Walla Onu bunu bilmem aslan gibi bi forum daha öncelerdende söylediğim gibi çok eski değilim ama foruma girdiğimde zaman geçirebiliyorum...Modların hiçbiriyle ters düşmedim forumun kuralları war çiğnemeyin kimseyle kötü olmayın...
forum sahibi bu yazıdan sonra artık forumu terk et
Bu arada bu "." nickli vatandaş nere kayboldu. Ortalıklarda gözükmüyo.
AAAA bak cümlenin sonuna gelmiş. Sonunda ait olduğu yere gelmiş. Aferin.
quote:
Orjinalden alıntı: Hellmarch Forum bölücülüğüdür bu
çüşş. ulam bununda bölücülüğünü yaptınızya helal olsun
Topicde bazı saçma sapan insanlar, saçma sapan laflar etmişler. Kendilerini tanımam etmem. Ne zaman kuyruklarına bastığımı da hiç hatırlamıyorum. Gereksiz yere ayak altında dolaşıp boş laf ediyorlar. Kim oldukları ve konuyla ne alakaları olduğu belli bile değil. Nerden kuyruk acıları var onu da bilemiyorum ve değmeyecekleri için tek tek cevap verme gereği de duymuyorum onlara.
Sanırım farkedilmiştir ki, ben herkese anlayacağı dilden yanıt veriyorum. Durduk yerde kimseye kesinlikle olumsuz yaklaşımda bulunmuyorum. Hak edene hak ettiği davranış tarzıyla yanıt veriyorum. Yöneticisinden kullanıcısına kadar, forumda tek tek herkesin kalitesi ve kapasitesi yazdıkları postlardan açıkça belli oluyor. (Sanırım bu yazdıklarımdan dolayı, kimilerinin kuyruk acısı artacaktır ama hiç umurumda değil.)
Aklı başında, makul ve tarafsız yorum yapanlara teşekkür ediyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme