Şimdi Ara

Sıfırdan web sitesi kurmak! <Hard and software>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
17.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar,
    Forumda birçok konu başlığı açılmış ancak toplu halde bazı bilgilere ihtiyacım var. Profesyonel anlamda yeni bir web sitesi kurmak istiyorum. İçerik olarak gittigidiyor.com gibi düşünebilirsiniz. Tabi biraz daha farklı. Site üzerinden ödeme vs yapılmayacak sadece satıcı ile alıcıyı buluşturacak bir site. Şu an itibarı ile sadece Godaddy.com'dan web sitesi adresini aldım. Aşağıdaki konular hakkında biraz bilgi arıyorum.

0- Sadece reklam gelirleri ile hayatını idame ettirecek bir web sitesi için vergi levhası, şirket ismi vs gerekir mi? Gold üyelik tarzı uygulamalar yasal yükümlülükleri değiştirir mi? Konuyla ilgili bir kaynak var mıdır?
    1- Bedava host olayı nedir? Sanırım bir server a ihtiyaç duymaktayım benim adıma tüm bilgileri tutan işleyen vs. Ama site güvenli olur mu böyle bir uygulamada? Alternatif ne olabilir, kendi imkanlarımla yapmak sanırım biraz pahalıya malolur. Godaddy bu hizmeti sağlıyor mu? Ücretli mi?
    2- Siteyi hangi dilde hazırlamamı ya da hazırlatmamı tavsiye edersiniz. Oturup asp, php çalışsam çok vakit alır mı? Profesyonellere mi teslim etmeliyim? Zira masrafı minimum tutmak istiyorum. Sitede hüsrana uğrarsam zararım az olsun en azından.
    3- Siteyi kendim tasarlamam gerekirse php triad tarzı bir programa ihtiyacım var mı? Database ağırlıklı bir site olacağından nasıl bir çalışma ortamı kullanmalıyım? SQL vs gerekir mi?

Bilgi için şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhat1981

Selamlar,
    Forumda birçok konu başlığı açılmış ancak toplu halde bazı bilgilere ihtiyacım var. Profesyonel anlamda yeni bir web sitesi kurmak istiyorum. İçerik olarak gittigidiyor.com gibi düşünebilirsiniz. Tabi biraz daha farklı. Site üzerinden ödeme vs yapılmayacak sadece satıcı ile alıcıyı buluşturacak bir site. Şu an itibarı ile sadece Godaddy.com'dan web sitesi adresini aldım. Aşağıdaki konular hakkında biraz bilgi arıyorum.

0- Sadece reklam gelirleri ile hayatını idame ettirecek bir web sitesi için vergi levhası, şirket ismi vs gerekir mi? Gold üyelik tarzı uygulamalar yasal yükümlülükleri değiştirir mi? Konuyla ilgili bir kaynak var mıdır?
    1- Bedava host olayı nedir? Sanırım bir server a ihtiyaç duymaktayım benim adıma tüm bilgileri tutan işleyen vs. Ama site güvenli olur mu böyle bir uygulamada? Alternatif ne olabilir, kendi imkanlarımla yapmak sanırım biraz pahalıya malolur. Godaddy bu hizmeti sağlıyor mu? Ücretli mi?
    2- Siteyi hangi dilde hazırlamamı ya da hazırlatmamı tavsiye edersiniz. Oturup asp, php çalışsam çok vakit alır mı? Profesyonellere mi teslim etmeliyim? Zira masrafı minimum tutmak istiyorum. Sitede hüsrana uğrarsam zararım az olsun en azından.
    3- Siteyi kendim tasarlamam gerekirse php triad tarzı bir programa ihtiyacım var mı? Database ağırlıklı bir site olacağından nasıl bir çalışma ortamı kullanmalıyım? SQL vs gerekir mi?

Merhabalar,

Sorularınızı cevaplandırıp yardımcı olmak isterim.

0 - Bu konuda herhangi bir bilgim yok.
    1 - Direk server yerine bayilik hesabıda kullanabilirseniz.Yada çok büyük birşey düşünmüyorsanız sadece hosting de yeterlidir.Kendi imkanlarınız ile çok pahalıya mal olur.Sunucu kiralamanız gerekmekte.Sunucu bilginiz yoksa bu da sizin için cidden sorun olabilir.Sitenizde özel bilgiler ( kredi kartı bilgileri ) gibi bilgiler bulunduracaksanız SSL sertifikası almanız gerekebilir.
    2 - Yeterli kodlama bilgisine sahipseniz tabiki vakit alır ama masrafı minumumda tutarsınız.Eğer projenizin tutacağına inanıyorsanız bence işinizi profesyonellere bırakınız.
    3 - Database ağırlıklı olması nedeniyle SQL kesinlikle gereklidir.

