Şimdi Ara

Sıfırdan web sitesi kurmak! <Hard and software> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
17.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Birkaç Saat İçersinde kendi websitenizi kurabilirsiniz. Nasıl mı ?

incelemek için tıklayınız

Linkimizi tıklayın ve detaylı bilgiyi oradan alın ...

bu ürünümüzle birlikte herkes kendi websitenizi kuracak ve yayınlayacak.

Website kurma rehberiyle kendi sitenizi yapabilir, başka firmalara veya şahıslara
    tasarım yaparak para kazanabilirsiniz . ayrıca bu rehberle birlikte google da sıralamada
    nasıl üst sırada gözükebileceğinizde anlatılıyor.

Bu fırsatı kaçırmayın ve linki tıklayarak ürünü inceleyin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkananket41 -- 7 Ağustos 2015; 11:35:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhat1981

Selamlar,
    Forumda birçok konu başlığı açılmış ancak toplu halde bazı bilgilere ihtiyacım var. Profesyonel anlamda yeni bir web sitesi kurmak istiyorum. İçerik olarak gittigidiyor.com gibi düşünebilirsiniz. Tabi biraz daha farklı. Site üzerinden ödeme vs yapılmayacak sadece satıcı ile alıcıyı buluşturacak bir site. Şu an itibarı ile sadece Godaddy.com'dan web sitesi adresini aldım. Aşağıdaki konular hakkında biraz bilgi arıyorum.

0- Sadece reklam gelirleri ile hayatını idame ettirecek bir web sitesi için vergi levhası, şirket ismi vs gerekir mi? Gold üyelik tarzı uygulamalar yasal yükümlülükleri değiştirir mi? Konuyla ilgili bir kaynak var mıdır?
    1- Bedava host olayı nedir? Sanırım bir server a ihtiyaç duymaktayım benim adıma tüm bilgileri tutan işleyen vs. Ama site güvenli olur mu böyle bir uygulamada? Alternatif ne olabilir, kendi imkanlarımla yapmak sanırım biraz pahalıya malolur. Godaddy bu hizmeti sağlıyor mu? Ücretli mi?
    2- Siteyi hangi dilde hazırlamamı ya da hazırlatmamı tavsiye edersiniz. Oturup asp, php çalışsam çok vakit alır mı? Profesyonellere mi teslim etmeliyim? Zira masrafı minimum tutmak istiyorum. Sitede hüsrana uğrarsam zararım az olsun en azından.
    3- Siteyi kendim tasarlamam gerekirse php triad tarzı bir programa ihtiyacım var mı? Database ağırlıklı bir site olacağından nasıl bir çalışma ortamı kullanmalıyım? SQL vs gerekir mi?

Bilgi için şimdiden teşekkürler...

Website kurmak artık çok kolay...
    Birkaç Saat İçersinde kendi websitenizi kurabilirsiniz. Nasıl mı ?

Linkimizi tıklayın ve detaylı bilgiyi oradan alın ...

bu ürünümüzle birlikte herkes kendi websitenizi kuracak ve yayınlayacak.

Website kurma rehberiyle kendi sitenizi yapabilir, başka firmalara veya şahıslara
    tasarım yaparak para kazanabilirsiniz . ayrıca bu rehberle birlikte google da sıralamada
    nasıl üst sırada gözükebileceğinizde anlatılıyor.

Bu fırsatı kaçırmayın ve linki tıklayarak ürünü inceleyin ...

• WEB SİTE KURMAK İÇİN ZAMANINIZI VE PARANIZI KAYBETMEYİN
    WEB SİTE KURMANIN SEO VE TRAFİK SAĞLAMANIN ETKİLİ VE PTATİK YOLU

http://www.xticaret.com/xticaret/?414_78413_=&ref=LN
     Sıfırdan web sitesi kurmak! <Hard and software>

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ÖYLE BİR SİSTEM DÜŞÜNÜN Kİ, DÜNYANIN EN BASİT YÖNTEMLERİYLE, EN KALİTELİ SİTELERİ KURMAK MÜMKÜN.
    ZAMANIN VE PARANIN BU KADAR DEĞERLİ OLDUĞU ÇAĞIMIZDA BUNLARI BOŞA HARCAMAYIN DERİM. BİR GÖZ AT MEMNUN KALACAKSIN.

