Şimdi Ara

Forum sitesi kurmak host

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi gunler herkese ben forum sitesi kurmak istiyorum suan sadece domainim var bu forum siteleri neler gerektiriyor hic bilmiyorum host aldikdan sonra vbullettin tarzi birseyler mi almam lazim ?

Yada host aldikdan sonra kodlarla forum sitesi mi kurulur ?

Bu islerde cok yeniyim birde merak ettigim mega grup belki bilirsiniz buradan aldigim zaman web site builder var forum isimi halledebilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• host alip forum sistemi kuracan. ucretsiz olarak smf tavsiye ederim veya mybb.

ucretli olarak tabiki en iyisi vbulletin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kellerman

host alip forum sistemi kuracan. ucretsiz olarak smf tavsiye ederim veya mybb.

benim yaptıklarımı anlatıyım şimdi

isimtescilden bir domain satın aldım

sonra yine aynı siteden portal hosting aldım

şimdi ben şöyle birşey istiyorum forum ayrı olsun site ayrı olsun isimtescille ilgilenenler var mı yoksa çağrı merkezini mideniyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mosmanoglu

quote:

Orijinalden alıntı: Kellerman

host alip forum sistemi kuracan. ucretsiz olarak smf tavsiye ederim veya mybb.

benim yaptıklarımı anlatıyım şimdi

isimtescilden bir domain satın aldım

sonra yine aynı siteden portal hosting aldım

şimdi ben şöyle birşey istiyorum forum ayrı olsun site ayrı olsun isimtescille ilgilenenler var mı yoksa çağrı merkezini mideniyim ?

hocam ticket aç ilgilenirler.

şimdi siteyi kurun ondan sonra ftp de forum adında bir klasör açın forum dosyalarını oraya atıp kurun.

şu şekilde olur forum site.com/forum.

• sadece domaininiz varsa ücretsiz olarak forum kura bilirsiniz
    inceleyin isterseniz

http://www.forum.ac/
  • eğer domain ve hostu aldıysan geriye forumu kurmak ve kişiselleştirmek kalıyor .

Forum scripti olarak ;

vBulletin , İPBoard ücretlidir . ama ikiside çok iyidir .

Ücretsiz olarakta MyBB , SMF , Phbb scriptleri var . ama vb veya ipb gibi profesyonel deil tabi bu yüzden ücretsiz .

istediğin sistemi araştır hangisi uygunsa onu kurarsın . kurulumunda sorun yaşarsan türkçe destek sitelerinde her türlü bilgiye ulaşabilirsin .
  • Öncelikle şunu söyleyeyim neden forum kurmak istiyorsunuz? Bundan 5-6 sene önce insanlar forumlarda zaman geçirirdi ama artık pek rağbet görmüyor. Birde site ne üzerine olacak?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.