Benden bu kadar :)

Saygılarımla.
    Mehmet Garanti
    Donanım Hosting | Türkiye'nin en Donanımlı Hosting Firması !
    Mail : info@donanimhosting.com
    Web :www.donanimhosting.com

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetGaranti

quote:

Selamlar,

Merhabalar,

Sorularınızı cevaplandırıp yardımcı olmak isterim.

0 - Bu konuda herhangi bir bilgim yok.
    1 - Direk server yerine bayilik hesabıda kullanabilirseniz.Yada çok büyük birşey düşünmüyorsanız sadece hosting de yeterlidir.Kendi imkanlarınız ile çok pahalıya mal olur.Sunucu kiralamanız gerekmekte.Sunucu bilginiz yoksa bu da sizin için cidden sorun olabilir.Sitenizde özel bilgiler ( kredi kartı bilgileri ) gibi bilgiler bulunduracaksanız SSL sertifikası almanız gerekebilir.
    2 - Yeterli kodlama bilgisine sahipseniz tabiki vakit alır ama masrafı minumumda tutarsınız.Eğer projenizin tutacağına inanıyorsanız bence işinizi profesyonellere bırakınız.
    3 - Database ağırlıklı olması nedeniyle SQL kesinlikle gereklidir.

Benden bu kadar :)

Saygılarımla.
    Mehmet Garanti
    Bilgi için teşekkürler Mehmet Bey.
    Sitenin tutacağına inanıyorum. Söz konusu alanda bir açık olduğunu düşünüyorum. Ancak konu şu ki ben daha tanıtımını yapamadan başkalarının da işe el atmasından çekiniyorum. Sitenin tanıtımı da başka bir konu tabiki. Google arama motorunda anahtar kelimeler girilince üst sıralarda yer alması için de bir para ödemek gerekiyor. Yani nereye baksanız masraf. Bu iş için köşeye ayrılmış yüklü bir sermayem yok açıkçası.
    Kodlama işini profesyonellere bırakmak tabiki daha mantıklı ama site daha yeni kurulacağı için bug sayısı fazla olacaktır. Ayrıca ufak tefek değişiklik ihtiyaçları olacaktır. Bu durumda siteye anında müdahele edebilmek isterim. Aslında sayfanın görsel olarak tasarlanmasından ziyade arka plandaki sql ile ilgili sorgular ve gerekli yazılım beni yoracaktır diye düşünüyorum. Siteye kendim müdahele edebilmem için kodlama olayını eninde sonunda öğrenmem gerekecek.
    Özetle siteyi 3 aşamada kurmak istiyorum. Hem maliyet hem tecrübe birikimi olsun diye.
    1- Tamamen ücretsiz bir platfrom...
    2- Havuz genişledikçe ve diğerleri için de cazip gelince ayrıcalıklı üyelik sistemi. İsteğe göre anında cebe mesaj vs dahil.
    3- Ödeme sistemi entegrasyonu. Bu sayede hizmet veya ürünü satandan komisyon talep edebileceğim. örneğin tatilsepeti.com gibi...

• quote:

Bilgi için teşekkürler Mehmet Bey.
    Sitenin tutacağına inanıyorum. Söz konusu alanda bir açık olduğunu düşünüyorum. Ancak konu şu ki ben daha tanıtımını yapamadan başkalarının da işe el atmasından çekiniyorum. Sitenin tanıtımı da başka bir konu tabiki. Google arama motorunda anahtar kelimeler girilince üst sıralarda yer alması için de bir para ödemek gerekiyor. Yani nereye baksanız masraf. Bu iş için köşeye ayrılmış yüklü bir sermayem yok açıkçası.
    Kodlama işini profesyonellere bırakmak tabiki daha mantıklı ama site daha yeni kurulacağı için bug sayısı fazla olacaktır. Ayrıca ufak tefek değişiklik ihtiyaçları olacaktır. Bu durumda siteye anında müdahele edebilmek isterim. Aslında sayfanın görsel olarak tasarlanmasından ziyade arka plandaki sql ile ilgili sorgular ve gerekli yazılım beni yoracaktır diye düşünüyorum. Siteye kendim müdahele edebilmem için kodlama olayını eninde sonunda öğrenmem gerekecek.
    Özetle siteyi 3 aşamada kurmak istiyorum. Hem maliyet hem tecrübe birikimi olsun diye.
    1- Tamamen ücretsiz bir platfrom...
    2- Havuz genişledikçe ve diğerleri için de cazip gelince ayrıcalıklı üyelik sistemi. İsteğe göre anında cebe mesaj vs dahil.
    3- Ödeme sistemi entegrasyonu. Bu sayede hizmet veya ürünü satandan komisyon talep edebileceğim. örneğin tatilsepeti.com gibi...