http://www.xticaret.com/xticaret/?414_96007_=&ref=1234
  • Hocam sorunlarından olaya ne kadar yabancı olduğun belli :) Yanlış anlama ama bilgi ve birikim gerektiren bir iş ki arkadaşın dediği gibi ekip mutlaka şart tek başına bir yere kadar gelebilirsin ki orda da zaten tükenmiş olusun en basit yazılım dili olarak HTML 'dir ki girişi buradan yaparak PHP ile devam edeceksin bu arada photoshop bilgisi gerekecek derken bi bakmış daha SQL tarafı var ben azimliyim dedin bitti hosting ve domain sistemlerinde bağlantı idi yükleme idi edit idi derken 1 gün de öyle gider geriye dönüp bi bakiyorsun yönetim paneli olmayan bir siten var varsada çok basit bu defa güncellemeleri sana sıkıntı verecek reklam ile hayatını idame ettireceğin bir site için kalite kodlama ve günlük hatta saatlik içerik girişi yapılabilen kalabalık bir site gerekiyor ki bu noktada bir bakmışsın hosting 'in işlemci gücü yetersiz kalıyor pat site çöktü :) sağlayıcı firma bedavahosting aldiğiniz ingiliz sermaye ise no comments tak kalırsın bütün emek gitti :)

Ne Yapcaksın Peki ?

CMS Hazır web sitelerine yönel ama gel 15 dk da kurulum falan değil youtube üzerinden kurulumunu öğrenebiliceğin web siteleri Opencart E-ticaret için Wordpress Blog için Ücretsiz Haber Scriptleri vs. gibi konu uzun uzuya 1 yılını sana geri vericek şekilde gidiyor :) ki Yerli bir sağlayıcıdan da hosting alırsan eğer 50-100 TL harcayarak kazanç sağlayabiliceğin bir web sitesi sahibi olabilirsin.
    Kafandaki proje nedir bilmiyorum ama daha farklı alanlarda bir çok kaynak mevcut dilersen net bir şekilde yönlendirme sağlayabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhat1981

Selamlar,
    Forumda birçok konu başlığı açılmış ancak toplu halde bazı bilgilere ihtiyacım var. Profesyonel anlamda yeni bir web sitesi kurmak istiyorum. İçerik olarak gittigidiyor.com gibi düşünebilirsiniz. Tabi biraz daha farklı. Site üzerinden ödeme vs yapılmayacak sadece satıcı ile alıcıyı buluşturacak bir site. Şu an itibarı ile sadece Godaddy.com'dan web sitesi adresini aldım. Aşağıdaki konular hakkında biraz bilgi arıyorum.

0- Sadece reklam gelirleri ile hayatını idame ettirecek bir web sitesi için vergi levhası, şirket ismi vs gerekir mi? Gold üyelik tarzı uygulamalar yasal yükümlülükleri değiştirir mi? Konuyla ilgili bir kaynak var mıdır?
    1- Bedava host olayı nedir? Sanırım bir server a ihtiyaç duymaktayım benim adıma tüm bilgileri tutan işleyen vs. Ama site güvenli olur mu böyle bir uygulamada? Alternatif ne olabilir, kendi imkanlarımla yapmak sanırım biraz pahalıya malolur. Godaddy bu hizmeti sağlıyor mu? Ücretli mi?
    2- Siteyi hangi dilde hazırlamamı ya da hazırlatmamı tavsiye edersiniz. Oturup asp, php çalışsam çok vakit alır mı? Profesyonellere mi teslim etmeliyim? Zira masrafı minimum tutmak istiyorum. Sitede hüsrana uğrarsam zararım az olsun en azından.
    3- Siteyi kendim tasarlamam gerekirse php triad tarzı bir programa ihtiyacım var mı? Database ağırlıklı bir site olacağından nasıl bir çalışma ortamı kullanmalıyım? SQL vs gerekir mi?

