Şimdi Ara

Forum sakinleri BABAM VE OĞLUM filmi hakkında ne düşünüyo?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izlediğim hiç bi filmde bu kadar profesyonel oynayan oyuncular görmedim.türkiyenin kanayan yarası yüreklere kazınmış 80 li yılları bundan güzel anlatamazdı kimse.çağan ırmak arka arkaya bombalarını patlatıyor.ilk bombası mustafa hakkında herşey filmi de oldukça ilgi çekmişti. bu arada arkadaşlar foruma yeni üye oldum.acemiliğimi hoş görürsünüz umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arismo -- 8 Nisan 2006; 3:29:15 >

• gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler bari bi kişi cevap yazsaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arismo -- 8 Nisan 2006; 3:53:03 >
  • EEE DOSTUM FİLM ESKİDİ ARTIK VİZYONDAKİLERİ KONUŞSAK
  • Cd war ama korsan oldugu calismio daha izleyemedim
  • Babam ve oğlum zaten uzun süre tartışıldı ve genel olarak düşünce aynıydı:

Film tek kelimeyle harika izlmeyenler gerçekten çok şey kaybediyor.
  • bu filmi izlemedim izlemem de heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: HoLoCouST

bu filmi izlemedim izlemem de heralde

+1
  • HoloCoust dostum önyargıyla yaklaşma bence izlemeni tavsiye ederim.replikler insanı yanıltabiliyo.filmin hepsini izlediğinde düşüncelerin değişir belki bi dene istersen
  • ben izleyeli baya oldu ..ama gerçekten baya güsel bi filmdi..ama basının cook abartığı filmlerden sanmıştım giderken ..deilmiş..bence islenmeliydi..
  • Güzel, bayağı beğendim. Topraklarımızda yaşanan aile içi ilişkileri bu denli çıplak bir şekilde bu kadar güzel anlatan bir film daha izlemedim ve sanmıyorum ki bir daha izleyebileceğim. Fakat unutmamamız gereken bişiy: bizi anlattığından biz beğeniyoruz. Bu filmden ingiliz, amerikan, italyan, ispanyol senin benim kadar bişiy anlamaz. Bazı insanlar " oskara aday olacak film" diyor.. bu bence yanlış bir iddaa. Oskara aday olacak film evrensel olacak veya konusu sıradışı olacak.

Kısaca beğendim.
  • gerçekten çok güzel bi filmdi...izlenmsi gerekn bi film bencede ağlayarak izledim bi çok insan gibi....................böle ii yapımların devamını diliyoruz
  • ben ağlamadım filmde yaa..bende bi sorun var galibabütün salon hüngür hüngür ağlıyodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: tracy

ben ağlamadım filmde yaa..bende bi sorun var galiba

• tek kelime süper
  • filim çok abartıldı bennim hoşuma gitmedi düşman filmi daha güzel valahi
  • Kesınlıkle gıdın izleyin.........Ağlatırken güldüren bi film...Benim için cok değerli ayrıca.....tebrikler cagan ırmak...
  • gayet güzel bir filmdi.Türk sinemasında böyle güzel filmlerin arkası gelmeli.
  • kötü bir duygu sömürüsüydü..
    çekimler iyiydi..
    senaryo kötüydü..
    dönemi iyi anlatmış..olayı kötü anlatmış..
    bence 10 üzerinden 5
    türk insanını ağlatmak zor değildir..
    belli zayıf olduğu konular var..
    alttanda müziği verdinmi, kesin gözler yaşarır..
    eski türk filmlerini hatırla..adile naşit nezaman içli konuşsa millet hemen burnunu çeker..(çoğu zaman bende)
    bu özellik kötü bişey değil tabi..hatta bence iyi ama..çok ağlattı diye bir filme süper demek anlamsız bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mamboking

kötü bir duygu sömürüsüydü..
    çekimler iyiydi..
    senaryo kötüydü..
    bence 10 üzerinden 5
    eski türk filmlerini hatırla..adile naşit nezaman içli konuşsa millet hemen burnunu çeker..(çoğu zaman bende)
    bu özellik kötü bişey değil tabi..hatta bence iyi ama..çok ağlattı diye bir filme süper demek anlamsız bence..

Filmi izlediğimde ağlamadım.Çoğunluk ağlamış tabi.Ama süper diye nitendirmelerinin nedeni ağlatması değil...bu da senin fikrin belki ama yazarken bu kadar sert yazmaman daha doğru olur.Herkesin düşüncesine saygı göstermek gerek

• quote:

Orjinalden alıntı: DesertRose

quote:

Orjinalden alıntı: mamboking

kötü bir duygu sömürüsüydü..
    çekimler iyiydi..
    senaryo kötüydü..
    bence 10 üzerinden 5

Filmi izlediğimde ağlamadım.Çoğunluk ağlamış tabi.Ama süper diye nitendirmelerinin nedeni ağlatması değil...bu da senin fikrin belki ama yazarken bu kadar sert yazmaman daha doğru olur.Herkesin düşüncesine saygı göstermek gerek

Bencede sonunda filmi izledim cok guzel bi film olmus CAGAN IRMAK'a Tesekkurler Basarilarin Dewamini Dilerim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.