Merhabalar,

Öncelikle ben teşekkür ederim,

Eğer siteniz gerçekten iyi yerlere ulaşacaksa ; bir ekip kurmanızı o ekip ile işe devam etmenizi öneririm.Gerek coder olsun gerek mysql uzmanı olsun gerek grafik tasarımcı olsun.
    Ödeme sistemi entegrasyonu çok sakat bir olay.Sanal POS çok zor veriyorlar.İlla ki şirket olmanızı istemekte bankalar.

Saygılarımla,
    Mehmet Garanti

• Size reklam amaçlı olmayan tek bir öneri vereyim. Lütfen ama lütfen SEO olarak gördüğünüz,okuduğunuz herşeye inanmayın. (Kesinlikle bu konudaki arkadaşlara bir kastım yoktur.) Bu işten ciddi prim yapan ve insanları sömürenler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonzer

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Seo konusunda söylenenlere katılıyorum. Seo eğitimi için internet yeterli aradığınız herşeyi internette bulabilirsiniz. Ancak şöyle bir durum var. Site kurma, web sitesi kurulumu, konusunda mutlaka bir klavuza ihtiyacınız var. İnternetten öğrendiğiniz bilgileri birleştirici bir kaynağa ihtiyaç duyuyorsunuz. Ben birçok şeyi internetten öğrenmeme rağmen mecburen ücretli bir kaynak almak zorunda kaldım. Ondan sonra herşey çorap söküğü gibi geldi. Çünkü neyi nerede kullanacağınızı nasıl kullanacağınızı bilmiyorsunuz. Sürekli başvurabileceğiniz bir kaynak edinmek şart. Web sitesi kurma konusunda, site kurduktan sonra yapılacak çalışmalarla ilgili ve bu konuda işinize yarayacak en iyi eğitim kitabını www.kendiwebsitenikurinternettenparakazan.blogspot.com adresinden öğrenebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blogtwenty4 -- 19 Aralık 2015; 21:55:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ceki07

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sıfırdan web sitesi kurma alanında birçok destek sunan firmaların olduğunu biliyoruz belli bir ücret karşılığında sıfırdan siteyi kurup teslim ediyorlar. bunlardan biride sitesihirbazı . sitesihirbazı ile program bilgisine sahip olmadan , site tasarım aracına ihtiyaç duymadan kolayca bir profesyonelce hazırlanmış web sitesine sahip olabilirsiniz. yüzlerce html , flash tema , stiller seçip, resim koyup , flash eklentiler yükleyip, menüyü değişitebilirsiniz. kısaca kendi editörlüğünüzle istediğinizi yapabilirsiniz.

www.sitesihirbazı.com sıfırdan web sitesini kurup size teslim edecektir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedava web sitesi kurma.YARDIM!!
    8 yıl önce açıldı
    Web Sitesi Yaptırmak İstiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimcagan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sıfırdan Web Sitesi kurmak için profesyonel bir firmayla anlaşmakta yarar var diye düşünüyorum. Çünkü siteyi güncel tutmak, isminizi arama motorlarında ilk sırada görmek, sitenizde güvenli bir şekilde satış yapmak ve hatta sosyal medya reklamcılığı hizmeti almak için bu işi bilen birileriyle çalışmak her zaman için kârlı olur.
    Bu gibi hizmetleri bünyesinde barındıran Simurg Medya, sizin için site kurulumundan teknik desteğe, site yönetimi eğitimine kadar her zaman yanınızda olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: simurgmdy

