kendilerini kandıran diktatörlük düzenini savunduklarını anlamaları biraz zordur. Hem kandırılmış, hem şartlandırılmışlardır. Kendi saflıklarını göremedikleri gibi, bir de sürekli çok bilmişlik yaparlar. Düzen bir yalakalık düzenirdir ve kullanıcılar içinde de bu düzenin savunucusu, uzman yalakalar mevcuttur.

EN BÜYÜK USER'LAR, YÖNETİM SAHTEKAR!

Bunları sinirlenip yazmıştır Allah bilir. Arkadaş çok büyük ama sinirlerine hakim olamıyor nedense ve çocukça laflar bile edebiliyor gözü dönünce.

Ben dehttp://forum.donanimhaber.com/m_2541562/tm.htm topiğinde (yani kilitli olan geçen günkü topic) o konudan bahsetmiştim. Bize o kişinin ettiği küfürü göster ona da ceza verelim dedim. O taaa aylar önceki olayı tekrar tekrar anlatmış. Demek ki ona ne zaman ne sorsak hep aynı şeyleri anlatacak. Ben o topicte ocakta aldığı ceza ile ilgili bir şey sormadım ki. O konu kapanmıştı diye biliyordum. En sonki yani 26 Mart'ta aldığı cezanın sebebini açıkladım topicte. Flava da sana küfür etti, sen de bize getirdin de biz gerekeni yapmadık mı derken onu söyledim. Çünkü onu demişti bize. Sen hala ocak ayındaki cezanda isen sana karı gibi diyenler de ceza aldılar. Bunun neresi adaletsizlik oluyor? Açılmama sebebini de açıkladım. İşine gelince gayet güzel YES nickiyle topic açabilen kişi de 45 gün beklemez cezası biter bitmez bize söylerdi. Bence o 45 gün boyunca zaten arkadaş foruma bile uğramadı. Yani yukardaki tüm satılmış ve maşa laflarını sırf nicki unutuldu diye yazdı öyle mi? Bu ne sinir Allahım! Unutmasak öyle bişey olacak mıydı yine merak ediyorum. Başka da bir hatamızı görmüş değil sanırım. Ama yine de yalaka olduk, maşa olduk, saf olduk. Bu yazdıklarını bizim yerimize kendinizi koyun da kaldırın bakalım.

Ben bir anlık öfkeyle ve sinirle hakimiyetimi kaybedip sağa sola o.çluğu yapma diyecek kadar zayıf bir insan değilim. Bir laf ederken 80 kere düşünür öyle ederim ve de her sözümün arkasındayım. Hiç bir şekilde o topicteki laflarımı da geri almıyorum.
    Kıçını yırtma konusunu da nurani'nin açtığı topicte değil bayrak ile ilgili topiclerinden yukarıdaki sözlerinden yola çıkarak yazdım ve hala da arkasındayım. O mantıklı bir insanın samimiyetine inanmam. resmen kıçını yırtmaktır bu yaptığın.

Madem geç de olsa CRe@TuReSsS ve HeaDHunteR'a ceza verin diyorsun.http://forum.donanimhaber.com/m_1612425/tm.htm bu topicte sana hak vermişim. Dolayısıyla ceza almadıklarını nereden biliyorsun? Tekrar söylüyorum. Onlar ceza aldılar o gece. Yılbaşı günü olduğundan arada kaynamış gibi görünüyor. Adminler olmadığı için ceza geç verilmiş. Ertesi gün verilmiş. Sana karı gibi diyenler ceza aldı demiştim dün de ama sen ceza almadıklarını söylüyorsun hala.

• ''.'' verdıgın lınke baktım.tartısmalarda nedense herkes senın sorunlu bırısı oldugunu her gırdıgın topıcı karıstırdıgını soyluo.bunu bende goruorum.ama karısmak ıstemıodum..Sadece bırseyı merak edıorum.bana yasını soylermısın.bu sorudan cıddı bı cevap alırsam baska bısı sormıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZoGeL®

''.'' verdıgın lınke baktım.tartısmalarda nedense herkes senın sorunlu bırısı oldugunu her gırdıgın topıcı karıstırdıgını soyluo.bunu bende goruorum.ama karısmak ıstemıodum..Sadece bırseyı merak edıorum.bana yasını soylermısın.bu sorudan cıddı bı cevap alırsam baska bısı sormıcam

Yaşla ilgisi yok bence Zogel bunun. Tamamen hissiyatlarla alakalı. Ceza almış, yönetim aleyhinde kampanya başlatmış daha sonra da. Bu gibi arkadaşlar çok geldi geçti buradan. Donanımhaber üyeleri ve yöneticileri böyle kişilere hiçbir zaman prim tanımaz. Forum bölücülüğüdür bu
  • ben yasla alakası var demedımkı..sadece merak.
  • forumda açıklama bölümü olsaydı belkide bunların hiçbiri yaşanmayacaktı, tüm üyelerin karşısında daha şeffaf bir yönetim olur(şu anda şeffaf değil demiyorum), bence en kısa zamanda açıklama,ceza gibi bir forum yada topic açılmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 12 Nisan 2005, 18:09:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cLk

forumda açıklama bölümü olsaydı belkide bunların hiçbiri yaşanmayacaktı, tüm üyelerin karşısında daha şeffaf bir yönetim olur(şu anda şeffaf değil demiyorum), bence en kısa zamanda açıklama,ceza gibi bir forum yada topic açılmalı

Olsaydı gerçekten de bunlar yaşanmazdı.

Olaylara bakınca aslında iki taraf da iyi niyetli görünüyor. Ama başta "." haksızlığa uğramış. Sanırım biri ona küfretmiş ve olayları ateşlemiş. Bu olay da herşeyin başlangıcı olmuş. Bu durumda gerçekte haksızlığa uğrayan "." olmuş. Sonuçta kim haksızlığa uğrasa bundan bir rahatsızlık duyar. Ama anladığım kadarıyla haksızlıklar üstüste gelmiş. İlk haksızlığa uğrayan olduğu halde, hatalı kabul edilmiş. Fazladan ceza almış. Burada yönetimin de hatası büyük. İkisini de tanımam ama, yukarıda okudum. Yönetici konumundaki biri hala üzerine gidip sözümün arkasındayım deyip, söylediği kötü kelimeyi savunuyor. Üstelik linkteki topicde kendine 45 gün ceza verdiğini de yazmış ama buna uymamış. Üstelik kullandığı kötü ifadede diretmiş.
    Ben sürekli olarak haksızlığa uğrayanın "." olduğunu düşünüyorum. Bana da bu kadar haksızlık yapılsa, belki daha fazla tepki veririm. Yönetimi eleştirmekten başka da birşey yapmamış tepki olarak. (kendine küfredene küfretmiş sadece.) Ama bir de yönetimdekilerin yazdıklarına bakınca, "." ya hak veriyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.