Bilgi için şimdiden teşekkürler...

Şu anda kafandaki site tam olarak kafamda canlanmadı ancak dilediğin her türlü siteyi açmak için bir rehber oluşturmuştum zamanında. Eğer ki ciddi bir şekilde makaleyi okur ve sonuna kadar yönlendirmeleri takip edersen, gerçekten kaliteli bir site sahibi olabilirsin. Buana olarak eğer kafana takılan farklı sorular olursa, lütfen blog üzerinden sorularının hepsini sor. Elimden geldiğince yardımcı olurum.

Detayları buradaki makalede öğrenebilirsin:www.incele.co/web-sitesi-kurma-rehberi-site-nasil-acilir-ucretsiz-sunum/

• WEB SİTESİ SAHİBİ OLMAK ARTIK ÇOK KOLAY !!!

Hazır Web Sitesi ile web sitesi olmayan kalmayacak
    Bilgisayar kullanmayı bilen herkes hazır site sihirbazı sayesinde dakikalar içerisinde web tasarımı yapabilir, word programında çalışır gibi sayfa içeriklerini düzenleyebilir ve çok kolay bir şekilde site içi arama motoru optimizasyonu yapabilir.
    Hazır site sihirbazında öne çıkan özellikler
    Hazır site sihirbazı herhangi bir kodlama bilgisi gerektirmeden word programında çalışır gibi web sitesi yapmanızı sağlar. Bir web sitesi temelde HTML, PHP, ASP gibi kodlardan oluşur ve hosting denilen bir sunucu içerisinde yayınlanır. Siz office programlarından alışık olduğunuz şekilde kopyala-yapıştır tekniği ile resim ve yazıları web sayfalarınıza eklerken hazır site sihirbazı arka planda gerekli kodları hazırlar. HTML bilgisi olanlar isterse bu kodları düzenleyebilir ve içerisine başka kodlar ekleyebilir.
    Hazır site sihirbazı oldukça esnektir ve kullanıcıya istediği her şeyi yapabilme imkanı verir. Hazır sitede binlerce şablon seçeneği vardır ancak şablonlarda sınır yoktur. Çünkü mevcut şablonları değiştirebileceğiniz gibi sıfırdan kendi şablonunuzu da çok kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz.
    Hazır web sitesi hosting paketlerinde birden fazla site yapma imkanı vardır. İsterseniz hazır site ile firma tanıtım veya affiliate marketing sitenizi yaparken alt domain ile veya farklı alan adı ile wordpress ile blog, SMF ile forum veya PrestaShop ile eticaret sitesi yada istediğiniz site yazılımıya farklı farklı siteler kurabilirsiniz.

http://www.xticaret.com/xticaret/?741_97462_=&ref=web

• Merhaba,

E-ticaret sitesi kurmak isteyen arkadaşlar için, sitede kredi kartı ile alışveriş yapılacak ise genellikle 2 seçeneğiniz oluyor;

1-Genellikle, e-ticaret yazılımlarını/siteleri paket olarak saglayan ve her yıl sizden kirasını alan büyük host firmaları var bunlardan birinden hizmet alabiliyorsunuz.

2-Profesyonel bir tasarımcı (kendiniz bu konuda uzman değilseniz) yardımı ile e-ticaret uyumlu bir websitesi kurabilirsiniz.www.dinamikwebsite.net adresinden daha detaylı yardım alabilirsiniz.

Ücretsiz hostingler ile bu işi yapmanız pek mümkün görünmüyor, özellikle websitenizde alışveriş yapılırken kredi kartı veya müşteri bilgilerinin çalınması durumunda sorumlu olacağınızı da hatırlatalım. Zaten sanal pos veren firmalar belirli standartları sağlamayan sitelere pos vermezler.

• Ben de kendim yapmağı denedim ama çok professionel olmuyor maalesef. Bir şirkete yaptırdım ucuz bir fiyata ve gayet professionel oldu. İsteyenlerhttp://huka.digital sitesine gidip bakabilir.
  • iki birşey öğreneyim diye konuya girdim konuyu botlar samış
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.