Sıfırdan Web Sitesi kurmak için profesyonel bir firmayla anlaşmakta yarar var diye düşünüyorum. Çünkü siteyi güncel tutmak, isminizi arama motorlarında ilk sırada görmek, sitenizde güvenli bir şekilde satış yapmak ve hatta sosyal medya reklamcılığı hizmeti almak için bu işi bilen birileriyle çalışmak her zaman için kârlı olur.
    Bu gibi hizmetleri bünyesinde barındıran Simurg Medya, sizin için site kurulumundan teknik desteğe, site yönetimi eğitimine kadar her zaman yanınızda olur.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım site tanıtımı basit bir iş değildir. Her ne kadar birçok insan bunu basitmiş gibi anlatsada inanın bu böyle değil. site tanıtımı yapılıp bitecek birşeyde değil, bir süreçtir. Siteniz yayında kaldığı sürece seo yapmak zorundasınız. Eğer kendi sitenizi kendiniz yapıyor ve tanıtım işleri size aitse bu konuda etkili bir kaynak sahibi olmalısınız. Seo ile ilgili piyasada birçok ürün bulunmasına rağmen web sitesi kurma rehberi isimli eğitim kitabını aldığınız takdirde seo ile birlikte internet üzerinden ücretsiz olarak yapabileceğiniz 20 reklam tekniğinide öğrenmiş olursunuz. Detaylı bilgi için www.websitekurma.net adresinden bilgi alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blogtwenty4 -- 19 Aralık 2015; 21:56:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blogtwenty4

Arkadaşım site tanıtımı basit bir iş değildir. Her ne kadar birçok insan bunu basitmiş gibi anlatsada inanın bu böyle değil. site tanıtımı yapılıp bitecek birşeyde değil, bir süreçtir. Siteniz yayında kaldığı sürece seo yapmak zorundasınız. Eğer kendi sitenizi kendiniz yapıyor ve tanıtım işleri size aitse bu konuda etkili bir kaynak sahibi olmalısınız. Seo ile ilgili piyasada birçok ürün bulunmasına rağmen web sitesi kurma rehberi isimli eğitim kitabını aldığınız takdirde seo ile birlikte internet üzerinden ücretsiz olarak yapabileceğiniz 20 reklam tekniğinide öğrenmiş olursunuz. Detaylı bilgi için www.websitekurma.net adresinden bilgi alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    SEO ile ilgili herkesin bilgisi olmadan fikrinin olduğunu bilmenizi isterim, bu yüzden ki piyasada güvenilir ücretsiz kaynak bulmak çok zor. Ücretli kaynaklar ise internette zaten var olan bilgileri derlendiği e-kitaplardan daha ileriye gitmiyor maalesef. SEO için ciddi bir bilgi birikimi gerekiyor ve 1 defalık değil sürekli araştırma, analiz ve geliştirme gerekiyor.

Hosting kkonusunda 1gb alan, 10 gb trafik başlangıçta ihtiyacınızı karşılar, daha sonra siteniz büyüdükçe hosting paketinizi de büyütürsünüz. Ücretsiz hosting meselesine gelince, bırakın bu boş işleri. Ciddi olmayan projelerde bile ücretsiz hosting kullanmıyorum. Çok değerli bir eşyanızı yoldan geçen herhangi birine ücretsiz diye emanet eder misiniz? Yoksa eşyanızı köşe başındaki dükkanda ücretli emanetçilik yapan abdurrahman çavuşa mı emanet edersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sddeniz

SEO ile ilgili herkesin bilgisi olmadan fikrinin olduğunu bilmenizi isterim, bu yüzden ki piyasada güvenilir ücretsiz kaynak bulmak çok zor. Ücretli kaynaklar ise internette zaten var olan bilgileri derlendiği e-kitaplardan daha ileriye gitmiyor maalesef. SEO için ciddi bir bilgi birikimi gerekiyor ve 1 defalık değil sürekli araştırma, analiz ve geliştirme gerekiyor.

Hosting kkonusunda 1gb alan, 10 gb trafik başlangıçta ihtiyacınızı karşılar, daha sonra siteniz büyüdükçe hosting paketinizi de büyütürsünüz. Ücretsiz hosting meselesine gelince, bırakın bu boş işleri. Ciddi olmayan projelerde bile ücretsiz hosting kullanmıyorum. Çok değerli bir eşyanızı yoldan geçen herhangi birine ücretsiz diye emanet eder misiniz? Yoksa eşyanızı köşe başındaki dükkanda ücretli emanetçilik yapan abdurrahman çavuşa mı emanet edersiniz?

