Şimdi Ara

Forum sitemiz bi göz atın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlarhttp://www.indirr.net.tr.tc adresine moderatör aranıyor aslında ziyaretçide aranıyor site daha yeni ama sizlerinde desteğiyle inşallah çok büyük bir aile oluşturacağız sizide aramızda görmek isteriz site içeriği türkçe mp3 yabancı mp3 java programlar java oyunlar ve sizlerinde mesajlarıyla oluşacak sohbet ortamı http emule p2p linkleri gibi çeşitli kategorilerde geniş bir site katkılarınızı beklerim

• edit:s enin şahsına değil yapılan işe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KoLCu_ -- 21 Nisan 2005, 1:52:53 >
  • eleştiriye açığım senin kendi fikrin olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: PijaJE

/>
    />

edit:s enin şahsına değil yapılan işe

bir daha düşündümde bu kadar ağır eleştiri olmaz destek yada köstek sen KÖSTEK...

• arkadaşlar hadi çoşturalım şu forumu
  • gençlik ne duruyonuz hadi
  • yaw böyle site olmaz
    isim.com.tr.tr.org böyle site akli bir kere kimsenin aklinda yok.
    Nedense herksey forum sevdasindan, yap bakalim forumunu.
    Nolacaksa, daha yararli islereler urasmak sizce daha iyi olmaz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdiye kadar olumlu bir şey duymadım demek ki çok kötü forum isimde çok kötü ne yapalım bizde şansımızı denedik kimse beğenmezse kapatırız
  • kardeş ... baks ana örnek ilk sitem
    www.kimlik.tk

emek var bişeyler var yani . biliyorum bende bişeye benzemediğini çoğu kişide biliyordu... ama ümitli olalim diye tebrik ettiler güzel fln devam dediler...
    buyur 5 ay sonra

www.turkgaming.com

dediğim gibi emek olsun başımız üstüne.. ama koymuşsun forumu (bari temp değiştir) . bundan artık zilyon tane va.r mouse tutmasını bilen forum yapıyor... anlatabildim umarım....

yapacağın iş

başlat---> programlar----> front page

kolay gele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KoLCu_ -- 22 Nisan 2005, 2:37:17 >

• normalde benim sitemhttp://www.berkin.mekani.com du normal bir site ve forumu vardı ama hazır forum gözüme daha iyi göründü ve onu seçtim bu kadar yorumdan sonra zaten eski siteme geri döndüm
  • ABi mous tutmasını biliorum ama site yapamıorum neden acıba:D
  • yeteneksizlikten olsa gerek yoksa herkes yapıyor
  • yok be olm site hoş ama hem klasik hemde ne bilim hoş ama niye millet öle demiş anlamadım dorusu
    ama logonu deiştir o güzel değil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: spown

yeteneksizlikten olsa gerek yoksa herkes yapıyor
    HAdi ya yeteneksilik he.BEn sanmıorum .Web sitesi yapmayı kolay birseymis gibi gostermeyin arkadaslar.Yapılan sitelerin kalitesizligi bu durumu farklı gosterior.Emin ol senin kadarr yetenekliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 2 Mayıs 2005, 23:19:31 >
  • benim amacım sana laf söylemek değil ama o kadar ukala şekilde cevap verdinki şunu bilki o hazır template i yazacak kadar bilgiye sahibim ama vaktim yok ayrıca ben sürekli geliştiriyorum eskisi gibi kalmıyor
  • site içeriğinden bazıları

polifonik melodiler (en yeniler sürekli güncelleniyor)
    cep java oyun program
    symbian os program (sis uzantılı)
    3gp video
    amr gerçek ses
    wav gerçek ses
    tema
    türkçe mp3 yabancı mp3 (yenileri ekliyorum, size tüm mp3ler burda gibi bir şey atıp tutmayacağım)
    forumda her türlü sorularınıza cevap bulabilirsiniz benim ve modlarımzın yardımıyla
    flash oyunlarla diğer üyeler arasında yarışabilirsiniz
    programlar (işinize yarayacak gerekli programları bulabilirsiniz)
    makaleler
    haberler
  • SİTEYE GİRENE KADAR 3-4 TAN POPUP PENCERE ACILDI BU SİTE ALTINDAN OLSA GİRİLMEZ KAFADAN Bİ KERE BEDAVA İSİM BEDAVA ALAN KALİTE 0 UZAK DURUN SİTEDEN.
  • isteyen girmez ben uğraşıyorum onları derliyorum birde ücretli alan alacağım ha
  • quote:

Orjinalden alıntı: spown

isteyen girmez ben uğraşıyorum onları derliyorum birde ücretli alan alacağım ha

her şeyin yazılı olmayan kanunları var...eğer sende büyük bir aile olmak istiyorsan paralı bir hosta geçmelisin. kimse uğraşmaz ücretsiz siteyle...zaten ismide zor kalır akılda...benden söylemesi.
  • biraz ses getirsin diye yazmıştım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.