Alıntıları Göster
    İşin içinde ticaret olunca tabiki bu işi profosyonellere bırakmak yerindedir düşüncesindeyim eğer tek başınıza altından kalkamayacağınızı düşünüyorsanız işi bilen kişilere danışmak en iyisi fakat ülkemizde bu işi yapan kişi ve kurumlar sömürmek dışında başka bir amaçları olmadığından insanlarda ister istemez yıpranıyor bu durumdan. Dandik bir blog sitesini aktif hale getirmek için amatör olduğu halde 200-300 tl ücret isteyen kişiler var ve hal böyle olunca diğer firmalarda kendi fiyatlarını yukarı çekiyor ve internet denen bu ortam tam bir faciaya dönüyor ama tabiki güvenli ve işini dürüstçe yapan firmalarda var derinlemesine bir araştıma yapmanızı tavsiye ederim özellikle konuyla ilgili tanınmış forum sitelerinde danışabilirsiniz ve size yardımcı olabilecek kişiyle bire bir görüşme şansınız olabilir. Kişisel veya sıradan bir site olsaydı yardımcı olmak isterdim fakat Ticari bir site özen gerektiren birşey ve dikkat edilmesi gereken birşeydir.

diğer konulara gelincede reklamları reklam şirketlerinden alacaksanız herhangi bir vergi levhasına ihtiyaç yok zaten reklam şirketleri %18 kdv kesintisi uyguluyor sizi reklamlardan kazandığınız gelire, fakat kendinize ait özel reklamlar alacaksanız başlangıçta sorun olmasa bile ileride ilgili kurumların ilgisini cekecektir ve size musallat olacaklardır.

ayrıca belirteyim seo başlı başına bir tecrübedir nekadar bilgili olursa olsun tecrübesi her zaman en önemli şeydir. Arama motorlarının özellik ve kriterleri her geçengün değişiyor ve yenileniyor bu işe senelerini harcamış kişiler var türkiyede daha seo nun ne olduğu bilinmezken bu alanda öncülük yapan kişiler var ve bazılarıda şuanda google çalışmaktadırlar ve tamamen bu işin içindeler. Yasa dışı şekilde ve sahtekarlıkla seo yaptığını zanneden ve bunun karşılığında ücret talep eden şarlatanlara kanmayınız profosyonellik bambaşka birşeydir ve onu gördüğünüz an tanırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnekn -- 8 Şubat 2013; 12:42:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chnekn

İşin içinde ticaret olunca tabiki bu işi profosyonellere bırakmak yerindedir düşüncesindeyim eğer tek başınıza altından kalkamayacağınızı düşünüyorsanız işi bilen kişilere danışmak en iyisi fakat ülkemizde bu işi yapan kişi ve kurumlar sömürmek dışında başka bir amaçları olmadığından insanlarda ister istemez yıpranıyor bu durumdan. Dandik bir blog sitesini aktif hale getirmek için amatör olduğu halde 200-300 tl ücret isteyen kişiler var ve hal böyle olunca diğer firmalarda kendi fiyatlarını yukarı çekiyor ve internet denen bu ortam tam bir faciaya dönüyor ama tabiki güvenli ve işini dürüstçe yapan firmalarda var derinlemesine bir araştıma yapmanızı tavsiye ederim özellikle konuyla ilgili tanınmış forum sitelerinde danışabilirsiniz ve size yardımcı olabilecek kişiyle bire bir görüşme şansınız olabilir. Kişisel veya sıradan bir site olsaydı yardımcı olmak isterdim fakat Ticari bir site özen gerektiren birşey ve dikkat edilmesi gereken birşeydir.

diğer konulara gelincede reklamları reklam şirketlerinden alacaksanız herhangi bir vergi levhasına ihtiyaç yok zaten reklam şirketleri %18 kdv kesintisi uyguluyor sizi reklamlardan kazandığınız gelire, fakat kendinize ait özel reklamlar alacaksanız başlangıçta sorun olmasa bile ileride ilgili kurumların ilgisini cekecektir ve size musallat olacaklardır.

ayrıca belirteyim seo başlı başına bir tecrübedir nekadar bilgili olursa olsun tecrübesi her zaman en önemli şeydir. Arama motorlarının özellik ve kriterleri her geçengün değişiyor ve yenileniyor bu işe senelerini harcamış kişiler var türkiyede daha seo nun ne olduğu bilinmezken bu alanda öncülük yapan kişiler var ve bazılarıda şuanda google çalışmaktadırlar ve tamamen bu işin içindeler. Yasa dışı şekilde ve sahtekarlıkla seo yaptığını zanneden ve bunun karşılığında ücret talep eden şarlatanlara kanmayınız profosyonellik bambaşka birşeydir ve onu gördüğünüz an tanırsınız.

Alıntıları Göster
    bu işinizi görür sanırım arkadaşlar

http://www.xticaret.com/xticaret/?414_68182

• Selamlar tekrar,
    Konu ile ilgili çok faydalı bilgiler veren arkadaşlara teşekkür ederim. Şu anda yurt dışında olduğum için bir süreliğine konuyu askıya aldım. 4-5 ay sonra tekrar dönünce ciddi bir şekilde bu site işine eğilmeyi düşünüyorum. Mevcut durumu özetlemekte fayda var.
    1- Çok kapsamlı bir site yerine başta daha basit olarak başlayıp, tecrübe kazandıkça zenginleştirmek daha doğru gibi. Örneğin ticari amaçlı alım satım yerine kullanıcı ile satıcıyı bir araya getirme olarak düşünüyorum.
    2- Esneklik açısından kendim yapmak istiyordum ancak zaman ve tecrübe gerektiriyor. Profesyonel yardım almak daha doğru olacaktır.
    3- Admin esnekliği için admin arayüzünü kapsamlı tutmak istiyorum. Mümkün ise mysql database e erişim, kullanıcı onayı vs.

Maliyetin ne civarda olabileceğini kestiremiyorum ama istediğim sitenin 300-500 TL civarında bir site olmayacağını da biliyorum. Grafik arayüzünü kendim hazırlasam maliyete etkisi ne olur acaba?
    Kolay gelsin

• quote:

Selamlar tekrar,
    Konu ile ilgili çok faydalı bilgiler veren arkadaşlara teşekkür ederim. Şu anda yurt dışında olduğum için bir süreliğine konuyu askıya aldım. 4-5 ay sonra tekrar dönünce ciddi bir şekilde bu site işine eğilmeyi düşünüyorum. Mevcut durumu özetlemekte fayda var.
    1- Çok kapsamlı bir site yerine başta daha basit olarak başlayıp, tecrübe kazandıkça zenginleştirmek daha doğru gibi. Örneğin ticari amaçlı alım satım yerine kullanıcı ile satıcıyı bir araya getirme olarak düşünüyorum.
    2- Esneklik açısından kendim yapmak istiyordum ancak zaman ve tecrübe gerektiriyor. Profesyonel yardım almak daha doğru olacaktır.
    3- Admin esnekliği için admin arayüzünü kapsamlı tutmak istiyorum. Mümkün ise mysql database e erişim, kullanıcı onayı vs.

Maliyetin ne civarda olabileceğini kestiremiyorum ama istediğim sitenin 300-500 TL civarında bir site olmayacağını da biliyorum. Grafik arayüzünü kendim hazırlasam maliyete etkisi ne olur acaba?
    Kolay gelsin
    web site kurmak için çok arayy?lara girdim en sonundawww.website-kurma.com u buldum artyk kendi sitemi kurabiliyorum

• MehmetGaranti kullanıcısına yanıt
    Selam. Sorduğun soruların cevabı biraz maliyetli olabilir. Ancak maliyet yaptığın işlemle değil deneme yanılmadan ortaya çıkar. 5 dolar oraya 10 dolar oraya derken hop birden dersin ki aman ne oldu . ) Ama dersen ki ben bu işi öğrenicem o zaman buyur bir bak derim .

http://www.xticaret.com/xticaret/?414_78715_=&ref=
  • quote:

Orijinalden alıntı: forum1

Selam. Sorduğun soruların cevabı biraz maliyetli olabilir. Ancak maliyet yaptığın işlemle değil deneme yanılmadan ortaya çıkar. 5 dolar oraya 10 dolar oraya derken hop birden dersin ki aman ne oldu . ) Ama dersen ki ben bu işi öğrenicem o zaman buyur bir bak derim .

http://www.xticaret.com/xticaret/?414_78715_=&ref=
    en kaliteli WEB sitesi yapabileceğiniz programı veriyorum size...türkiyede bence tek olacaksınız bu alanda...ayrıca çok ucuz...tıklayın bence hiç incelemeden alın...

http://www.xticaret.com/xticaret/?414_79887_=&ref=nln hzl-ok

• WEB SİTESİ Mİ KURMAK İSTİYORSUNUZ?
    WEB SİTESİ KURMAK KOLAYDIR EĞER KURMAYI BİLİYORSAN!!!

Siz de bir Web Sitesi kurmak istiyor ancak bunu nasıl yapacağınızı bilmiyor musunuz?Burada aradığınızdan fazlasını bulacaksınız!!!

Web Sitesi Nasıl Kurulur?
    Web sitesi kurmanın çok çeşitli yolları vardır,bazıları aylarını yıllarını verip kodlama ve tasarım öğrenip site kurar,kimi otomatik yazılımlar satın alarak site kurar,kimileri web tasarımcılara yüzlerce hatta binlerce TL ödeyerek site sahibi olurlar,bizim gibileri ise internetin olanaklarından faydalanarak dünyanın en kaliteli sitelerini dünyanın en kolay yöntemiyle hiç ücret ödemeden kurarlar!
    Siz Hangi Gruptasınız?
    Ya dünyanın en kaliteli sitelerini sadece birkaç adımda kurmak mümkün olsaydı? Hemde hiçbir tasarım ve kodlama bilgisine gerek kalmadan! Eğer sizde dünyanın en kaliteli sitelerini dünyanın en kolay yöntemiyle kurmak isterseniz,ortak bir noktamız var demektir! Site Kurmanın çok kolay bir yolu varken neden tasarımcılara binlerce TL ödeyesiniz ki?İşte bu mantıktan yola çıkarak yüksek kalite siteleri,sadece bir kaç adımda kurmanın anahtarını sizlere sunuyoruz.

Yukarıda yazmış olduğum ‘’bizim gibiler’’ i küçümsemeyin,Türkiye’deki web sitesi sahiplerinin büyük bir oranı bu sistemden faydalanarak site kurmaktadırlar.Neden?

. Bu sistemle web sitesi kurmak çok basittir.
    . Bu basit sistemle 'Bilgisayar açma-kapamayı bilen herkes' site kurabilir.
    . Bu sistemle kurulan siteler,seçeneğin çok fazla olmasından ötürü en seçkin ve en kaliteli siteler olarak kabul edilmektedirler.
    . Bu sistemle kurulan siteler seo dostudur.Bu yüzden Arama Motorlarında çok hızlı yükselirler.
    . Sistem bir kez öğrenildikten sonra 1 değil istenilen kadar web sitesi kurulabilir.
    . İçerisinde onlarca kategori ( iş,eğitim,sanat,internet,sağlık,eğitim,spor teknoloji,müzik,chat,forum,e-ticaret,finans,adsense hazır siteler,satış ortaklığı siteleri vs.) bulundurduğu için istenilen hemen hemen her alanda site yapmak mümkündür.
    Bu sistemle web site kurmak ücretsizdir.
    . Öğrenmesi aylar hatta yıllar alan hiçbir 'Tasarım ve Kodlama' bilgisi gerektirmez.
    . Önceden tecrübe veya teknik bilgi sahibi olmayı gerektirmez.
    http://www.xticaret.com/xticaret/?414_1482_=&ref=dh tıkla öğren

• Öyle Bir Sistem Düşünün ki, dünyanın en basit yöntemiyle,dünyanın en kaliteli sitelerini kurmak mümkün olsun..Nasıl mı?Web Sitesi Kurma Rehberi ile artık mümkün..

Bir web site kurmak istiyor ancak bunu nasıl yapacağınıza dair hiçbir fikriniz yok mu?O zaman sizlere site kurmanın en kolay yolunu göstereceğim bu yazı,hayatınızda okuduğunuz en önemli satırlar olacak.Dikkatle okumanızı öneriyorum!!!

Birçok insan,iş gereği,hobby amaçlı,para kazanmak için ve diğer bir çok sebepten ötürü site kurmak istemektedirler.Site kurmanın,en azından bir site sahibi olmanın çok sayıda yolu bulunmaktadır,örneğin birkaç bin TL harcayıp web tasarımcılara site kurdurmak, veya hem aylarca web tasarım kurslarına gidip aynı zamanda binlerce TL harcayarak site kurmayı öğrenmek gibi,birde işin acı boyutuyla uğraşanlar vardır; günlerce,gecelerce kafa patlatıp,forumlarda,bloglarda adeta bilgi dilenen,daha ne anlama geldiğini bile bilmediği html,asp,php gibi kodlamaları anlayama çalışan,sağdan soldan öğrendikleriyle yarım yamalak bir site kurup,görüntü kirliliğinden dolayı kendi sitesine kendisi bile girmeyen,çöp sitelere bir yenisini daha ekleyen insanlar gibi…

Bunlar size de tanıdık geldi mi?

Benim web tasarımcılara verecek binlerce TL param yok,web tasarım kurslarına gidecek aylarca vaktim de yok,ancak yarım yamalak değil,binlerce ziyaretçi çekmek istediğim,çok kaliteli bir site kurmak istiyorum,Peki Benim İçin Hiç mi Umut Yok?? Mu diyorsunuz?

Artık Var!!! Web Sitesi Kurma Rehberi İle Site Hayatınıza Yeni Bir Başlangıç Yapın!

Aslında 1.5 sene öncesine kadar buna cevabım hayır olurdu,ancak Bilgisayarını Açıp Kapatacak Kadar Bilgisi Olan Herkes Site Kurabilecek parolasıyla yola çıkan ve bu yolda binlerce kişinin Web Site Kurma hayalini gerçekleştirmesinde başrol oynayan Web Sitesi Kurma Rehberi adlı ürün,herkese sadece birkaç saat içerisinde site kurabilme imkanı sunmaktadır.

Web Sitesi Kurma Rehberi Tam Olarak Nedir?

Web sitesi kurma rehberi,site kurma konusunda Sıfır Bilgiye sahip kişiler için özel olarak hazırlanmış,sıfırdan zirveye kadar adım adım bir anlatıma sahip,3-5 saat içinde eğitiminizi tamamladıktan sonra,istediğiniz kadar site kurabileceğiniz,isminden de anlaşılacağı üzere; web sitesi kurma konusunda size adım adım rehberlik edecek olan,yazılı,resimli anlatımlardan oluşan e-kitaplar ve Videolardan oluşan Hepsi Bir Arada bir eğitim setidir ve bu konuda bir ilktir..

Web sitesi kurma rehberinin avantajları saymakla bitmez, ancak bu avantajlar arasında vermiş olduğu bonuslar apayrı bir yer kaplamaktadır,işte onlardan bazıları;

1.Seo Eğitimi: Her web sitesi sahibi bilir ki,site kurmakla iş bitmez,ziyaretçiler de kendilğinden gelmez,e o zaman site kurmanın mantığı ne?İşte Seo (Arama Motoru Optimizasyonu) sitenize ücretsiz ziyaretçi çekebilmek için yapmanız gereken işlemlerdir.Web sitesi kurma rehberinin sahibinin ücretsiz olarak verdiği bu bonusla sitenize nasıl binlerce ziyaretçi çekebileceğinizi, ve sitenizi arama motorlarına göre nasıl optimize edebileceğinizi anlatmaktadır.

2.Site Kazançları: Yıllardır binlerce kişinin web site üzerinden para kazandığını mutlaka duymuşsunuzdur,işte bu bonusla da siteniz üzerinden para kazanmayı öğrenebilirsiniz.Not: Bu bonus,sadece kendi başına bir eğitim seti niteliğindedir ve ilk 100 kişiye ücretsiz olarak verilmektedir,SİTE KAZANÇLARI BONUSUNUN HALA ÜCRETSİZ OLUP OLMADIОINI KONTROL ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>

3.İnternet Reklamcılığı: Çağımızın reklam şekli olan internet reklamcılığı sırlarını öğrenerek,gerek sitenize gerek işinize büyük bir katkı yapabilirsiniz.

4.Google un Sırrı: Buda kısıtlı sayıda verilen bir bonustur,içeriğ hakkında açıklama yoktur,Google dan sitenize kısa süre içerisinde binlerce kişi çekmenin sırları anlatılmaktadır.

5.Ücretsiz Domain Adı

6.Ücretsiz Teknik Destek ve Ürün Güncellemelerinden Ücretsiz Yararlanma Hakkı

Görmüş olduğunuz gibi sizleri internet kurdu yapacak,içinde her türlü eğitimin bulunduğu,Türkiye şartlarını çoktan aşmış,yüzlerce referansı ve yine binlerce mutlu müşterisi ile Web Sitesi Kurma Rehberi sadece Türkiye de değil dünya üzerinde en kaliteli eğitim setlerinden birisidir.

Web sitesi kurma rehberi kampanya süresince çok ucuz bir fiyata (sınırlı sayıda) satılmaktadır.Kampanya süresi dolmadan web sitesi kurma rehberine sahip olmak için buraya tıklayın.

http://www.xticaret.com/xticaret/?414_78393_=&ref=160http://www.xticaret.com/xticaret/?414_78393_=&ref=160

• WEB SİTESİ Mİ KURMAK İSTİYORSUNUZ?

WEB SİTESİ KURMAK KOLAYDIR EĞER KURMAYI BİLİYORSAN!!!

Siz de bir Web Sitesi kurmak istiyor ancak bunu nasıl yapacağınızı bilmiyor musunuz? Burada aradığınızdan fazlasını bulacaksınız!!!

http://goo.gl/Fux5gx
  • Mesaj sayisi 1 olan arkadaşlara Güvenemiyorum niyeyse
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.